Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Sondaż w sprawie grupy. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=67401)

Chessterr 27-02-2006 18:47

Sondaż w sprawie grupy.

Witam.
Od dłuższego czasu chciałem stworzyć grupę "Technicy". Poruszano w nich wątki o technice, motoryzacji, transporcie, mechanice, komputerach itp. Chcę zrobić ankiete i sprawdzić czy są na forum ludzie ,którzy się tym interesuję. Miałbym argument ,żeby takak grupa powstała.
Może pisać w postach w tym topicu i w ankiecie.

Gallar 27-02-2006 19:15

Chess~ dobry pomysł ;)
Jam jest za i chętnie się przyłącze..

Exolius 27-02-2006 19:25

Ja się chętnie przyłącze ^^

Vekegi 27-02-2006 19:32

ja się mogę przyłączyc ;P

MayGyver 27-02-2006 19:40

a moze brainiacs?

napisz do droma to moze zalozy

Oxygane 27-02-2006 19:43

a potem grupa bedzie leżała i kwiczala jak wszystkie inne, i po co to?

Dr. Omader 27-02-2006 19:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oxygane

Dokladnie. Zreszta juz od jakiego czasu nie zalozylem nowej grupy i zastanawiam sie czy wogole nie przestac tego robic, bo potem przy jakis zmianiach na forum jest sporo zabawy przez te grupy ;)

Matek 27-02-2006 20:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oxygane

Zapraszam na MM i FE. One maja sie calkie niezle.

Kele 28-02-2006 10:33

Jeśli tyczy się to także informatyki lub "techniki komputerowej", to Kele jest za :)

Chessterr 28-02-2006 11:16

A więc...Proszę dr.Omadera o danie szansy isteniu takiej grupy. Wiele grup dobrze się trzyma. I popieram pomysł MayGyver z nawą Brainiacs. Powołało by się dwóch liderów. Chciałbym ,żeby MayGyver się do nas przyłączył:P Bo chyba potrzebny jest jeden mod. A więc jak panie prezesie Dr.Om?? W ankiecie więcej osób jest za lecz to do ciebie należy końcowe zdanie.

Gufat III 28-02-2006 11:24

Jestem na nie, bo uważam że taka grupa nie ruszyła by za bardzo - chyba że z początku, po miesiącu~ świeciło by pustkami.

Ghost Nieudany 28-02-2006 13:32

A to ja jestem ciekaw, jakież tam tematy do rozmów by były przy średniej wieku członków 14. Prócz tekstów, że nVidia rox, a ATi suxx. Albo "wpływ ilości klatek na lagi w Tibii".

Sorry, ale na nie. To forum nie dorosło do fachowych grup technicznych.

Hieyan 28-02-2006 14:13

A jeżeli też coś o elektronice będziecie pisać, to się przyłącze :>

Kele 28-02-2006 14:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghost Nieudany
A to ja jestem ciekaw, jakież tam tematy do rozmów by były przy średniej wieku członków 14. Prócz tekstów, że nVidia rox, a ATi suxx. Albo "wpływ ilości klatek na lagi w Tibii".

Sorry, ale na nie. To forum nie dorosło do fachowych grup technicznych.

Wg mnie jesteś najnteligentniejszą osobą na całej Ziemii jeśli oceniasz ludzi/grupę po wieku/średniej wiekowej.

@Topic
Imho dobrze by było aby ta grupa łączyła nie tylko technike, ale także informatyke (programowanie, overclocking etc.)

Grue 28-02-2006 14:29

/me jest za i z checia sie przylaczy ;]

Ghost Nieudany 28-02-2006 14:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kele
Wg mnie jesteś najnteligentniejszą osobą na całej Ziemii jeśli oceniasz ludzi/grupę po wieku/średniej wiekowej.

A pomyśl, ilu 13-latków na, powiedzmy, 40 będzie się znało DOBRZE na technikaliach i praktyce?

Oxygane 28-02-2006 16:36

A nie prosciej zarejstrować się na tweak.pl czy jakimkolwiek serwisie technicznym i tam brać udział w dyskusjach z udziałem fachowców? No dobra, może ktos rzucić agrumentem, że chce rozmawiać w gronie znajomych z tego forum, ale chyba nic nie stoi na przeszkodzie, zeby i oni sie tam przeniesli lub zalozyc wlasne forum, np na forumer.pl

Shinjix 28-02-2006 17:08

@Wszyscy, którzy mówią, że na forum same nieznające się na technice małolaty

Może i jest duzo dzieci, ale ten problem rozwiązałaby właściwa selekcja członków.
Osobiście psize sie na to.
Grupe możnaby nazwać "Engineering", a członków "Engineer". Ewentualne spolszczenia.

Chessterr 28-02-2006 18:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shinjix
@Wszyscy, którzy mówią, że na forum same nieznające się na technice małolaty

Może i jest duzo dzieci, ale ten problem rozwiązałaby właściwa selekcja członków.
Osobiście psize sie na to.
Grupe możnaby nazwać "Engineering", a członków "Engineer". Ewentualne spolszczenia.

Dokładnie. Proponuje dać okreś próbny miesiąca. Zrobimy dobrą selekcje itp. Jak ktoś zacznie pisać jakieś bzdury to won. To jak?? Robimy grupę?

Nequss 28-02-2006 18:39

jestem za i chetnie sie przylacze ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:14.