![]() |
po pierwsze - brzydkie
Po drugie -Bardzo Brzydkie po trzecie - bardzo bardzo brzydkie po czwarte-wyjdz po piąte - nie wracaj xD |
@up:
Zgadzam się z tobą. @Topic: 2, 3, 4, 6... numery tych cyklopów od góry, powiem że są DO D*PYX( |
Cytuj:
|
A ci koledzy nie raczyli się do nas odwrócic i pokazać sie z "lepszej" strony?...
|
Loool
cyklop spearman wygląda jak GEJ! :D
|
moze byc nawet naawet
|
LUDZIE! Dział fake'i jest oblegany przez beznadziejne fake'i!
W tamtym tygodniu wszyscy nowi robili kilka nowych za każdym razem głupich fake'ów, teraz zaczęły się poj***ne grafiki! JAK TAK DALEJ PUJDZIE TO TIBIA.PL STANIE SIĘ STRONĄ OBLEGANĄ PRZEZ NOOBY... jak chcecie się dowiedzieć jak nooby potrafią rozwalić stronkę LINK >> www.tibia.xx.pl |
Cytuj:
|
zgadzam sie
brzydkie :P ale cuż zwykly cyc tez nie jest pieknoscią |
1: Nie ten dział
2:Won do depo 3:Cienkie 4:Watpie ze sie napracowaleś 5:br?? Pozdr0... |
Kwaso, i reszta kompani "ANTY"
Prosze - popiszcie się waszymi pięknymi przebojowymi fake. Co do Dark Krissa, tibia.org.pl to całkiem porządna stronka, więc się nie odzywaj bo sam byś lepszej nie zrobił. Oblrgany przez nooby to najwyżej jesteś ty. Na twoim miejscu uważałabym razem słowa "newbie" Pozatym, stworzył coś swojego, a nie wszystko ze spritów- tak jak ty. Kampania ANTy zaczęła działania? To prosze załóżcie temat Kampani Anty i tam wyrażajcie swoje opinie i przedstawiajcie swoje prace. O, ale sie rozpisałam. Co do cyclopów to.. nie są złe tylko zrób je bardziej w rozmiarach tibijskich bo chyba są za mocno wypikselowane, no i musze przyznać - zły dział. Ale to jakoś twój jeden z pierwszych fake, o ile pamiętam. Mi się nawet podoba :) |
@up
Ta bardzo porządna...Tbi i inny syf.Poza tym jakies okreslenia rozgadany itd. A poza tym jeśli jest tak "porządna" to czemu nie współpracuje z Tibia.com A poza tym. To jest forum publiczne i każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie, niezależnie od tego czy umie, czy nie umie wiec wiesz. |
Tibia.org to tylko hacki i nic wiecej strona jest dla noobow ktorzy bez hakow se nieporadza -.-
|
Mnie się podobają te Cyklopy :cygaro: Nic do nich nie mam... Zły dział .. przyznaje... Chłopak się postarał a Wy go tak komentujecie X(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:47. |