![]() |
Gewof wszystkiego najlepszego !!!!
Z okazji urodzin zycze ci spelnienia marzen, dobrych ocen , szczesliwych wakacji i wszystkiego co tylko chcesz !!!!!
|
Jesli faktycznie ma urodziny, chcialbym przylaczyc sie do zyczen.
|
No więc napiszę tak:
Sesaj nie ma dostępu do swojego konta na forum - nie może się zalogować. Gonzo von Krenzel nie pamięta hasła na forum, a poza tym i tak już zrezygnował z egzystencji na tej platformie. Sesaj dał mi hasło i mam napisać życzenia za nas obu (jestem gonzo :P). [ALIGN=center]Tak więc: Wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, pomyślności, kasy i piwa. Miłych dni spędzonych z dziewczyną ;] 8o . Żyj 100 lat! Jesteś kul ziaam ;]. http://www.eldamar.my.link.pl/urodziny.gif [/ALIGN] |
No jak wszyscy to wszyscy :)
Wszystkiego najlepszego, szczescia, zdrowia Dobrego tortu na urodzinki i wszystkiego co najlepsze mozna zyczyc. |
Hehe, no więc wszystkiego najlepszego, wesołych świąt, bogatego mikołaja, mokrego jajka i tak dalej...
To kidy popijawa :baby: . |
Happy BirthDay to you Happy Brithday to you Gewof.
Wy tez mi zlozcie w moje :) |
To znowu ja, Gonzo. Teraz pisze od SuPeRMANa. SuPeRMAN chce, żeby złożyć od niego, to składam. No i jeszcze SuPeRMAN jest boss największy, no to nara.
|
Cytuj:
hepi berzdej tu ju podrap sie po h**u (w rytmie koko jumbo bojz ... którzy nawet nie istnieją tak se wymyśliłem xD) hyyyyhyyyyy ja też tak chcem... niech mnie ktoś przytuli ;( |
@up
tak tak chodzi o swiadectwo :)
|
http://home.iprimus.com.au/inkslinge...py%20birth.jpg
Wszystkiego najlepszego Gewof :D :D 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o |
Wszyskiego najlepszego Gewof.Mam nadzieje ze dozyjesz 200 lat w zdrowiu i chumorze.Wszystkiego najlepszego!! :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
|
JUz skladalem tobie zyczenia ale moge jeszcze raz wiec WSZYSTKIEGO NAJJJJJJJJJ ( jak skapniesz sie kto ja jestem to napisz mi na gg ;)
|
Gratz
Stanowczo za dużo tibii :D Życze ci wszystkiego najleprzego chociaz cie nie znam. Dlaczego ci tego życze? Bo wszyscy ci tego życzą ;) |
Dużo szczęścia i leveli, niech Ci mordka się weseli. :) :D :P
|
Juz jest 26.06 wiec dzien moich urodzin minol ;) Dziekuje wszystkim ktorzy o mnie pamietali za zyczenia i wybaczam tym co zapomnieli hue hue hue... :) Mam nadzieje ze pozostane na tym forum do moich kolejnych urodzin... :rolleyes:
|
Troche nie na czas ale co mi tam.
Zdrowia, szczęscia, pomaranczy - niech Ci nago dziewczyna zatanczy!!! ;) [ALIGN=center]>>>>>>>NAJLEPSZEGO<<<<<<<<[/ALIGN] |
Zdrowie Twoje w gardło moje :D
|
Zdecydowanie za późno ale jak mus to mus :)
Wszystkiego najlepszego Gewof! Spełnienia najskrytszych snów i wszystkiego co tylko pragniesz! |
Ja Ci zyczenia jako jeden z pierwszych skladalem to nie chcialem sie juz na forum powtarzac...
Ale masz na pamiatke WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO. Malo oryginalne bo zaspany jestem.... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:57. |