![]() |
Dwa testy
Moze to nie odkrycie ale...
http://rapidshare.de/files/14662535/test1_76.rec.html A tu hunt tym samym sposobem tyle ze z kolego(i tu prosze o jego komenta) http://rapidshare.de/files/14662619/test2_76.rec.html Wiem jestem noobem :D wiec takie komentarze juz pomincie ;] Enjoy Edit: Pierwszy film pokazuje zastosowanie różdzki wand of cosmic energy. U druidów patrz : Tempest rod? Drugi przedstawia hunt w venore, na końcu dl. Ja z cosmic'iem i kolegą : P |
Taa, prosimy o łagodne słowa krytyki bo noobami jesteśmy :(
|
Idioci
Ale Z Was Nooby Ogladlem 1 Test I O Co Tam Chodzi 2 Nie Sciagm Jacys Kompletni Debile ... :/
|
Drugi to hunt w venore na dragach i na koniec dl.. mozna sciagnac ...
Dzieki za koment idioto... |
2 up
Bardzo inteligentny komentarz...Niestety idiotów na świecie nie brakuje :( |
debile
jak jestes taki madry to powiedz o co chodzi w 1 tescie ? ze z hmm w draga strzelasz ?? jestes takim kretynem .... wogole czlowieku idz sie leczyc .. twoja matka popelnila 1 bład urodzila ciebie .... † idioci dwaj
|
Cytuj:
@topc Cool films ;p |
Boze..
@Topic
Ściągnełem.. obejżałem.. od komentarza sie wstrzymam :p @Kosmo_karol czy jak ci tam.. Po co odrazu bluzgasz? X( |
Cytuj:
A co do filmuw to drugi był ciekawy :) |
:)
Co wy chcecie filmik mi sie podobał:);)
|
Beznadzieja :baby:
|
Co do tego goscia...
Żeby zrozumieć ten pierwszy test trzeba znać podstawy języka angielskiego.
Dla tych, którzy studiują inne języki bądź wogóle nie znają innych, co wcale nie jest jakąś ujmą, to wytłumacze, że chciałe pokazać że druid(tą różdżką ostatnią[tempest rod??]) i sorc(wand of cosmic energy) może śmiało solować draga. I jak widać jest to całkiem fajna metoda do zbiacia niezłego expa. Nie rozumiem kompletnie bulwersacji ze strony tego gościa. Jakbym go tym filmem jakoś uraził... Drugi test pokazuje typowy dragon hunt. Na końcu z niespodzianką dla początkujących i ciekawych, dragon lord. Dziękuje za opinie. Mam wrażenie, że są wyśrodkowane, chociarz wiele osób przedemną wpadło na ten pomysł. Nadziej jest taka, że dzięki temu filmowi początkujący się czegoś nauczą. |
@Kosmo_karol
Eh chłopiec chciał dobrze a wy odrazu po nim jedziecie :p Nie można tak bo sie jeszcze nam biedaczek zniechęci i nie będzie chciał więcej pisać, co może mieć nieodwracalne skutki w jego przyszłości ;) @Topic Napisałbyś odrazu o co chodzi w tych filmikach to nie byłoby takiego problemu :p |
@Ibanez
No faktycznie, mój błąd. Następnym razem będę wcześniej pisał o co w tym wszystkim chodzi. Dzięki za spostrzeżenie. A co do Karola to chyba mam racje... |
Filmu nie ogladalem ale po komentarzach domyslem sie ze niezle glupoty...
faza jest z tego HG, przynajmnie cos sie posmialem :D |
Wcale nie takie głupoty... ściągnij i sam zobacz. Poza krytyką były też dobre opinie, nie?
|
No nieźle ^^
Ten pierwszy test to troche cienki ale trwa około 7 min więc można obejrzeć ;) A drugi spoko szkoda że loot nie był lepszy :) |
Może jak nabije level 40 i zejdzie mi red to pokaże co sie dzieje w Edron na dragach. Lub jakiś dl hunt czy coś ? Coś ciekawego, napewno...
|
Lolz
Lol "Cosmo" karol chyba twoja stara musiala miec jakiegos critical errora w swojej cipie danych chyba jej smierdzacy orgazm zatamowal sperme twojego tatusia i wyszeles jakims cudem ale tylko chuck norris wie jak
Obrazam Cie w tym momencie poniewaz obrazasz drugiego czlowieka praktycznie za nic moze on myslal ze to bedzie sensacja i ze kazdy mu bedzie mowil gz gz? |
Ty ****o w sieci nie wchodzic w linka ktory napisal info w sieci moj avast wykryl wirusa
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:54. |