![]() |
Zmiana Nicka
Chciałbhm zmienic swój nick w tibi a nie mam pacca czy jest to możliwe ?? A jak tak to prosze o konkretne odpowiedzi :]
|
Nawet z paccem o to trudno. Po prostu jak spotkasz jakiegos GM męcz go troche i proś by dał namelocka
albo dostaniesz namelocka albo bana za zawracanie du... glowy GM :D |
Nie możesz zmienić nicka postaci bez pacca, a także z paccem. Istnieje coś takiego jak Namelock, ale to juz inna kwestia (nie dostaniesz go bo masz taka ochote).
Nie słuchaj przedmówcy bo mówi troszke niedorzecznie :P Prędzej wyjdziesz na durnia niż dostaniesz namelocka od GM'a, za którym bedziesz biegał. |
skuteczniej byłoby poprosić jakiegoś kumpla żeby zaraportował GM-owi o tym, że twój nick jest w jakiś (nawet dobrze wymyślony) sposób obraża, odowłuje się do publicznej osoby albo co. Żeby wymyśleć dobry powód przeczytaj zasady na temat tworzenia nicków.
|
@re up: Nawet to nie da zbyt wiele, dostałem kiedyś postać o nicku Jaworowicz i oczywiście chciałem zmienić nick, powiedzialem gm'owi, że Jaworowicz to nazwisko bardzo słynnego Polaka i używanie takiego nicka jest zabronione przez Tibia Rules, a ten mi powiedział żebym sie nie przejmował bo dużo osób w Polsce ma takie nazwisko.
|
O jak ja chciałbym zmienić nicka ;( . Jak jeszcze nic nie wiedziałem o tibii (kolega mi powiedział o niej) i gdzie co i jak to mi wszystko wytłumaczył. To tworzymy postać i nie wiedziałem jakie imie wybrać ale potem wymyśliłem "sir guziol". Ale jak klikałem akcept to wyskakiwał błąd (chodziło o to że pisałem xsywke z małej litery). To kolega mówi że tylko wybrana przez nich xsywka działa a inne nie można. No i wybrało mi: "Woguvep". Kurcze szkoda że wtedy nie wiedziałem że trzeba z dużych liter i teraz musze chodzić z taką dziadową xsywą musze dorwać tego GM ;)
|
ja tam dostałem namelock'a choć nie chiałem,bo przecież gm uznal że to głupia nazwa,,,ej sami powiedzcie,czy crystal wizard km to głupia nazwa ?( ?(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:51. |