![]() |
[wmv] [Furora] The'Minetmaster family
Przedstawiam wam pierwszy filmik o The'Minetmaster Family
Akcja wyszla bardzo spontanicznie i w sumie nie bylo tak duzo materialow zeby umiescic w filmiku wiec czasem pewnie jest smutnie :P Jak nie bylo materialu by wstawic jakiejs akcji to probowalem dodac jakies smieszne motywy, motywiki :P No ale wszystko jest chyba ladnie poskladane, oczywiscie jestem otwarty na wszelkiego rodzaju sugestie co powinno byc inaczej zrobione itp. No i oczywiscie mile widziane pozytywne uwagi :P Piszcie jak sie wam podoba :) WMV trwa troche ponad 5 min. http://rapidshare.de/files/14524354/...amily*****.html w tle gra Dir En Grey - RED...[em] |
fajne efekty takie z lat 50-tych
i wogóle fajny filmek |
Zaje**sty filmik ;D Te efekty i spowolnienie jak bloczyles demona i juz black i każdy myśli: "Już dednął", a tu... niespodzianka ;p Dobra nie bede więcej mówil :P Filmik jest wyje**ny w kosmos ;D
|
Gratz!!
Filmik ZAJE***TY. Hehe nieźle się ulałem przy końcówce :D:D
|
He he he filmik za***isty...:P:P spox Boryz i tak ci ***ne w szkole...::P:P
you know what i mean:D |
Haha Filmik Za*****ty Koncówka rox hahahhah "Coś Ty ****a Zrobił" Huhauha :D
|
Ej ja mam pytanie odnośnie filmu:
jak można wrzucić do kreatopra sekwencje vide np. z Tibia Cam????:cygaro: |
Kris mi mówił, że ma programik który sie chyba nazywa Signit i on zapisuje wszystko co sie dzieje na monitorze do pliku .avi i to tak właśnie robił :P Tylko nie moge znaleźć takiego programu :(
|
Ten programik to dokladnie SnagIt 8 :)
I dodajmy... robilismy :P Prosty w obsludze bardzo :P Ten program wlasnie byl uzyty do robienia tego filmu wiec efekty mozecie bardzo latwo sprawdzic :D |
Sie nie dziwie czemu nie mogłem wczoraj znaleźć :P
Ja: Signit? Kris: Tak :P:P Dobra już se sciągnąłem ;] |
Mam nadzieje ze dodacie jeszcze jakies uwagi na temat tego filmiku :P
|
;]
film spox wlasnie zasysam ten programik :]
|
No no no ...
Można Ci pogratulować. Filmik cudeńko,fajne akcje,ss i wogóle ... Muza pięknie dobrana... poprostu GZ I tak jak byś mógł mi podać tytuł piosenki był bym wdzięczny.:p |
Thx za tak pozytywny komentarz :)
Fajnie ze sie podoba :) A muzyczka ktora przygrywa w filmiku to Dir En Grey - RED...[em] z plytki Vulgar. Japonski zespol ale niezle kosza :P co mnie bardzo pozytywnie zaskoczylo, niedawno odkrylem i po prostu sie zakochalem :P |
new comment plx :)
|
DAJCIE SCIEZKE DZWIEKOWA BO JEST WYJ***--an(a) :D
Fiilm Baaardzo fajny :) |
Prosze bardzo, ale juz wyzej pisalem :P
Dir En Grey - RED...[em] |
Cytuj:
|
prosze Cie bardzo :)
na eMulu mozna znalezc cala dyskografie :P I ten album z ktorego jest ten utwor Vulgar Ich najlepsza plytka moim zdaniem http://rapidshare.de/files/16804137/...._em_.mp3.html |
Ziomas skoro jesteś taki miły to daj jeszcze rehosta na tibiacams, bo mnie juz dobija ten rapidshare :faceoff: Z góry wielkie THX :*
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:39. |