![]() |
Usuwanie własnych postów
Moglibyście zrobić coś takiego aby można było usuwac własne posty (swoje).Widziałem na niektórych forach opartych na PhpBB coś takiego , na BurningBoard chyba też sie jakoś tak da.
|
Po co? Boisz sie ponosic odpowiedzialnosc za wlasne slowa?
Latwiej mowic pewne rzeczy, kiedy ma sie swiadomosc, ze mozna usunac swoja wypowiedz, prawda? |
Polin, a co z przypadkami gdy na przykład umieścimy temat w złym dziale przez przypadek (zdarza sie coniektórym) ? W takich wypadkach opcja usuwania postów byłaby przydatna , i moderatorzy nie mieli by dodatkowej pracy (kasowanie takowych tematów).
|
Gdy zalożysz temat w złym dziale to zostanie on przeniesiony przez modka, więc nie widzę problemu.
|
Mi się wydaje, że to doskonały pomysł. Popieram idee Czkowrona.
|
IMHO powinna być jeszcze opcja zamykania WŁASNYCH tematów, oraz kasowania ich. CO wy na coś takiego :)?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Uwazam, ze kazdy powinien wiedziec, ze ponosi odpowiedzialnosc za to co napisze. Eliminowane sa przed to sytuacje, ze ktos pisze nie do konca przemyslane rzeczy, bo 'i tak moge usunac, a jak ktos zacznie krytykowac to zamkne temat i bedzie spokoj'. |
Cytuj:
Chodzi oto że jak np. ktoś powiedzmy pomyłkowo napisze coś w złym dziale , lub przez wolne łacze (odśweirzanie czegoś non-stop np. jak na modemie) , zdubluje pare razy ten sam temat , to żeby mógł go usunąc (po co modki mają mieć dodatkową robote ;) ). Cytuj:
Miło :))) Cytuj:
Haha , już dwa głosy :) Cytuj:
Nawet Dobson sie ze mną zgadza :)) ;) Cytuj:
Patrz : poprzednie wypowiedzi ;) |
Ja tam jestem modem na jednym forum. No i tamnie ma opcji na usuwanie swoich postów, lub wątków. Ale ja mogę wykasować każdą odpowiedź. 8)
|
Ja kiedys niechcacy napisalem podwojny post.Chce skasowac ten 2 a sie nie da;/.Dobrze by bylo jakby sie dalo.
Popieram Czworokona. |
Albo możliwość skasowania zanim ktoś odpowie, bo widzisz błąd. Jak ktoś odpowie - nie można już kasować tematu/posta. Tak jest na niektórych forach [prawie zawsze tak jest z tematami]. Odpowiedzialność za własne słowa - to po co edycja?
RE DOWN: Wiem do czego służy. Chodzi o to, że jak napiszę "Gremlin jest głąbem" to potem mogę to zedytować i nie poniosę odpowiedzialności. Więc kasowanie też mogło by być, przynajmniej w takiej formie jak napisałem. |
Edycja sluszy do np. poprawiania bledow ortograficznych.
|
Jakoś mi się nie wydaje, żeby to było tak potrzebne. Polin ma rację. Jak ktoś napisze posta w złym temacie, to może go wyedytować pisząc na temat.
@re Bysiek - Edycja jest też po to, aby nie pisać postów jednego pod drugim. Chłopie, w jednym temacie w którym jest 21 postów są 4 Twoje, prawie jeden pod drugim, o długości jednej linijki. Ale to tylko taka dygresja. :D |
Jestem absolutnie za.To bardzo dobry pomysł.
W pewnym sensie rozumiem modów którzy są przeciw bo kiedyś mieli na takie żeczy wyłączność i mogą troche stracić na władzy.Ale jak pokazuje historia zbyt duża władza wcale nie jest dobra. |
Z kasowaniem tematow to dobry pomysl ale jak by ktos zkasowal swoj temat to innym gosciom by sie zminusowaly posty.
|
raczej bez kasowania włąsnych tematów.
Ael żeby można było zamykać własne tematy to by było dorbze. A włąsne kasować psoty też ciekawa opcja. Ja ejst za i to bardzo :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:47. |