Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Koniec współpracy z 4Players (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=67566)

Dabek 28-02-2006 22:52

Koniec współpracy z 4Players

Przez wiele lat banery z niemieckiego serwisu 4Players towarzyszyły nam na tibia.com (w pierwszych latach gry były zapewne jedym z głównych źródeł środków na jej funkcjonowanie). Jak czytamy dziś na oficjalnej stronie, współpraca ta właśnie dobiegła końca, więc możemy z nadzieją patrzeć w przyszłość na nowe, ciekawsze reklamy (które przy odrobinie szczęścia nawet nie będą po niemiecku)!

Piotrek~ 28-02-2006 22:53

szybki, nie ma co. :P

a co do reklam to jakoś zawsze były ale nie zwracałem na nie uwagi, może były nudne?

@down: to już jakiś czas temu było ale w mniejszym stopniu.

Shinjix 28-02-2006 22:55

I znów kilka sekund przewagi nade mną :(

O, u mnie na tibia.com wyswietla sie reklama tibia.pl @.@

_/edit
Teraz widze, ze na tibia.com w miejsce dawnego banera 4players wyswietlaja sie losowo/po kolei banery wszystkich stron współpracujących z CipSoftem (supported fansite'ów).

-=DanieL=- 28-02-2006 23:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shinjix
I znów kilka sekund przewagi nade mną :(

O, u mnie na tibia.com wyswietla sie reklama tibia.pl @.@

_/edit
Teraz widze, ze na tibia.com w miejsce dawnego banera 4players wyswietlaja sie losowo/po kolei banery wszystkich stron współpracujących z CipSoftem (supported fansite'ów).

I bardzo dobrze :). Reklama dla tibia.pl x]

Siggurdius 28-02-2006 23:28

Denny news, no ale rozumiem ze wszystkie z tibia.com musza sie pojawic i tutaj;)

Dr. Omader 01-03-2006 00:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shinjix

Wczesniej sie tez pojawialy, ale tylko na forum :P

Hegemmon 01-03-2006 01:05

chyba z 50 razy odświeżałem tibia.com zanim bnner tibia.pl się wyświetlił
/me spostrzega, że nad jego głową pojawia się znak zapytania

ale potem to był spam naszego bannerka ;)

p.s. jak ładowałem pierwszy raz strokę to miałem spłaszczoną grafikę "powerd by 4players" po odświeżeniu znikła :P

Baku' 01-03-2006 07:14

Racjonalne poglady

Reklamy to spam od którego flasuje się ludzki umysł

Jvsta 01-03-2006 07:24

dobrze ze moze juz nie bedzie tych niemieckich reklam :P

zimne_piwo 01-03-2006 07:41

Lepsze niemieckie małe banery niż wielkie polskie big-reklamy ;) <taka pokazuje się teraz i zasłania całą stronę :( _

Ponuras 01-03-2006 09:26

No i dobrze

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dabek
Przez wiele lat banery z niemieckiego serwisu 4Players towarzyszyły nam na tibia.com (w pierwszych latach gry były zapewne jedym z głównych źródeł środków na jej funkcjonowanie). Jak czytamy dziś na oficjalnej stronie, współpraca ta właśnie dobiegła końca, więc możemy z nadzieją patrzeć w przyszłość na nowe, ciekawsze reklamy (które przy odrobinie szczęścia nawet nie będą po niemiecku)!

Teraz Tibia.pl zyska więcej odwiedzin i będzie spox a nie jamkieś głupie niemieckie bannery których nikt nie rozumie :dance:

Og Chilly Pie 01-03-2006 14:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ponuras
Teraz Tibia.pl zyska więcej odwiedzin i będzie spox a nie jamkieś głupie niemieckie bannery których nikt nie rozumie :dance:

no ale jednak szkoda że tibia.com staciła współracownika z którym współżyła (:]) przez wiele lat... ale cóż... nigdy nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ;)

@edit

poprawiłem ten szajski błąd xF

Dwimenor 01-03-2006 14:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Og Chilly Pie
no ale jednak szkoda że tibia.pl staciła współracownika z którym współżyła (:]) przez wiele lat... ale cóż... nigdy nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ;)

?
To Cipsoft współpracował z 4players.de a nie my.

Ale większy bannerek na tibia.com to jednak fajnie wygląda.

PLague 01-03-2006 14:45

Ja osobiście przyjąłem to z wielką ulgą;)
Te głupie niemiecki reklamiska zawsze mnie wkurzały. Teraz to będzie lepiej, bo wyświetlają się reklamy fansite(w tym tibii.pl)8o

Karem 01-03-2006 14:52

I nareszcie nadszedł czas gdy niemcy z Tibia.com będą spadać. A polacy z Tibia.pl ich miejsca zastępować:)

Słaby rym ale zawsze coś

Og Chilly Pie 01-03-2006 15:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwimenor
?
To Cipsoft współpracował z 4players.de a nie my.

Ale większy bannerek na tibia.com to jednak fajnie wygląda.

wiem... rozpędziłem się z deka z pisaniem tego posta i od razu błąd xD wielkie sorry... ;P

Mikelp 01-03-2006 18:15

A co oni wogóle robili dla CipSoftu?

Sartoro 01-03-2006 20:08

Jednym słowem

CipSoft za udoztępnianie kilku centymetrów kwadratowych swojej storony trzepał troszke kasy....:)

Slyrob 03-03-2006 15:07

Pozdro Dla moich zioomkow z Piły xD

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dabek

I Gitara :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:00.