![]() |
Lich
mam pytanie: gdzie mozna spotkac wladce nekromancji, Licha??
moze byl juz taki temat ale jestem tu nowy a pani wyszukiwarka chyba za mna nie przepada.. :( X( |
Po pierwsze nie nekromancji tylko nekromacji ale lepiej powiedziec "Władca umarłych" nie sądzisz? ;)
Spotkasz go w tombach głównie |
nie nekromacji
tylko nekromaNcji |
Cytuj:
Najlepiej mówic władca wskrzeszania, bo nekromacja to dziedzina magii specjalizująca sie w skrzeszaniu zmarłych istot. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Tylko tomby za teleportem pojedyncze sztuki ;) za tele na -2 jest tego duzo wiecej;p ale i tak na twoim lvl tego nie wybloczysz 8o
|
@off top:
nie lepiej necro xD |
Cytuj:
ale to sie z czasem znudzi i dla zabawy mozna isc zwiedzic/zabic cos innego :p |
Cytuj:
|
Liche wystepujaj na terenach dla Pacc - tombach . sa silne bo potrafia przywolac bonebesty(nie wiem jak sie pisze)
|
Nekomancja, piromancja, chiromancja itp. itd. To jedyna sluszna wersja - nie znasz sie = nie zabieraj glosu.
|
Hmm pewnie chodzilo Ci o troszke dokladniejsze lokacje liczy a wiec po pierwsze wszstkie wystepuja w grobowcach.
1) Tomb w miescie ankh pietro -2 za portalem sa 2 badz 3 nie pamietam dokladnie jede ma respa prawie przy zejsciu po prawej stronie drugi po na dole (nie polecam tego miejsca gdyz jest strasznie ciasno i trudno pozatym duzo syfu typu wampi i as) 2) Tomb kolo oazy ( za portalem na -1 wystepuje 1 licz dosc latwo go ubic na -2 wystepuja w paru w odnogach (tomb niezly na hunty ale trzeba uwazac bo mozna trafic na wrl jak sie zagalopujesz;) ) 3) Tomb pod ruinami na -2 za portalem wystepuje tez pare bodajrze 8-9 w jednym miejscu resp 3x banshe+1x licz (tomb niezy na hunty jesli lubi sie urozmaicenia typu banshe i nekroski) W sumie licze sa dziwne same nie sa takie dobre ale gdy zsumnuja pare bonebestow zaczyna sie zabawa nie polecam huntow na niskim lev (50) gdyz wydaje mi sie ze moze sie to zle skonczyc. szy team mojim zdanie to jakis bloker 70+ + 2 atakerow tez kolo 70+ i prujacych w niego z bolcow + hmm ale to tylko moje zdanie Co do loota polowalismy chyba 4-5 dni po 3-4h i nawet b-robe nie spadlo jakies rohy i 1 p-amu ale jak to z lootem kto nie projuje ten nie ma (my czekamy na c-shilda:P:) Pozdrawiam Browek |
Cytuj:
|
Cytuj:
smutne |
Cytuj:
|
Cytuj:
Fajnie znowu znalazlem twojego posta i mozna sie posmiac! :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
- uzywam pisze sie przez rz - po prostu sie pisze osobno - uzytkownik pisze sie przez rz. Kazdy, ktory nie chce uchodzic za analfabete wykreca sie tym, ze "pisze w pospiechu" :D @Topic : liche sa dosc nieoplacalymi stworkami do huntowania... |
Cytuj:
a ja tak czy siak wiem ze nie jestem analfabeta bo poza netem pisze raczej bez wielu bledow (no ale w koncu w necie ukazuje sie to nasze "gorsze" oblicze ;) ) a zreszta jedyna osoba oceniajaca moj jezyk jest moja polonistka i tego trzymac sie trzeba.. ;) |
:d
Ja nie rozumiem niektórych użytkowników tego forum :faceoff:, widzicie że temat jest o Lichu, kolega się pyta co i jak a wy tu się obrażacie nawzajem i schodzicie na tematyke poprawnej ortografii, od tego jest Hyde park :topic:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:23. |