![]() |
Coś nieco o loocie z Faraonów.
Niektórzy niewiędzą nawet, że niektóre Rarki, które podobno były rzadkie okazały się po poprostu rzadkim lootem z Faraonów np:
- Pharaoh Sword - Dipthrah - Phoenix Shield - Mahrdis - Demonbone Necklace - Morguthis - Crystal Mace - Vashresamun - Djinn Blade - Thalas Nrazie tyle potem dam ss'y i opisy ;] |
Ameryke odkryles 8o
|
Stary daj odrazu sski, pozatym po co jest ten temat jest przeciez www.tibia.pl dzial potwory bronie itd...
|
No daj tej sski
|
żadnego sska nie widze :(
|
@up chłopie czy ci się to nie nudzi najpierw Kejw rat, później kejw rat powrócil czy tam powrót kejw rata a teraz kejw rat pierwszy i ciągle piszesz głupoty spamujesz daj się na spokój w przedszkolu cię prześladują czy jak ?? co do tematu będą w końcu te SSy czy nie?
|
Cytuj:
|
@ kejw rat. Zostałeś zbanowany to robisz nowe konto? Widzisz ja raz zostałem zbanowany na tym forum na miesiąc ale czekałem i nie robiłem se nowego konta a ty ciągle spamujesz i robisz nowe konta. Co za n00b
@ topic daj wreszcie te SSki bo nikt ci nie wierzy |
kejw rat cos mi sie niechce wierzyc ze zlootowales golden helmet daj sska
a co do tematu tez daj ssy |
ludzie kejw rat to po prostu ktoś kto zamiast pomagać stale przeszkadza. To jest chyba jego~4 konto i na każdym pisze głupoty -.-
@topic: nawet nie wiedziałem o crystal macy ciekawe :) |
-_-'
odkrycie...
a na sski sie doczekamy? :/ chyba nie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:05. |