![]() |
War on Lunara Monarch vs OV
Tak jak w temacie ;)
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/6397 Bedzie z pewnością więcej filmów :D |
No Filmik ciekawy niepowiem 2 fragi ladne szkoda ze nie 3. W sumie jest czego gratulowac w 20 na 2 xD
Gogo Kozi, Druid Powah,Toronto Roxx |
Świenty filmik ;)
|
Bardzo fajny filmik.....:) az mi sie przypomnialy czasu jak ja z 102 lvl walczylem w wojnie na eternii XDD
|
gildia
Swietny film namawiam do sciagniecia ....:cygaro:
pygmejq here HAHAHA |
Filmik fajny, szybka akcja. Ale ten Tylin robił z wami co chciał:p I tak padł, ale to co pokazał w filmie to gz dla niego po prostu. I ta twoja znajomość kierunków;)
|
Lunara to wieczny serwer caly czas dochodza i odchodza tam ludzie. Zawsze kojazy mi sie z niemal samymi Polakami jesli by ktos mogl przyblizyc co nieco przyczyny wojny byl bym wdzieczny.
Filmik ciekawy ida zabijaja, dobze zorganizowana akcja i ciekawa oby wiecej takich filmow. |
boze czlowieku wez idz stad taki nub ze lol w ogole nie masz orientacji totalne nubostwo, 100 druidem nei dogonic 140 pala omg!!!! wyjdz
20 osob na 3 + 1 im uciekl ehuAHEuheuaHeauheua ale nooby z was jak od 20 osob moze uciec koles!!!! noobostwo poddajcie sie i placcie poki mozecie! |
Denerwuje mnie to, że to już piąty filmik w ciągu tygodnia na którym wiara pada na Hydrach, to się robi monotonne.
P.S Szkoda, że nie dogoniliście Tylina :D |
Jak juz postowałem na tibi.de Ten Co To Kręcił puszczał utani hur choć jest drutem (noob powiecie?), po za tym
Xadam to lolek. |
Cwaniaki w 20, a nawet trapnac nie potrafia = DEBILE =
film wcale nie jest ciekay pokazuje jak to grupka 20 osobowa poszla na 2 :] |
Własnie ze .. Nie jest latwo zlapac kogos o wysokim lvlu i niezaleznie od llvli ktore gonia , a jezeli wam sie nie podoba to po co ogladacie , sami zrobcie lepszy :)...
Film Spoko poZdRo =] |
Cytuj:
|
LOL ja wiem jedno :PP filmiku niewidzialam ;/ bo eiwiem skad sciaganc tibia.cam i niewiem jak ja obslugiwac jakby ktos byl tak mily i mi wyslal wiadomosc co zkad i jak
Ale wiem ze wcale m isie ten war niepodoba bo mam maly delemat po jedenj stronie LAry blanka muj kolega :PP :D a po drugije shiver tez kolega tylko troche gorszy wkazdmym badz razie 20na 2 czy 3 to unfair . choc z 2 strony sama cos otym wiem bo nawet 80 lvla ciekzo strapowac ;] Warss On Danubia XD :D:D: JEszcze raz posze o msg w sprawie tibi cam |
Sasiad w akcji lol
Haha nareszczie wyszedles z PZ otsy sie znudzily? ^^
Podjde jutro to pogadamy 3m sie |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:13. |