![]() |
Koniec współpracy z 4Players
Przez wiele lat banery z niemieckiego serwisu 4Players towarzyszyły nam na tibia.com (w pierwszych latach gry były zapewne jedym z głównych źródeł środków na jej funkcjonowanie). Jak czytamy dziś na oficjalnej stronie, współpraca ta właśnie dobiegła końca, więc możemy z nadzieją patrzeć w przyszłość na nowe, ciekawsze reklamy (które przy odrobinie szczęścia nawet nie będą po niemiecku)!
|
szybki, nie ma co. :P
a co do reklam to jakoś zawsze były ale nie zwracałem na nie uwagi, może były nudne? @down: to już jakiś czas temu było ale w mniejszym stopniu. |
I znów kilka sekund przewagi nade mną :(
O, u mnie na tibia.com wyswietla sie reklama tibia.pl @.@ _/edit Teraz widze, ze na tibia.com w miejsce dawnego banera 4players wyswietlaja sie losowo/po kolei banery wszystkich stron współpracujących z CipSoftem (supported fansite'ów). |
Cytuj:
|
Denny news, no ale rozumiem ze wszystkie z tibia.com musza sie pojawic i tutaj;)
|
Cytuj:
|
chyba z 50 razy odświeżałem tibia.com zanim bnner tibia.pl się wyświetlił
/me spostrzega, że nad jego głową pojawia się znak zapytania ale potem to był spam naszego bannerka ;) p.s. jak ładowałem pierwszy raz strokę to miałem spłaszczoną grafikę "powerd by 4players" po odświeżeniu znikła :P |
Racjonalne poglady
Reklamy to spam od którego flasuje się ludzki umysł
|
dobrze ze moze juz nie bedzie tych niemieckich reklam :P
|
Lepsze niemieckie małe banery niż wielkie polskie big-reklamy ;) <taka pokazuje się teraz i zasłania całą stronę :( _
|
No i dobrze
Cytuj:
Teraz Tibia.pl zyska więcej odwiedzin i będzie spox a nie jamkieś głupie niemieckie bannery których nikt nie rozumie :dance: |
Cytuj:
@edit poprawiłem ten szajski błąd xF |
Cytuj:
To Cipsoft współpracował z 4players.de a nie my. Ale większy bannerek na tibia.com to jednak fajnie wygląda. |
Ja osobiście przyjąłem to z wielką ulgą;)
Te głupie niemiecki reklamiska zawsze mnie wkurzały. Teraz to będzie lepiej, bo wyświetlają się reklamy fansite(w tym tibii.pl)8o |
I nareszcie nadszedł czas gdy niemcy z Tibia.com będą spadać. A polacy z Tibia.pl ich miejsca zastępować:)
Słaby rym ale zawsze coś |
Cytuj:
wiem... rozpędziłem się z deka z pisaniem tego posta i od razu błąd xD wielkie sorry... ;P |
A co oni wogóle robili dla CipSoftu?
|
Jednym słowem
CipSoft za udoztępnianie kilku centymetrów kwadratowych swojej storony trzepał troszke kasy....:)
|
Pozdro Dla moich zioomkow z Piły xD
Cytuj:
I Gitara :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:00. |