![]() |
mi sie podoba logo firefoxa, haahahaha, zartuje,
fajne nawet |
Nieźle sobie już radzisz. W porównaniu do ostatnich prac wg. mnie dużo lepiej. Gratuluje :)
|
hmm....smiem twierdzic ze szkic fire foxa nie jest Twoj i nie wiem jak jest z kolorem, mozliwe ze Twoj
tego ognistego liska widzialem na deviancie jako tutek, co do reszty to git nie jest zle ale jesli liska juz widzialem to smiem rowniez watpic w reszte |
@UP tak - byl tutek, a co mnie zle wyszlo?:>
|
nie umiem Ci tego ocenic jak wiem ze sam pomysl nie jest Twoj w sumie wiesz znając oryginał i na pamiec ten tutek :D to musze stwierdzic ze jakos wole oryginał :P
jedyny art ktory mi sie podoba to hmm ten dark art qrczaq reszta hmm...jednak tak jakos mnie nie przyciagnela na dluzej :D tzn hmm...czasem kompozycja sie wali, czasem kolory kiczowate poprostu w/w art jest hmm najlepszy i juz |
Yhy, a pierwszy rysunek shootera jest zayebany z Warcrafta. Nie gratuluje ani nie komentuje bo tworzenie bez wlasnego pomyslu i inwencji tworczej nie jest dobre :/
|
Up:
no coz rysunek robiony wlasnorecznie przez kolezanke. poprosila mnie zebym obrobil ladnie... to obrobilem ladne. widze ze kontrowersyjne prace:P |
Cytuj:
Acha... I wiem który jeszcze! "Tomasz" (gdzie ty to masz? :>)!!! Spodobał mi się ten efekt z "wykruszaniem twarzy". No i nigdy nie potrafiłabym zrobić tak realistycznej krwi. Ogólnie prace sprawiają miłe wrażenie, nie są robione ot tak, na odczep. Choć czasem jak powiedział Bryndii nie ma do czego przyczepić oka... Życzę szczęścia ;) |
@up.
no, komentarz motywujacy do dalszej pracy - dziekuje:) ja osobiscie w kolorowaniu nie czuje sie zbyt dobrze - zwłaszcza z rozmieszczeniem cieni... uh ale nie odrazu Rzym zbudowano, a trening czyni mistrza^^ |
Wyswietlen: 222
Odpowiedzi: 9 Dziekuje wszystkim ze komentaze :/ wspaniala zacheta do daleszj pracy:///// Czemu inne tematy maja po kilkanascie koentow a moje zawsze odchodza w niepamiec ;( CZY TE PRACE STOJA NA AZ TAK NSKIM POZIOMIE ZE NIE WARTO ICH KOMETOWAC!? |
Spoko, da sie przyzwyczaic do tego :P
|
Tak to jest... Ja dodałam nowy obrazek (nie powiem, że był zły) ale ani jednego posta... Rozumiesz!? Ani jednego... A ja już wolę bluzgi jakie to ja syfy maluję niż brak komentarza...
Trzeba się przyzwyczaić... |
Komentarze tylko zasmiecaja temat :P, wiesz o tym ze ludzie obserwuja twoje dziela, wiec w czym problem?? Prace dobre pracuj dalej...
|
Prace b.ładne :D. Miodne kompozycje i wogule...Tomasz wymiata xD
Pozdr0 i more plx |
ostatnio porobilem troche grafik:) wrzoce jak bede mial czas, narazie jedna:
http://img478.imageshack.us/my.php?image=aaaaa1te.jpg http://img478.imageshack.us/my.php?image=aaaaa1te.jpg <link jak by sie komus nie chcialo czekac az sie zaladuje na forum;) |
Witam,
Nareszcie coś innego od mieczyków 32x32 i sygnaturko-avatarów to można ocenić, Prace ogólnie są fajne, bardzo fajny ten szkic obitego gościa. Jedno zastrzeżenie, pisz które prace są z tutków ;/, bo to wielka roznica które robiłeś sam a które za pomocą tutoriali. Wogóle notuj gdzie trzeba czy zapożyczone/przerysowane etc. bo czasami trudno odgadnąc ile w tym jest Twojej twórczości. Nie przejmuj się że nie komentują, oni umieją tylko magic dark ultra death sety z Tibii oceniać ;) i to w skalach od 1-10 ;P Nie przejmuj się i rób dalej. |
odswiezam temat bo dodalem pare nowch prac, sa na pierwszej stronie^^
proszę o...te... komentarze^^ |
Wiesz ja tam np. lubie bardziej ładne pixelarty :] A twoje prace są bardzo dobre. Rób tak dalej i więęęęęccccccccccceeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjj.......
|
Baaardzo fajne 9/9,5:p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:11. |