![]() |
Keisuk Cichy
Najbardziej nie wyparzona morda aldory ktora oskarzala wszystkich o tradowanie i sharowanie accountow dzis dostala bana. Za co? Otoz za ACC SHARING !
Ciekawe ze mr 'a lot of dmg' odrazu ukryl dane swojej postaci? Czyzby sie wstydzil? Pytanie ilu ma ownerow wiem ze 2 ale to chyba wierzcholek gory lodowej. |
Dostal bana za spam.
Banished: until Mar 08 2006, 18:35:25 CET because of spamming |
Cytuj:
Peace Out B) |
Cytuj:
.... jak narazie to mimo ze macie owile wieksza gildie to nie blyszczycie na wojnie . a raczej mi sie wydaje ze dostajecie po dupie, masak sie nie cofnie wiec raczej wiekszosc z waszej smiesznej bandy wymieknie a ty zdaje sie strasznie kozaczysz ^^ hail anima |
Cytuj:
|
huh
No ok bylo was po rowno a gdzie byla reszta waszej gildi ? Wiadmo ze jestescie o wiel wieksza gildia macie wizaka i eliego no moze i oni maja level ale co do ich gry to w moim osobitym mniemaniu nie jest najlepsza fakt wizak ladnie pofragowal no ale wszczy wiedza czemu sie tak dzialo... Wiesz wojny sie niewygraywa tylko tym ze ma sie wielka gildie z dobrymi h levelami tylko aktywnoscia a ta u was chyba nie jest najlepsza. Przykladow na takie wojny jest wiele np BB vs lil na danubi , dopuki bb sie nie ruszylo to wygldalo ze dostanal po dupie... A u was z dnia na dzien raczej nic sie neidzieje wielko chociaz mzoe sie myle bo akurat Aldory w swojej 4 letniej karieze grania w ta gre niezaliczylem. aha btw jelsi masz chwile to napisz mi cala sytuacje od czego sie zaczela wojna i jakie byly jej powdy i czy uwazasz ze nemtor nie pomoze animie etc jak to wyglda bo jak widac z tego forum cieszko wycignac jakies sensowne informacje wiekoszc to plty noobkow |
ale macie problemy dziewczyny ;)
|
O mam temat o samym sobie:)
I dla sprostowania drogie dziecko, nie za ACC sharing tylko za "SPAM". Jak to dobrze ze senior tutor jest w Animie. |
Cytuj:
|
Szczerze mówiąc śmieszą mnie tacy twardziele jak masak,
którzy strzelają z SD 3 kratki za ekran ... AimBOT the best, co masak???:glupek: |
a masz na to jakies dowdy jakis film np ? screna ?
podejzewam ze nie wiec zamknij buzie |
Cytuj:
OMG LOL znam Keisuka w RL i on nie ma żadnych sub-ownerów!! Boże WIERZHOŁEK GÓRY LODOWEJ!! Naprawdę uśmiałem się do cna... Jakbyś poznał Keisuka to może coś innego byś o nim gadał (zapraszam do Giżycka)... |
Rotfl
(wiadomosc Ktora Wpisales Jest Za KrÓtka...) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:30. |