![]() |
Szalone Banshee
Mam 37 lvl i good skile chcialbym isc na banshee ale nie wime czy mam jakies szanse.Powiedzcie co zabrac na dluzszy hunt i czy wogóle zwróci mi sie za uhy itp..
|
Hunt na banshee w druzynie sie nie oplaca.
Samotny tym bardziej. Na tym lvlu, jesli przezyjesz - na pewno stracisz kase. Nie lepiej sie zabrac z ekipa na DLe? Loot o wiele lepszy, a sila podobna. |
Banshee na 100% nie wybloczysz;p dl-a tez :faceoff:
|
Ciebie kolego albo po***ało albo ostro zdarło po asfalcie !!!
Banshee to suka !! - 1.Leczy sie jak sam H-uj - 2.W *** wali (a'la gs max 300 w seryjce) - 3.na 61 lvl próbowalem solnac kilka na banshee quescie - efek bp uh wasted banshee nie zabita -> biłem na axe ringu z explo i exori tylko że gdy ucieka sie leczy 3x szybciej i co ja do red zjechalem to sie do yellow leczyla wkoncu teama zawolalem :PP 4. Masz szanse taką jak kogut na zniesienie jajka że ci sie loot zwróci :) (Red Robe, Blue Robe). A na dle to możesz już śmigać ale lepiej na Hydry jak masz pacca :) Btw. Ja zaczynałem dle bloczyc na 40 lvl z 70 shieldem i szlo gladko. |
Banshee to naprawde ostra suka:P
W sobote podczas robienia banshee questu taktyka na nie byla prosta- najci biegna je zlurowac i zablokowac droge ucieczki, a shooterzy dopelniaja dziela. W przypadku spawnow po 3-4 nalezy lurowac pojedynczo, po dwie. gdyz mozna dostac od 3 banshee hity za 600 w jednej serii( wiem cos o tym). A propo quest sie udal:P |
W twoim przypadku będzie to nie oplacalne b robe red robe nie leci za czesto:P runy na 10% sie nie zwroca banshee to potworek dla palkow/sorkow do zabawy i solowania a hunty odradzam bo ja na solo stracilem 15 uh ^^61lvl
|
Jeśli chcesz na coś iść to weź 2 sorców i palka i śmigaj na hydry. 6 Dsów (palek convince'uje 2) + bolty i WoI.
|
jestes palem więc sobie z nią poradzisz wystarczy żebyś się od niej nie zbliżał
z pojedyńczą banshee nie powinno byc problemu |
Cytuj:
A w ogole jaka masz profesje? -.- Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@up
Lol. Dle nie biją z łapy? Może nie jest on ich podstawową bronią jak np Gsa, ale zdejmij shielda, a później go załóż i powiedz czy nie ma różnicy... Co do Banshee, to ona bije dość mocno z łapy. n/c |
@ripper
taa weź pół gildi na hydry i zsummonuj armie dsów :]. Stykaja 2 osoby+4 dsy. Bloczysz hydry przy scianie, tak zeby miala leb w kierunku skaly i nie ranila dsów. Najlepiej w teamie miec druida- nie tracisz uh bo on ma sio i mass. @Zenon~ Kazdy ma takie skile jakie mu odpowiadaja. Red robe- "ten smiec" jest warty wiecej niz blue robe... Dle potrafia duzo walnac z lapy- spróbuj bloknac jakiegos z 2-handed i 1-handed bronia, zobaczysz róznice w uhach |
Banshee jest ostra naprawde :) ja jak szedłem na pierwszą to mi kolega powiedzial że może walnąć kombo za 500+ oczywiście go wyśmiałem:faceoff: potem czasami na nie chodziłem i było spokojnie bo max za 200 walneła ale raz poszedłem z kumplami i z green hp zjechała mnie na deep red :D potem już byłem ostrożniejszy (miałem wtedy chyba 53 level) aa i uwaga bo paraliżuje
btw. jej najlepszy hit to 308 we mnie :baby: |
Cytuj:
|
nie masz zadnych szans, bansha cie zmiecie z podlogi tibijskiej do swiatyni opatrznosci
|
Zenon, a którym ze swoich mocarnych charów blokowałeś DLe/banshee że wiesz o nich tak dużo?
GS wali więcej niż 300 w "combo" ? [mając praktycznie 1 typ ataku trudno złożyć z tego jakieś combo...] R-robe to śmieć? [może dla PGującego br tak, ale gracze na wyższym poziomie rozwoju dają na większości światów 50k+...] |
Cytuj:
A red robe to bardzo wartosciowy item, ja ostatnio zamienilem dsm na red robe i jestem z niego bardzo zadowolny :] |
@duza ilosc osob
co wy jacys slepi jestescie??on nie ejstem knighttem tylko royal paldkiem -.- |
banshee wali mocno lepiej isc z ekipą.
|
Cytuj:
hupe a kiedy zsolujesz hydre?? ;) |
lolz
nieprzezyjesz 10 minut solo na tej babce:cygaro:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:35. |