![]() |
sd i roznica hitow
mam takie pytanie, mianowicie,
na tibia.pl w dziale czary> sd jest napisane ze ta runka zadaje obrazenia fizyczne, czyli zaluzmy ze strzelam z tego do knighta ktory ma 90 shielding'a i jakos tam tarcze, czy odczuje on roznice w obrazeniach kiedy ja strzele a on bedzie mial full def a full atk? |
To bez znaczenia hity jakie zadajesz sa zależne od twego lvla i mlvl to jakoś sie liczy tak ze lvl*2 + mlvl*2 pozielić na 2 czy jakoś tak zle obrazenia z sd nie sa mniejsze jezeli on ma 90 shielda i dobry shield
|
@up
Nie pieprz głupot, bardzo Cię proszę. @topic Sd to obrażenia fizyczne, więc eq atakowanego ma znaczenie (nie wiem czy skille również, chyba nie). |
@ Kosio
moc magiczna to : ( lv*2 + mlv*3 ) / 100 i przez to mnozysz "podstawowe" hity tylko co z tego? @up dzieki, tak mi to po prostu troche smierdzi, poniewaz odnioslew wrazenie ze hit jest liczony w ten sam sposob jakbym ciapnal ziomka mieczem, czy czyms innym. |
SD ma fizyczne obrażenia i łatwo to sprawdzic daj sie koledzie ***nac z Sd jak masz full eq i bez - efekt róznica niesamowita xD
:cygaro: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:16. |