Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Keisuk Cichy (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=67720)

/\/\ienki 01-03-2006 22:15

Keisuk Cichy

Najbardziej nie wyparzona morda aldory ktora oskarzala wszystkich o tradowanie i sharowanie accountow dzis dostala bana. Za co? Otoz za ACC SHARING !
Ciekawe ze mr 'a lot of dmg' odrazu ukryl dane swojej postaci? Czyzby sie wstydzil? Pytanie ilu ma ownerow wiem ze 2 ale to chyba wierzcholek gory lodowej.

Miltoner 02-03-2006 09:32

Dostal bana za spam.

Banished: until Mar 08 2006, 18:35:25 CET because of spamming

Fuwapiwu 02-03-2006 14:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez /\/\ienki
Najbardziej nie wyparzona morda ...

Dzieciaku za te twoje odzywki mozesz kiedys zaplacic, twoje teksty swiadcza tylko o poziomie twojej intelekcji... a bana nie dostal za share acc tylko za "spamowanie" forum ... skoro takie straszne jest acc share to moze powiedz za co twoj wodz "masa~" dostal kiedys bana ...

Peace Out B)

Galtar 02-03-2006 19:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fuwapiwu
Dzieciaku za te twoje odzywki mozesz kiedys zaplacic, twoje teksty swiadcza tylko o poziomie twojej intelekcji... a bana nie dostal za share acc tylko za "spamowanie" forum ... skoro takie straszne jest acc share to moze powiedz za co twoj wodz "masa~" dostal kiedys bana ...

Peace Out B)

.... jak narazie to mimo ze macie owile wieksza gildie to nie blyszczycie na wojnie . a raczej mi sie wydaje ze dostajecie po dupie, masak sie nie cofnie wiec raczej wiekszosc z waszej smiesznej bandy wymieknie a ty zdaje sie strasznie kozaczysz ^^

hail anima

Fuwapiwu 02-03-2006 19:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galtar
.... jak narazie to mimo ze macie owile wieksza gildie to nie blyszczycie na wojnie . a raczej mi sie wydaje ze dostajecie po dupie, masak sie nie cofnie wiec raczej wiekszosc z waszej smiesznej bandy wymieknie a ty zdaje sie strasznie kozaczysz ^^

hail anima

Kozacze ?? Hmm niby jak ?? a co do ilosci ludzi to gdyby cala gildia nasza walczyla to sadze ze anima by niewyszla nawet z Pz. a na ostatniej bitwie bylo nas prawie porowna jak sie nie myle 18 od nas i 16 z animy z czego jakby nawet policzyc srednia lev to anima miala wiekszy i jakos bylo 3 : 1 dla nas. wracaja do mojego "kozaczenia" to tylko wyrazam swoje zdanie na temat tego co mowi paranoik o keisie uzywajac takich a nie innych zwrotow co swiadczy jednynie o nim.

Galtar 02-03-2006 20:05

huh

No ok bylo was po rowno a gdzie byla reszta waszej gildi ?
Wiadmo ze jestescie o wiel wieksza gildia macie wizaka i eliego
no moze i oni maja level ale co do ich gry to w moim osobitym mniemaniu nie jest najlepsza fakt wizak ladnie pofragowal no ale wszczy wiedza czemu sie tak dzialo...

Wiesz wojny sie niewygraywa tylko tym ze ma sie wielka gildie z dobrymi h levelami
tylko aktywnoscia a ta u was chyba nie jest najlepsza. Przykladow na takie wojny jest wiele np BB vs lil na danubi , dopuki bb sie nie ruszylo to wygldalo ze dostanal po dupie...

A u was z dnia na dzien raczej nic sie neidzieje wielko chociaz mzoe sie myle bo akurat Aldory w swojej 4 letniej karieze grania w ta gre niezaliczylem.

aha btw jelsi masz chwile to napisz mi cala sytuacje od czego sie zaczela wojna i jakie byly jej powdy i czy uwazasz ze nemtor nie pomoze animie etc jak to wyglda bo jak widac z tego forum cieszko wycignac jakies sensowne informacje wiekoszc to plty noobkow

Boryna 02-03-2006 21:46

ale macie problemy dziewczyny ;)

Keisuk Cichy 03-03-2006 09:35

O mam temat o samym sobie:)

I dla sprostowania drogie dziecko, nie za ACC sharing tylko za "SPAM".
Jak to dobrze ze senior tutor jest w Animie.

Keisuk Cichy 03-03-2006 09:38

Cytuj:

Najbardziej nie wyparzona morda aldory ktora oskarzala wszystkich o tradowanie i sharowanie accountow dzis dostala bana. Za co? Otoz za ACC SHARING !
Ciekawe ze mr 'a lot of dmg' odrazu ukryl dane swojej postaci? Czyzby sie wstydzil? Pytanie ilu ma ownerow wiem ze 2 ale to chyba wierzcholek gory lodowej.

A ty Para~ jak zlapałes hacka po Aninhu ze starciles SCA? Sharing, czy bot?

Kaczyex 03-03-2006 12:12

Szczerze mówiąc śmieszą mnie tacy twardziele jak masak,
którzy strzelają z SD 3 kratki za ekran ...
AimBOT the best, co masak???:glupek:

Galtar 03-03-2006 15:02

a masz na to jakies dowdy jakis film np ? screna ?

podejzewam ze nie wiec zamknij buzie

Tom'ash Hellmastah 05-04-2006 20:45

Cytuj:

OMG LOL

znam Keisuka w RL i on nie ma żadnych sub-ownerów!!
Boże WIERZHOŁEK GÓRY LODOWEJ!!

Naprawdę uśmiałem się do cna...
Jakbyś poznał Keisuka to może coś innego byś o nim gadał (zapraszam do Giżycka)...

Keisuk Cichy 18-04-2006 10:29

Rotfl

(wiadomosc Ktora Wpisales Jest Za KrÓtka...)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:30.