![]() |
E-Idol - Chcesz zaśpiewać? Posłuchać innych?
Świetna zabawa!
Na Team Speaku jest serwer E-Idola - każdy śpiewa jak potrafi, a jak nie potrafi to też śpiewa! Jeśli nie chcecie, to tylko słuchacie, zabawa i tak jest przednia! Team Speaka ściągniesz z http://www.goteamspeak.com/index.php...downloads&id=1 Serwer to srv17.forall.pl:8001 powtarzam serwer srv17.forall.pl:8001 !!! Naprawdę warto! Tutaj macie próbkę jednego typa co śpiewa: Kuki! Akurat ten typ jest dobry, ale zdarzają się ten megajajca z typów, co nie umieją ;] Czaja i y0da także śpiewali. Rap też się zdarza. Polecam! Team Speaka ściągniesz z http://www.goteamspeak.com/index.php...downloads&id=1 Serwer to srv17.forall.pl:8001 powtarzam serwer srv17.forall.pl:8001 !!! Piątki, soboty, niedziele [czasami także w inne dni] od 19 bądź 20 przez całą noc! |
Jedno wyrazenie: ROTFL! =p
Nie no, spoookoooo.. :P Edit) Ktos wlasnie spiewa Happysad.. wole oryginal. =p |
ROTFL! Wszedłem i akurat ktoś śpiewał piosenke o "Marianie"... boskie :D
|
Mariana mam nagranego jak cos. =p
|
ehhh ten piekny yoda :))
@superman Piękny śpiew się wzruszyłem :) |
|
Oh jeez, slyszalem jak spiewasz Superman, masakra :D Zero wyczucia rytmu itp. no ale olac. Brakuje tam jakiegos deathmetalowego napierd*lania.
|
To wbij kiedyś i śpiewaj.
|
Zalatwione, niech tylko skombinuje sluchawki i mikrofon.
|
zeby sie osmieszyc tak jak ty? :D
omfg XDDDDDDDDDddddddddd jaki song ;pd;bpb;pbdpb;d |
Owned...:S
Superman: Kolejna edycja Idola i leeecisz. |
Czy ktoś może mi pomoć?? Jak nagrać własny śpiew (rzepolenie? ;))?? Biorę "recording", zapisuje, stop recording po nagraniu, odtwarzam...i nic...nie slychac mnie w ogole....ustawilem efekty dziwekowe i glosowe na maska jak cos.....pomożecie??
|
@up
ja ci pomoge dobry człowieku! :P 1. Otwórz regulację głośności 2. Opcje -> Właściwości 3. Wybierz ustawianie głośności na "Nagrywanie" 4. All suwaki na maxa xd mens notke plz :(((((((((9999 |
Ja - heheh kumpel mnie nagrał przed chwilą i wysłał.
|
Cytuj:
|
@Up:
Nie trzeba byc doswiadczonym, zeby wiedziec, ze gdy wlaczasz nagrywanie Teamspeaka, nie nagrywasz SIEBIE, tylko INNYCH. Jezeli chcesz nagrywac siebie, sciagnij sobie darmowy program Audacity. |
Start->Programy->Akcesoria->Rozrywka->Rejestrator dzwieku (WINXP)
Nie ma za co~ |
Cytuj:
PS: Thomisson, a połączyłeś się do serwera? |
Połaczyłem, połaczyłem się, może w weekend do waszego zajdę ;)
Edit: Nie udało sie też z rejestratorem dźwieku, zapisałem nagranie, otwieram i...cisza....;( |
Sorry, za double post, ale wązne: teraz nic nie slcyhac z glosnikow jak chce posluchac muzyki!! tylko jak w cos gram to leci muzyka z gry. Jakby cos to mam ustawiona opcję "odtwarzanie". wie ktos co zorbic??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:04. |