![]() |
===>>> Solo demonka <<<====
Moje solo demona B) filmik trwa tylko 6 min , mam nadzieje ze sie spodoba :)
link : http://rapidshare.de/files/14526656/...demon.rec.html |
o co tu chodzi? czemu hagemon usuwa odpowiedzi? ...
|
znajac zycie byly w stylu
"jestem pierwszy/sciagam/jak ogladne dam edita" |
Cytuj:
byly w stylu : ladnie ci poszlo , loot taki jak ja mialem itp . i wlasnie nie wiem dlaczego usuna je :/ |
Cytuj:
I pamiętajcie: Ujawnianie loota jest złe, przeklinanie jest złe, a my zła nie lubimy, więc nauczcie sie myśleć, bo bana wam zrobimy. :D |
Cytuj:
|
a co robisz w takim wypadku w dzaile TibiCAM ? czy tam Filmy
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
wysil sie omg, wysil WYSIL WYSIL WYSIL WYSIL
|
Cytuj:
pff |
Cytuj:
Co do filmu to gratz, fajny masz przedmiocik w bp :o |
co znaczy Aaaaah
mam pytanie na tym filmiku krzyczy ciagle Aaaaaach i rzuca jakis czar o co łazi?????????/
|
"Aaaah..." to odglos jaki postac wydaje po wypiciu mana fluida. Czary których uzywa to
Utani gran hur/Utani hur - na szybsze chodzenie Exura gran - leczenie Utamo vita - mana shield :) |
Boze zgraja noobów sie zebrala i zas zaczniesie dyskusja o "lootach" z filmikow ,aha tu nie chodzi o titanica ale o jakikolwiek film np.Matrix ty kupiles se go idzesz ogladac a tu ci kolega caly po drodze do domu opowiedzial wiec po co kupywales?Proste
C do filmu gz ja na 73 dopiero sie odwazylem solowac :] |
Hahaha :P Gratz Kamoto :) pamietasz moze bylem kiedys w twojej gildii :) Pozdorwionka :) ja juz na guardi nie gram :) popracuj nad mlvl
yours Gavreonien |
Jak by były 4 demony to bys padł napewno.Widać że się bałeś demona bo się zkupiałeś na ucieczce by najdalej odniego, a nie na uzywaniu manafluidów.
Gratz za zabicie demona na tym lvl-u.Jak to nazwać??System up/down był, ale i także było walenie z ucieczka. A wogóle nieważne,ważne to że go ubiłeś i przeżyłeś. Czekam za solo Orshabaala :) . |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:46. |