![]() |
lider solo(knight)
Witam wszystkich jako nowy udzielający sie użytkownik tegoż forum. Ktoś chyba prosił o liderka solo knightem no wiec prosze, na koncu jeszcze smok solo ale jakis szalony był jak na zieloną sałatke :baby:
adres http://www.wzgorze.piwko.pl/orki2.rec Pozdrowienia dla ekipy tibia.pl --> plx zmiencie forum :D |
Wlasnie sciagam i zaraz bede ogladal co ty tu nakreciles :D
EDIT: Ok juz po :P Spox movie gratz solowania, ja tez tak chce, ale tylko roty, roty, roty ... :( ----- Wulkan of the druid -> Julera -> 19 lvl Wulkan paladyn -> Calmera -> 10 lvl |
Fajny film tylko że z takim wyposażeniem powinieneś coś lepszego lać ja na 28 lvlu lałem z war hammerem z atwością orc lidera :]
|
w PYTE filmik, oby wiecej!!
haHAhaHAha |
@up
Co za kretyn... TEN FILM MA 2 LATA, panie archeologu. Zacznij pracować na wykopaliskach, zdobyłbyś sławę -.- |
@up
I na hu* postujez i odswiezasz ten temat jestes jebniety? WYJDZ stad!! |
@Jemi
Człowieku to ty odświeżyłeś ten dwuletni temat !!! Jak chcesz się zabawić w archeologa to idź do piaskownicy, może coś znajdziesz -.- I to ty WYJAZD z tąd |
Cytuj:
|
<Jemi>
Lecz się... Zraportowany... |
jak ja bym temu jemiemu &%#@#%^ to by nie wstał
zo za czlowiek^^ |
Cytuj:
...Jak bys mi tak palke pociagnal ze bym niewstal to bym CI nawet zaplacil... @ przewin na druga strone i hop do gory za co mnei zraportowales? ziomy odswiezaja tego posta i Ty mnie raportujesz? i gdzie tu sprawiedliwosc... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:57. |