![]() |
Rookstayer's Team
Mam pomysł. Pewnie już użyty przez kogoś innego, ale nie zamierzam od niego odchodzić. Chciałbym zrobić jakiś porządny team rookstayerów. Kto chętny - niech pisze na jakim serwerze chciałby grać. Od razu - mówię - że ja oddaję głos na serwer Honera.
Aha, nie byłby to jakiś Team "na szybko", tylko dobrze zorganizowany. Ja się tym zajmę. Tylko tem post jest na szybko. Jeżeli macie pisać głupoty w stylu: "to nie ma sensu" czy coś podobnego, to lepiej się nie odzywaj. Więc jeżeli Wy mi pomożecie, stworzymy super-team |
;) Interesujace czy mozesz rozwnicac ten temat??
|
Tak taki team byłby fajny, ale żeby niezrobiła się sytuacja z Antici i Isari gdzie sa dziesiątki rookstayerów, według mnie team powinien niec max 7 osób. Ja sam mam zamiar zrobić rookstayera na Refugi (głosuje na ten serwej :p ).
|
Cytuj:
PS. Super team to jest power rangers walczący z kitowcami, albo smerfy uciekające od gargamela...;) |
Najlepszy serv by byl e-pvp bo tam prawie pusto zawsze ;s
@up zapomniałes o gumisiach ;p |
Ja mam 15 lvl na amerze. ;-)
|
Cytuj:
|
@up
Nobo na e-pvp jednak jest malo ludazi dochodzi do -100 |
Ja osobiście mam rookstaylera i gdybym miał tworzyć grupę to tylko na askarze... innego wyjścia niema :cygaro:
|
Hm... na każdym serwie jest przecież jakis rookstayer... więc o co bryka? Tylko najgorsze jest już samo to, że choćby się zgłosilo 70 osób, a każda by chciala na innym serwie to byśmy się nigdy nie dogadali. Wg mnie najlepiej pvp enforced. Tylko trzeba by bylo zrobić podział rookstayerów na walczących, palladynów i blokerów. Ale to potem jak juz jakiś team będzie.
|
Jestem za ...
...Ale tylko na Emperze :) |
Celesta:
Nik: Waker spell master:faceoff: Już 16lv ;p Zapraszam |
Celesta? Tam trudno się wbić. Najlepiej jakiś małoznany. A Empera... zależy jakie głosy będą padać jeszcze ;]
|
Kk .
Spoko ;) Oddaje trzeci głos na Empere ? Najlepiej :
- Wybrac 2 osoby stojące na czele naszych " legionów " - Pomyśleć dobrze nad sqadem ( niebrac debilow ) - Urozmaicić gre na rook'u np. konkursy , trapy , ssy , hunty . No , i to by było na tyle ;) :dance: |
Wchodzę w to :) Mam coprawda 12 lvl rookstayera na Isarze, ale tam się ich dużo zrobiło i nie ma gdzie expić. Jeśli chodzi o świat to najlepiej żeby było jak najmniej osób, najlepiej pvp-e (Dolera może być). Jeżeli już ma być ta Empera to niech będzie. Świat jest mi obojętny byle było mało ludzi. Najlepiej czuję się w roli shootera.
|
czesc
Witam
Ja proponuje serwer Hiberna tam sie można zawsze wbić a pozatym jest taka glidia do której naleze która przyjmuje rook playerów . nom i tyle maam nadzieje ze wybierzeciwe tego serwa pozdr.:faceoff: |
Nie wiem jaki jest sens tworzenia takiej drużyny. Oprócz tego, że bedziecie sobie wybyjać potwory, zabierać loot i expa to nic nie zyskacie ;p. Na Rookgaardzie koledzy nie są raczej potrzebni, bo można zabijać wszystkie najsilniejsze potwory samotnie, a koledzy tylko chcą darmowe przedmioty, pomocy w questach i wybijają dużo potworów ;].
|
Na Refugi lepiej nie... właśnie założyłam tam postać i muszę kilka godzin chodzić żeby znaleść buga... Za dużo ludzi ;) Osobiście głosuję na Saphirę
|
ja w to wchodze ale trzeba bedzie zaplanowac jakies nazwisko dla naszej rodzinki ;P
noi wybrac server proponuje e-pvp malutko ludzi gra na rooku a oczywiscie pozniej ustalic kto bloker itp jak cos to pisac gg 4757158 |
Plz elysia
na elysi mam 15 rooksteyera byl bym wdzieczny jak bys zagral:cygaro:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:31. |