Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Lich (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=67264)

WooD K@ 26-02-2006 18:43

Lich

mam pytanie: gdzie mozna spotkac wladce nekromancji, Licha??

moze byl juz taki temat ale jestem tu nowy a pani wyszukiwarka chyba za mna nie przepada.. :( X(

Thorin-Debowa Tarcza 26-02-2006 19:12

Po pierwsze nie nekromancji tylko nekromacji ale lepiej powiedziec "Władca umarłych" nie sądzisz? ;)
Spotkasz go w tombach głównie

Lord kasztanowiec 26-02-2006 19:23

nie nekromacji
tylko nekromaNcji

Thorin-Debowa Tarcza 26-02-2006 19:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord kasztanowiec
nie nekromacji
tylko nekromaNcji

W sumie to możliwe ze nekromancji ale przeczytaj to na głos i oceń czy nie głupio brzmi?....

Najlepiej mówic władca wskrzeszania, bo nekromacja to dziedzina magii specjalizująca sie w skrzeszaniu zmarłych istot.

WooD K@ 26-02-2006 21:35

Cytuj:

Po pierwsze nie nekromancji tylko nekromacji ale lepiej powiedziec "Władca umarłych" nie sądzisz?
wydaje mi sie ze nekromancji od naekromanty ale moge sie mylic a nie chce mi sie sprawdzac :P

Cytuj:

Spotkasz go w tombach głównie
to i tak go nie spotkam (narazie) bo nie mam pacca ale mimo to dzieki :)

Galus 26-02-2006 22:33

Tylko tomby za teleportem pojedyncze sztuki ;) za tele na -2 jest tego duzo wiecej;p ale i tak na twoim lvl tego nie wybloczysz 8o

szymon287 26-02-2006 22:44

@off top:
nie lepiej necro xD

Galus 26-02-2006 22:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szymon287
@off top:
nie lepiej necro xD

pewnie ze lepiej na necro :faceoff:
ale to sie z czasem znudzi i dla zabawy mozna isc zwiedzic/zabic cos innego :p

WooD K@ 26-02-2006 23:03

Cytuj:

i tak na twoim lvl tego nie wybloczysz
wiem pytam tylko z ciekawosci :P a i tak nie mam pacc, najpierw musze dobic jakis sensowny lvl i wtedy pomysle ;) a narazie zbieram sily na zsolowanie draga (skille i mlvl) :D

Picek91 27-02-2006 16:13

Liche wystepujaj na terenach dla Pacc - tombach . sa silne bo potrafia przywolac bonebesty(nie wiem jak sie pisze)

dagothar 27-02-2006 17:28

Nekomancja, piromancja, chiromancja itp. itd. To jedyna sluszna wersja - nie znasz sie = nie zabieraj glosu.

Browek 03-03-2006 12:06

Hmm pewnie chodzilo Ci o troszke dokladniejsze lokacje liczy a wiec po pierwsze wszstkie wystepuja w grobowcach.

1) Tomb w miescie ankh pietro -2 za portalem sa 2 badz 3 nie pamietam dokladnie jede ma respa prawie przy zejsciu po prawej stronie drugi po na dole (nie polecam tego miejsca gdyz jest strasznie ciasno i trudno pozatym duzo syfu typu wampi i as)

2) Tomb kolo oazy ( za portalem na -1 wystepuje 1 licz dosc latwo go ubic na -2 wystepuja w paru w odnogach (tomb niezly na hunty ale trzeba uwazac bo mozna trafic na wrl jak sie zagalopujesz;) )

3) Tomb pod ruinami na -2 za portalem wystepuje tez pare bodajrze 8-9 w jednym miejscu resp 3x banshe+1x licz (tomb niezy na hunty jesli lubi sie urozmaicenia typu banshe i nekroski)

W sumie licze sa dziwne same nie sa takie dobre ale gdy zsumnuja pare bonebestow zaczyna sie zabawa nie polecam huntow na niskim lev (50) gdyz wydaje mi sie ze moze sie to zle skonczyc. szy team mojim zdanie to jakis bloker 70+ + 2 atakerow tez kolo 70+ i prujacych w niego z bolcow + hmm ale to tylko moje zdanie

Co do loota polowalismy chyba 4-5 dni po 3-4h i nawet b-robe nie spadlo jakies rohy i 1 p-amu ale jak to z lootem kto nie projuje ten nie ma (my czekamy na c-shilda:P:)

Pozdrawiam
Browek

Kejw Rat 03-03-2006 22:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez WooD K@
mam pytanie: gdzie mozna spotkac wladce nekromancji, Licha??

moze byl juz taki temat ale jestem tu nowy a pani wyszukiwarka chyba za mna nie przepada.. :( X(

zabijasz necromante->wyskakuje jego wladca czyli lich!!! tak trudno zrozumiec?

WooD K@ 04-03-2006 13:19

Cytuj:

nie spamuj.. -_- ok? na miejscu modkow rozwazylbym zbanowanie tego urzytkownika, choc pewnie i tak stworzy sobie nowe konto..

smutne

Dudinhio 04-03-2006 14:27

Cytuj:

nie spamuj.. -_- ok? na miejscu modkow rozwazylbym zbanowanie tego urzytkownika, choc pewnie i tak stworzy sobie nowe konto..

smutne

A ja na Twoim miejscu ustawiłbym sobie http://sjp.pwn.pl/ jako stronę startową...

Przemcio Zencio 04-03-2006 14:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kejw Rat

Buhahaha koles ty powinenes juz byc zabanowany wes sie nieosmieszaj pewnie masz drugi level i sie wypowiadasz
Fajnie znowu znalazlem twojego posta i mozna sie posmiac! :D

WooD K@ 04-03-2006 16:06

Cytuj:

A ja na Twoim miejscu ustawiłbym sobie http://sjp.pwn.pl/ jako stronę startową...
czy to ze nie urzywam polskich znakow jest bledem? poprostu nie chce mi sie ciagle wciskac klawisza Alt... bo innych bledow w moich wypowiedziach raczej nie widze a jak sa to pojedyncze, raczej nieznaczne i spowodowane pisaniem w pospiechu..

Ashlon 04-03-2006 16:16

Cytuj:

czy to ze nie urzywam polskich znakow jest bledem? poprostu nie chce mi sie ciagle wciskac klawisza Alt... bo innych bledow w moich wypowiedziach raczej nie widze a jak sa to pojedyncze, raczej nieznaczne i spowodowane pisaniem w pospiechu..

To chyba slepy jestes:

- uzywam pisze sie przez rz
- po prostu sie pisze osobno
- uzytkownik pisze sie przez rz.

Kazdy, ktory nie chce uchodzic za analfabete wykreca sie tym, ze "pisze w pospiechu" :D

@Topic : liche sa dosc nieoplacalymi stworkami do huntowania...

WooD K@ 05-03-2006 00:19

Cytuj:

To chyba slepy jestes:

- uzywam pisze sie przez rz
- po prostu sie pisze osobno
- uzytkownik pisze sie przez rz.

Kazdy, ktory nie chce uchodzic za analfabete wykreca sie tym, ze "pisze w pospiechu"
co do po prostu to zawsze mialem problem z pisownia rozdzielna tego typu wyrazow (naprwde, pojutrze itp.) a co do urzytkownika i urzywania to w sumie jest 1 blad bo jak nie wie sie jak sie pisze jedno to drugie tez napisze sie zle.. -_-

a ja tak czy siak wiem ze nie jestem analfabeta bo poza netem pisze raczej bez wielu bledow (no ale w koncu w necie ukazuje sie to nasze "gorsze" oblicze ;) )

a zreszta jedyna osoba oceniajaca moj jezyk jest moja polonistka i tego trzymac sie trzeba.. ;)

pablo^^ 05-03-2006 04:17

:d

Ja nie rozumiem niektórych użytkowników tego forum :faceoff:, widzicie że temat jest o Lichu, kolega się pyta co i jak a wy tu się obrażacie nawzajem i schodzicie na tematyke poprawnej ortografii, od tego jest Hyde park :topic:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:23.