![]() |
Sondaż w sprawie grupy.
Witam.
Od dłuższego czasu chciałem stworzyć grupę "Technicy". Poruszano w nich wątki o technice, motoryzacji, transporcie, mechanice, komputerach itp. Chcę zrobić ankiete i sprawdzić czy są na forum ludzie ,którzy się tym interesuję. Miałbym argument ,żeby takak grupa powstała. Może pisać w postach w tym topicu i w ankiecie. |
Chess~ dobry pomysł ;)
Jam jest za i chętnie się przyłącze.. |
Ja się chętnie przyłącze ^^
|
ja się mogę przyłączyc ;P
|
a moze brainiacs?
napisz do droma to moze zalozy |
a potem grupa bedzie leżała i kwiczala jak wszystkie inne, i po co to?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jeśli tyczy się to także informatyki lub "techniki komputerowej", to Kele jest za :)
|
A więc...Proszę dr.Omadera o danie szansy isteniu takiej grupy. Wiele grup dobrze się trzyma. I popieram pomysł MayGyver z nawą Brainiacs. Powołało by się dwóch liderów. Chciałbym ,żeby MayGyver się do nas przyłączył:P Bo chyba potrzebny jest jeden mod. A więc jak panie prezesie Dr.Om?? W ankiecie więcej osób jest za lecz to do ciebie należy końcowe zdanie.
|
Jestem na nie, bo uważam że taka grupa nie ruszyła by za bardzo - chyba że z początku, po miesiącu~ świeciło by pustkami.
|
A to ja jestem ciekaw, jakież tam tematy do rozmów by były przy średniej wieku członków 14. Prócz tekstów, że nVidia rox, a ATi suxx. Albo "wpływ ilości klatek na lagi w Tibii".
Sorry, ale na nie. To forum nie dorosło do fachowych grup technicznych. |
A jeżeli też coś o elektronice będziecie pisać, to się przyłącze :>
|
Cytuj:
@Topic Imho dobrze by było aby ta grupa łączyła nie tylko technike, ale także informatyke (programowanie, overclocking etc.) |
/me jest za i z checia sie przylaczy ;]
|
Cytuj:
|
A nie prosciej zarejstrować się na tweak.pl czy jakimkolwiek serwisie technicznym i tam brać udział w dyskusjach z udziałem fachowców? No dobra, może ktos rzucić agrumentem, że chce rozmawiać w gronie znajomych z tego forum, ale chyba nic nie stoi na przeszkodzie, zeby i oni sie tam przeniesli lub zalozyc wlasne forum, np na forumer.pl
|
@Wszyscy, którzy mówią, że na forum same nieznające się na technice małolaty
Może i jest duzo dzieci, ale ten problem rozwiązałaby właściwa selekcja członków. Osobiście psize sie na to. Grupe możnaby nazwać "Engineering", a członków "Engineer". Ewentualne spolszczenia. |
Cytuj:
|
jestem za i chetnie sie przylacze ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:14. |