![]() |
Dwarven Camp
1.Chcialbym sie dowiedzec jakie potworki wystepuja podrodze??
2.Czy tam sie idze tak samo jak na hydry? 3.W jakiej ilosci wystepuja tam Dwarfy? Z gory thx |
Dwarfy występują chyba tylko w kazzo/w okolicach kazzo no chyba że się mylę O.o
EDIT: sry mój błąd ;/ |
Nie chodzi mi o kopalnie tylko Dwarven Camp na Tiquanadzie
http://www.tibia.pl/map.php?map=respawn Punkt 99 |
Dwarfy na Tiquandzie, a to ciekawe. Mi tez sie zdaje ze one tylko w okolicach kazzo i kopalniach sa.
|
Cytuj:
Nakrece filmik to tu wrzuce ale nie wiem jak mam isc:confused: |
I po co piszesz że ci się wydaje że dwarfy są tylko w okolicach Kazzo skoro Thazie dał już nawet linka do mapy respawnu zaznaczonym na niej spawnem dwarfów w Tiqandzie...
Po drodze na dwarfy z mocniejszych przeciwników jast chyba hunter [chyba nic nie myle..] i słonie a jeśli bedziesz miał pecha to może chyba tam jeszcze dojść Carniphila [ja nie spotkalem ale są w okolocy...] Droga na hydry [z Ankra przez góry] chyba nie jest zła. |
up@
Wielkie THX no to jedzemy xD |
Dwarfy sa na tiqandzie kup pacca i zobacz!!!
|
Po drodze ( jak masz pecha i idziesz od strony Port Hope ) to możesz spotkać też Hydre, Carniphila, Tarantule i Huntery. Jest tam z 3-6 Dwarf Guardow, Kilka Soldierow i kilka zwykłych. Nic specjalnego. A co do drogi, to jak ktoś już wyżej wspomniał idzie się tak jak na Hydry
|
rotfl jakie hydry chyba sie zle czujecie, przeciez dwarven camp jest na zachod od kazo -.-
|
Cytuj:
Tera mnie rozsmieszyles,kolo kazz sa kopalnie dwarfow a nie dwarf camp |
Cytuj:
|
najlepiej isc po drodze z ankh całkowicie bezpieczna droga (słonie tylko po drodze w sporych ilościach nawet 3-4 na raz i inne "drobne" potwory) Hydra jest znacznie z dołu ale nie wiem na ile można ją zloorować zanim antylooring zacznie działać więc może być nieciekawie :P. jest tam dokładnie 1 dwarf solider okolo 5-6 dwrfow i z 6 guardow raczej nie poexpisz ale w polaczeniu z elephantami juz calkiem ladny exp wychodzi:P. Niestety loot to chyba tylko z guardow bo slonie zostawiaja tylko food
|
Cytuj:
|
Dwarv Camp
Ja jak pierwszy raz Tiquande zwiedzałem to trafiłem tam i jak wracałem do miasta to na hydre natrafilem :D
|
Cytuj:
Loot 0-4 Meat, 0-4 ham, elephant tusk, tusk shield |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:22. |