![]() |
Protectors of Harmonia
Gildia Protectors of Harmonia szuka Vice Liderów i Członków do gildii. Wymagania co do Lvl-a -
- Vice Leader - musi miec Pacc, obojętnie który lvl - Członek - od 15 lvla wzwyz Msg w Tibii do Harmonijny Druidek lub jak mnie nie ma wpisujcie sie pod tym postem. ~`HAIL`~B) |
moge być vice dodalem Cie do vipow ale nie jestes online :) gdy tylko bede mogl napisze w grze
|
Moge sie przyłączyć?? staty poniżej lub z boku
8o nie mam pacca |
ja chce do gildi
imie Ravilvon lvl-22 m lvl-29 bez paca jako czlonek |
Name: Archi'monde
Sex: male Profession: Sorcerer Level: 16 World: Harmonia Residence: Venore Account Status: Free Account Guild: Protectors of Harmonia Jeśli zgodzisz się na ostatni będzie dobrze :D |
chętnie przystąpie do Gildi ;) info o mnie :
Name: Sir Falubaz Sex: male Profession: Sorcerer Level: 21 Mlvl: 21 World: Harmonia Residence: Thais Account Status: Free Account |
JA SIĘ MOGE PRZYŁĄCZYĆ DO GILDI :dance:
name: Dragon lord Michu Sex: Male Profession: Druid Level: 16 Mlevel: 13 Residence: Ab'dendriel Account: Free Account |
Ja z chęcią się przyłącze do twojej gildii
Era Asphos Druid 15 lvl 16 mlvl |
moge być członkiem mam 16lvlX:mag: lecz nigdy nie widzę cię w tibi dostępnego napisze do ciebie najszybciej jak moge gdy bedziesz dostepny mam cie w vip
:mag: :mag: :mag: :mag: :king: :mag: :mag: :mag: :mag: Mój nick w tibi : Maciek Zick |
Ok!
jamoge dojść do Gildi :D
Nick:Adamoski Knighcik 16 sorc shielding:26 MLVL:15 BEZ PACC Szybko! |
ja tez chce do gildii
Name: Tear Of Rain Lvl: 18 <narazie> Mlvl: 28 <tymczasowo> nie kradnę, nie luruje, nie spamuje, znam angielski i niemiecki, chetnie pomagam noobom:baby: :baby: |
No to ja też moge się dołonczć:
Nick: Royal Dariusz Profesja: Paladin Poziom: 16 (niedługo 17) Świat: Harmonia Jak poprzednik, nie luruje itp i znam troche angielski dobrze niemiecki srednio rosyjski XD Coś jeszcze ? |
moge byc czlonkiem gildii
moge byc czlonkiem gildii:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
|
moge byc czlonkiem gildii gdzie znajduje sie gildia:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
|
chcialbym dolaczyc do gildii tylko gdzie sie znajduje:) :) :) :) B)
|
Zobaczcie sobie date zalozenia tematu pierd,olone nooby -.-
|
Z tego co widzialem tej gildi juz nie ma -.- i po dacie zreszta tez widac.
|
:)
Siema stary !
Mam 16lvl i 2 mlvl ( Jestem knightem ) Skille cienkie bo nie skilluje ( 35/32 ) Ksywa : Volt Vat Zato EQ fajne :D : - Crusader Helmet - Crown Armor - Fire Sword - Meduza Shield - Platinium Amulet - Plate Legs - Leather Boots Prosze jak najszybciej ! :D Jak zobacze Cię na Tibii to odezwe się . |
eh...... to super... a ja chcialem dojsc do jakiejs gildi...
|
Ja też.
Lvl-18 Mlvl-22 Jedi Pawel. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:30. |