![]() |
Banshee Quest - Refugia [wmv]
Witam!
Oto film wmv z banshee questu na Refugi http://rapidshare.de/files/14749960/...ivan_*****.html Taka mała zapowiedź :) http://images2.fotosik.pl/30/v5t7tvsddd0enytt.jpg Czekamn na komentarze :) jesli beda w miare pozytywne zrobie jescze kilka filmow :) |
ja tam bylem:D
|
Za***isty filmik i muzyka =) gratz
Szkoda tylko zeprawdziwego GAEgo tam nie ma...:confused: Obejrzcie koniecznie!!:) |
~!
Też tam byłem !!!!11 ; D
Zgubiłem Towerke.. UEAHUHUeAHu.. Mi nup -.-' |
Hail Naction
:] Za***isty filmik i muzyka =) gratz
Szkoda tylko ze prawdziwego GAEgo tam nie ma...:confused: Obejrzcie koniecznie!!:) HAIL NACTION friends forever: Randall Sullivan , Spyhard, Luki de'kozie and ALL NACTION i love refugia!!!!FUCK HACKERS:( new non pvp serv please!!;) |
:)
More comments plz :D :dance: |
zajefajne zdjęcie tylko troche ściąga sie bo 30mb :P ale warto obejżeć bo za tydzień ide XD
potem jescze musze zeskanować omg... |
dlaczego nikt tego niekomentuje?? jakiś wirus czy co ?:P
niech ktoś to przeskanuje i da wyniki plz bo umnie coś nieidzie ://// |
Lol,boisz sie to nie sciagaj :/
Ja filmik pobralem i mi sie podoba :) Fajne efekty, w jakim programie to robiles?? :> |
przepraszam bardzo ale co się kopiuje gdy już go ściągłem hmm...coś mi w ty filmiku niegra i poczekam na dalsze rezultaty...poprostu niechce stracić konta przez nobków :D
|
Skoro uważasz że z mojego konta wrzucałbym jakikolwiek syf na to forum to jestes w błędzie -.- NIestety film nie wyszedl tak dynamicznie jakbym chcial, bo Tibia nie jest dynamiczna gra :P Z shooterow najfajniejsze wychodza :)
Może film Ci nie idzie bo nie masz kodeków ? Co to ma znaczyć 117 ściągnieć i tak mało komentow ! >.< <foch> |
też sie nadtym zastanawiałem tyle że film działa a niewiem co sie kopiowało jak się sciągnoł...może ty wiesz? :>
|
Nom jakbys przyspieszyl tol by bylo gites :)
Nie napisales mi tylko jak sie nazywal ten program w ktorym robiles. Moj 1szy film tez juz sciagnelo duzo osob a mam malo komentarzy :P Jak chcesz to zobacz w stopce mojej ;P Lol, ale reklama :P |
Cytuj:
Człowieku czy Ciebie mama nie kocha ? Masz jakis problem ?? Film jest czysty jak nie wierzysz to se przeskanuj -.- chyba ze masz 2 lewe rece (prawdopodobnie tak) i przestam nie wkur*iać! Pozatym wystarczy tylko przejzec twoje posty i odrazu widać że jestesn niebanalnym debilem, co drugi to oskarzanie o keylogger -.- noob ? |
Cytuj:
Hmm i Ty masz 21 lat ?? Czy to fake dla podbudowania swego ego ?? Randal spoko film ;) przyda sie. My idziemy w tą sobote. |
Cytuj:
Dzięki :) A kolega który się czepia ma poprostu problemy --> :faceoff: bywa :( |
A napiszesz mi w koncu jak sie nazywa ten program w ktorym to sklejales?? :>
A co do kolegi co ma problemy, poszukaj kodekow a nie strasz innych bo pewnie kilka strachliwych osob przez to nie pobralo filmiku ktory jest jednym z ciekawszych ostatnio jakie wyszlo :) |
ha !:D bo ja wogóle wymiatacz jestem :dance:
Po 1 jesli odtwarzaci film przez widnows media player to naturalne jest to ze sciaga kodeki ktorych brakuje :) jesli nie wierzycie to sprobujcie z jiamis innym. Sklejałem to Power Directorem :) Oglądałem twoj film, zieje mialem z tego deda... ale szkoda kolesia, pozatym myśle, że lepszym rozwiązaniem byloby nie nasycanie go tak bardzo efektami specjalnymi, pozatym nice EQ :) I wszystko fajnie :) pokazałeś takie zwykle szare życie wyzszych lvl :P |
ku. m. śćiagnełem i nie ma ku. co to ma byc :(
Ściagam pisze ze pobieranie ukonczone X( chcem ogladnac a tu nie ma X( X( X( X( X( X( X( moze u mnie cos nie tak ;/ |
Cytuj:
Na pewno u ciebie B) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:58. |