![]() |
Filmy Sasuke
Tutaj kolekcja różnych moich filmów. Niektóre można znaleść na tym forum, no ale wszytko razem to lepiej wyjdzie. Filmy z serii Solo Style
Orc Warlord solo: members.lycos.co.uk/lolczas/Warlordsolo.rec Dragon Lord solo: members.lycos.co.uk/lolczas/draglordsolo.rec Black Knight solo: members.lycos.co.uk/lolczas/Bksolo.rec Narazie tyle :] miłego oglądania |
Wlasnie skonczylem ogladac filmiki i musze powiedziedz:
Wielkie GRATZZZZ !!!!! Szkoda tylko ze nie ma mnie na twojej liscie VIP :D HAIL TRIMERA !! HAIL SREM !! |
Ladne ladne nie powiem nie to co ja solo rata leje ale i tak good:P
|
No Moge powiedziec jedno WIELKIE GRATZZ poniewaz Dragon Lord Solo dla knighta to nie takie latqwe wyzwanie :P:P :P
|
Ładnie, Ładnie :) nie moge się doczekać następnych filmików w twoim wykonaniu :) (hehe Demon solo :) )
|
Baardzo fajne :)
Dawaj więcej !!! |
Więcej filmikow plx, filmiki piękne !!
|
Filmiki ładne .. ale mam kilka pytań:
1) Po co bijąc BK starałeś się stać po skosie w stosunku do niego, przecież on nie czaruje i nie ma znaczenia gdzie stoisz jak go bijesz; 2) solo BK - lvl 66, Demon Shield .. solo Warlord lvl 67, Crown Shield ... zmieniłeś tarcze na gorszą ?? ;) |
lol
lol nie dzialają filmiki!!!
nie da się wogóle ściągnąć |
Nie dziala :(
No i juz sobie obejrzalem :(
Musisz chyba cos poprawic bo nie da sie sciagnac |
Bardzo chętnie obejżał bym te filmiki ale nie moge ich nawet ściągnąć :( :( . Bardzo cie prosze popraw to. Warlord solo to jest coś i każdy to widział oprócz mnie :P. Poprostu to popraw.
|
Cos ci powiem nie moge ogladnac bo cos sie z lycosem stalo na twoim serwie bo moj dobrze funkconuje i nie moge ogladac :( .
|
Ladne filmiki.Gratz zsolowanie tych silnych potworkow.Zsoluk behomont i daj filmika.
|
Gratzz
Filmy sa bomba Jak mozna sie zapytac czy mozesz mi podac twoj numer gg:)moj to 9435732 :D :O ?( 8) ;( 8o :] :( :)) :) :P ;) :rolleyes: :baby: |
Filmy wypas :P :] . Czekamy na wiecej takich filmikow :)
|
Wiecej:P filmiki wypasione:)
|
Niezłe filmiki :), czekam na więcej z serri solowania :) :baby:
|
Filmiki C-U-D-N-E poprostu P-R-Z-E-P-I-E-K-N-E :))
|
Super wypasione filmy xD.
Demon solo plx plx. :P |
nakręć filmik jak walisz solo necro albo hero :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:04. |