Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Domntesticus vs Divonnium (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=67824)

Shaman 03-03-2006 07:34

Domntesticus vs Divonnium

Jak w temacie, wojna. Zaczelo sie od tego, iz ludzie z Div~ zabili nam kolege, rl kumpla phy'a, Xhai Pra~. Jako, ze nie lubimy, gdy bije sie nam kolegow, wypowiedzielismy im wojne. Mniejsza z tym, ze nasz szpieg doniósl nam, ze to oni chca nas dzis zaatakowac. Postanowilismy dzialac. Wczoraj w nocy padlo okolo 12 ludzi z Div~, dzis przed chwila padl jeden, 07:18 You see a dead human (Vol:10).You recognize Qeen'er. He was killed by Xhai Praefectus. Link do tematu na forum tibii.com -> http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1144201.
Tutaj macie link do fragów: http://forum.tibia.com/forum/index.p...78#post9441778
Na razie 13:0 :S

Duuużo fragów plxor :D Oczywiscie z naszej strony^^
Enjoy !
Edit: 07:33 Warning! The murder of Qeen'er was not justified.

jaroslawbeczek 03-03-2006 08:24

a ja myslalem ze rodzinka Divonnium bedzie rzadzila servem..
ale gz ! tak trzymac.. ;)

Bacik_ 03-03-2006 10:24

Raczej nie bedzie rządzic...
Robili Pa
Podczas wojny z Krew wyrzucili mnie z expowiska, a tego sie nie wybacza:p

Mar 03 2006, 08:56:10 CET Killed at Level 30 by Phranella
Mar 03 2006, 09:51:49 CET Killed at Level 38 by Phranella

Let The bodies hit the floor!

malyjanek 03-03-2006 10:50

mozecie mi powiedziec co Phy robi z kasa za wolnosc? tego juz jest w kur*& z tych 3 wojen

Bacik_ 03-03-2006 10:56

Kupuje za nią runy na wojne ;p

Megallion 03-03-2006 11:11

jedziecie z nimi przez nich skonczylem grac bo ciagle wyganiali z respa jak sie wbilem i *******ili glupoty a musze odrobic straty bo przed chwila padlem blablabla i tak mnie zabil raz typ i stracilem wszystko reszte strzal i caly loot w depo mialem 12 gp :> wiec zycze wam szczescia i dajcie im popalic !:faceoff:
edit:
mogłbym dalej grac jesli którys dalby mi z 800 strzal :> po jakims czasie bym napewno oddał :)

malyjanek 03-03-2006 11:34

Cytuj:

Kupuje za nią runy na wojne ;p
no ale jak to blizej wyglada,kupuje je dla siebie czy rozdaje itp :P

Wojna juz sie chyba skonczyla zanim rozpoczela na dobre bo duzo ludzi opuscilo juz Divonnium dodatkowo z tego co widze powstala jakas nowa gdzie jest juz Gran Divonnium.Tak pozatym to nawet nie mieli by szans poniewaz 30% serwera to domn~

Bacik_ 03-03-2006 11:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez malyjanek
no ale jak to blizej wyglada,kupuje je dla siebie czy rozdaje itp :P

Wojna juz sie chyba skonczyla zanim rozpoczela na dobre bo duzo ludzi opuscilo juz Divonnium dodatkowo z tego co widze powstala jakas nowa gdzie jest juz Gran Divonnium.Tak pozatym to nawet nie mieli by szans poniewaz 30% serwera to domn~

Powiedzmy ze daje tym komu sie przydadzą B)

co do gildi Yovx'a to nie wiadomo jeszcze. Osobiście Yovx to moj kumpel, ale poniewaz Gran ~ jest tam to nie wiem co sie będzie działo.
Jak narazie probuje przekonac Phy~zeby puscil wolno yovxa i yebro:confused:

Nexus Star 03-03-2006 12:17

Ladnie lizecie dupy szwedom.Piszecie o Phy i innych jak o swoich kumplach a chyba ich do konca nie znacie.Na 90% siedza u siebie i sie z was smieja ze pomagacie im lac swoich(polakow).Jak ktos gral na kyrze to wie co Infestusy robily na servie.Jestescie cwaniaki wielkie bo w gildii u nich jestescie ale jakby akurat was tam nie bylo i ktorys z was sie im wbil na respa to padacie 3 razy szybciej niz z divonium.Zal mi dupe sciska jak czytam te wasze posty.I nie mowcie mi ze jestem rasista bo akurat nie jestem.Mowie tu konkretnie o kilku osobach(akurat SWE)Phy=Pherion Infestus, Mad= ten sam Mady tyle ze Infestus itd.POmozecie im teraz a pozniej was wykopia.I bedzie tak samo jak na kyrze zbierze sie 3/4 servera i was zatluka. Powodzenia

malyjanek 03-03-2006 12:22

mysle ze to koniec takich graczy jak Gran Divonnium na xenerze,nawet jak zaplaci to beda go bic B) itp itd.

Shaman 03-03-2006 12:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nexus Star
Ladnie lizecie dupy szwedom.Piszecie o Phy i innych jak o swoich kumplach a chyba ich do konca nie znacie.Na 90% siedza u siebie i sie z was smieja ze pomagacie im lac swoich(polakow).Jak ktos gral na kyrze to wie co Infestusy robily na servie.Jestescie cwaniaki wielkie bo w gildii u nich jestescie ale jakby akurat was tam nie bylo i ktorys z was sie im wbil na respa to padacie 3 razy szybciej niz z divonium.Zal mi dupe sciska jak czytam te wasze posty.I nie mowcie mi ze jestem rasista bo akurat nie jestem.Mowie tu konkretnie o kilku osobach(akurat SWE)Phy=Pherion Infestus, Mad= ten sam Mady tyle ze Infestus itd.POmozecie im teraz a pozniej was wykopia.I bedzie tak samo jak na kyrze zbierze sie 3/4 servera i was zatluka. Powodzenia

"ok" [10 znaków...] lalalalalalaaa

malyjanek 03-03-2006 12:29

Phy Preafectus

Mar 03 2006, 11:47:47 CET Killed at Level 51 by Yovx
and by Overcom Unmortal

Nexus Star 03-03-2006 12:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shaman
"ok" [10 znaków...] lalalalalalaaa

Zobaczymy czy bedziesz taki wesoly jak sie wszystko tak potoczy jak napisalem. Jak widzisz Phy juz padl.Jak Hum bedzie mialo dobry plan i dostana wsparcie od kolesi ktorzy maja mozg zamiast makaronu to biedni bedziecie

Shaman 03-03-2006 14:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nexus Star
Zobaczymy czy bedziesz taki wesoly jak sie wszystko tak potoczy jak napisalem. Jak widzisz Phy juz padl.Jak Hum bedzie mialo dobry plan i dostana wsparcie od kolesi ktorzy maja mozg zamiast makaronu to biedni bedziecie

Hahaha, problem zabic 51 eldera? wlasnie Overcoma zabilismy i Yovx padl doslownie pare minut temu :D Wiesz, jak tak sie dalej potoczy to ok :) Phy padl, a od nich pada 2 razy wiecej :) anyways, 17:1, to chyba mowi za samo za siebie, nie? :)

Nexus Star 03-03-2006 15:14

nie problem zabic kogos kto ma pz locka 15 min i jest sam a was 30 osob- to raz
a po drugi looknij na forum tibia.com szwedy juz jada po polakach w swoich postach.Ciekawy jestem czy jest choc jeden polak w waszej gildi ktory ma wplyw na podejmowane tam decyzje- watpie. Jestescie miesem armatnim i wytluka was przy pierwszej okazji a powod zawsze sie znajdzie.Phy jest w tym mistrzem wierz mi.Jestescie niewolnikami juz.Powiedz mi jedno lubisz jak ci ktos mowi co masz robic? :baby:

Misterio 03-03-2006 15:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shaman
Hahaha, problem zabic 51 eldera? wlasnie Overcoma zabilismy i Yovx padl doslownie pare minut temu :D Wiesz, jak tak sie dalej potoczy to ok :) Phy padl, a od nich pada 2 razy wiecej :) anyways, 17:1, to chyba mowi za samo za siebie, nie? :)

Tylko ze oni zabili waszego Maste(King, Wladca) xD. Wy jestescie jego psami bo zamiast trzymac z polakami to wy trzymacie ze Swe którzy jak sie wybija to i was wy***i* albo jak wy bedziecie mieli wiekszy lvl od nich.

Shaman 03-03-2006 15:59

@Nexus.
Mamy wplyw, nawet bardzo duzy. Polacy są takze liderami.
@Misterio
Przez takich jak Ty, psycha mi siada. WY*******AJ MI STĄD OGLĄDAC SMERFY!! Oni maja podobne kolorki do szwedzkich, moze Ci sie pomylily bajki? ****A sie nie wypowiadaj w kwestiach o ktorych nie masz zielonego pojecia!! ok? Bo szwedow znasz pewnie z opowiesci kumpli z piaskownicy. Lamer.

Lord Dreathan 03-03-2006 16:03

o nie phy to swe, ratunku on mnie zabije bo jestem polakiem, RATUNKU PROSZE! polacy pomocy!

Nexus Star 03-03-2006 16:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Dreathan
o nie phy to swe, ratunku on mnie zabije bo jestem polakiem, RATUNKU PROSZE! polacy pomocy!

Wiem ze szkoda na to czasu ale jakbys zrobil male odswiadczenie tzn wbil tyle expa zebys byl powiedzmy w piatce expa i nie byl z nimi w gildii to daje ci dwa dni i padasz albo masz hunta 8o

dzg 03-03-2006 16:15

@flamers.

hahaha, myslicie, ze bedzeicie gadac glupoty to pojdziemy do was i wam pomozemy? Zalose. Popadalo was 2x wiecej. A ten cwaniak co gadal, ze 30 zabilo jak mial pz, to trzeba bylo go nie nabijac, jakos my mamy zawsze pare planow gdzie uciekac jak mamy pz i tylko jedna osoba jak narazie padla. Wiekszasc z nas grala z nimi juz na innych serwerach i nigdy nas nie wykopali. Zreszta gdyby Polacy doszli do wladzy do byloby duzo gorzej, popatrzcie na furore i kyre, jakos mi sie nie usmiecha granie na serwie podobnym do ww. Dla Swe liczy sie lojalnosc, a dla Polakow lvl. Wiec po wojnie (gdyby ja wygrali co jest niemozliwe^^) wykopali by wszystkich niepotrzebnych i zaczeli wyrzucac wszystkich z expowisk bo "potrzebuja" lvlu. Zalosni jestescie... ^^

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:04.