![]() |
Piłka Ręczna
Zastanawiam sie czy moze wsród was są miłośnicy tego sportu. Jestescie kibicami? Uprawiacie ten sport? Podzielcie sie tym tutaj! Ja osobiscie gram i kibicuje Wisle Płock obecnemu mistrzowi polski :).
|
Przyznam się bez bicia nie lubie piłki ręcznej ani nigdy w nią nie grałem (może raz jakieś treningowe rzuty były )
pozdro ;d |
Montex pozdrawia obie Wisły! :> Kiedyś śmigałem na każdy mecz, czy to liga czy puchary, ale teraz mi sie już nie chce. Oby dawne czasy powróciły.
|
Piłki ręcznej nie lubie,zawszie mam po meczu siniaki ;P .
Kibicem nie jestem i byc nim nie mam zamiaru. |
Argh. Miałem do tego sportu stosunek neutralny, dopóki na WF-ie nie skręciłem sobie kciuka. =P
Koszykówka rlz! =] |
Smieszny sport. Najbardziej, to cierpi bramkarz. Taki to sie nawygina, a i tak obroni tylko te pilki, ktore leca na niego. Mam obojetny stosunek do tego sportu, ale oglada sie go najmniej ciekawie ze wszystkich sportow druzynowych.
|
Cytuj:
|
ja takze gralem w zamierzchlych czasach na pozycji bramkarza i stwierdzam, ze bramkarz w pilce recznej ma takie same szanse obronic strzal/rzut jak bramkarz w pilce noznej
duzo zalezy od umiejetnosci i refleksu poza tym dosc ciekawy i dynamiczny sport |
hehe nie kibicuje, nie znam sie za bardzo, ale lubie w to grac ;- )))
|
probowalem w to kiedys grac. Niestety nikt nie byl w stanie wbic mi mozliowsc zrobienia trzech krokow zgodnie z regulami (defekt po uprawianiu koszykowki).
Ale ogolnie spoko, taka dosc dynamiczna gierka. A jak mozna ladnie poturbowac pileczka kolege. |
Ja tam nigdy za tą dyscypliną nie przepadałem. Ja tam gram w siatkówkę, to jest sport :D
|
Osobiście gram w piłke ręczną w reprezentacji szkoły. Moja nauczycielka była kiedyś w Łącznościowcu i teraz nas uczy tego. A tak to kiboluje Łącznościoscowi.
|
Moim zdaniem fajny sport ;) miły dla oka i również do grania fajny imho wole piłke nożna. Lubie grac na bramce bo myśle że dobrze na tej pozycji gram ;) co prawda na innych tez jestem gut! :P
|
.........loldssdas
|
Ja osobiscie gram w mlodzikach w Wisle i mamy spore szanse na wyjazd na mistrzostwa polski :). Jestem Lewo rozgrywajacym. Osobiscie lubie ten sport najbardziej ze wszystkich nie dlatego ze trenuje to dyscypline, jest to szybki dynamiczny sport w ktorym trzeba sie zastanowic zanim cos sie zrobi. W pilce noznej to kopie sie gdze popadnie. A w pilce recznej cala durzyna musi byc zgrana i wie gdze kiedy kto bedze sie znajdowal podczas zagrywki i w odpowiednim momencie podac pilke. A w innych jak leci tak walo :P.
|
Gralem kiedys ale stwierdzilem, ze.. nuda :)
|
Do pewnego czasu chodziłem na każdy mecz Wisły Płock.. ale po fatalnych meczach o mistrzostwo dalem sobie spokój i słucham komentarzy kolegi który gra
|
@UP
A kolega gra w juniorach :>? Moze znam jaka ma kzywe. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:16. |