![]() |
Tetro znów pada n/c & Boss War Wolfow :)
Tetro ded:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/6288 Fernfang Boss : http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/6300 Oba filmiki nie sa moje ;) Pozdro miłego oglądania |
Pewnie znowu nie spal 3 dni albo dal chara bratu do grania -.-V
|
heh najs :)
|
@tetro
żal.pl :( |
Kolejna akcja która potwierdza że tetro to noob nic dziwnego że szwedzi są mądrzejsi bo chodzą do szkoły a ten nobas na 117 lvlu zawalił szkołe przez wyścig z lvlem jednym słowem żal.pl
Widać że nawet na ~120 lvlu można być noobem:) |
OMG!!Ten tetro to w ogóle nie zna podstaw pvp.Trzymał przez pół minuty na magic shieldzie a później co?Skończyła się mana i nawet sie nie uhnął.
OMFG padł jak 8 lvl który nie może używać uhów.Nie wiem co on robi na 1 miejscu w expie...chyba podczas tego deda grała jego babcia która nie dowidzi a on w tym czasie jadł kolejną pizze. Powinni go jak najszybciej zrookować... !!0 PVP!!:faceoff: |
LOL Ja tego nie skomentuje ;)
|
Cytuj:
Każdy ma prawo grać na każdym świecie, to że ma słave pvp to jego sprawa. Jednak nie powinen tak kozaczyć. Ciekawe jaki loot. ;) Cytuj:
Topic@ Nie lubię go, więc powiem GZ! : )) |
Nie Wiem Czy O Tym Wiecie Ale Tetro To Valais Z Arcani...
Mial Tam 102 Ms I Wcale Nie Byl Noobem... A Jak Mowicie Ze Nawet 120lvl Moze Byc Noobem To Zrobcie Chociaz 50lvl Wtyle Czasu Co No 117...x( X( |
Cytuj:
|
O co ci chodzi ze bez rl ?? Ze niby ja go z reala czy friend z arcani??:D
|
za bardzo kozaczy -.- po co mu to?! dobrze mu tak! Xeretza przynajmniej sie odegral na nim ;p
|
Cytuj:
|
Ten z Arcanii może nie był noobem, ale ten owner na tym filmie tak ;) Cieszę się, że Tetro padł, ale jak widać mógł mu ktoś pomóc, bo tyle ciosów z SD naraz to prawie nikt by nie przeżył :p
|
Boze jaki nób buahaha, a jakie ma pvp... cwaniak dobry z 3 kolegami || co do jego levela to nie jestem wcale pod wrazeniemm, bo siedziec 40 dni non stop grajac to mozna zrobic z latwoscia taki level ( a teraz jest wojna no i chlopak troche straci tych leveli ) Ch.w.d.t
|
haha, ci co sie wypowiadaja tak ladnie, moge sie zalozyc ze wy tez byscie padli..
:} |
15:41 Tetro Aurelius: wruc
15:41 Rhu Inferno: imoty 15:41 Rhu Inferno: k**wa 15:41 Thisoul'ek: xD 15:41 Avorian: :* 15:41 Rhu Inferno: co ty robisz? 15:41 Tetro Aurelius: wruc chyba jednak jego 10-cio letni brat grał.............:) |
smieszni sa ci frajerzy co mowi ze tert to noob, sami pewno by padli ,oprcz krytyki na forum to nic pewno nie potrafia
|
TETRO NAABLol.... Tetro to noob, nie umie sie uhac widac na filmie z necro buahah!!! 40lvl vs 77 i to bez afk.....pewnie nosi ze soba 2 uhy.. GRATZ DLA XERETZA(JEJIHEV) Tetro sam solo by niewziol Xeretzy(Jejiheva) bo jest zanonbowaty a wogole ogladnijcie sobie filym Jejiheva z galany jakie ma pvp i dopiero..... TETRO SUX
|
Po takim trapie to tylko kwestia czasu kiedy zginieB)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:45. |