![]() |
35elite vs 110royal (Titania)
|
Długo się trzymał ziomek jak na taki lvl. Tylko szkoda ze uhy mu sie skonczyly :(
|
o.0 Nice.
Naprawdę wielkie gratz dla tego pana- jeden z lepszych filmików jakie widziałem. Udało mu sie nawet bloknąc Hydre z pallkiem na karku :P Dobra nie zdradzam więcej, ale naprawdę warto obejżeć. Inaczej sobie wyobrażałem zakończenie. |
Że też im sie chcialo tyle bic:P waste, mogl mu dac 3 bp uh temu palkowi i zeby sie wypchal :P
|
Link przekopiowany z tibia.de
|
Cytuj:
Dal by mu 3bp uh i by niemial czym sie uhac ^^ Ale ogólnie filmik spoko :) |
Cytuj:
Co do filmu: Big Waste. Ale jak widać nawet z aim botem (to widać [u palka]... 0 chmurek) 110 palek nie potrafi zabić 35 knighta... |
Cytuj:
|
jes
Dzieciaki kit ze sie tak bronil nic spejclanego umial sie uhac
Mial aol i by padl nie tracac tych uhow ewentualnie mogl zaniesc all eq do domku -.- |
Cytuj:
Co do filmiku, to Steel Elesar nie pierwszy raz popisal sie umiejetnosciami pvp. Szkoda tylko, ze Geggo dal bolty Wayne'owi. |
Przynajmniej sie chłop umie UHać, widziałem juz sporo filmów w których padały h-lvle, ponieważ zabrakło im tej umiejętności :p Ale widać wyraźnie, że pomagał mu Chuck Norris ;)
|
@topic
Co do filmu to jestem zniesmaczony tym pallem mial 3 krotnie większy level. Gz dla tego knighta. @tibia.de narzekacze To co, że kopiują linki z tamtąd? przynajmniej nie dają umrzeć temu forum. A po 2 to nie każdy odwiedza tibia.de i ja jestem zadowolony, że moge sobie obejzeć fajne nowiutkie filmiki z tibia.de. |
TibiCam :/
Niestety, musze sobie sciagnac TibiCam, bo wirus wykasowal mi Dysk D (xD), a nastepnie mialem format kompa... :faceoff: Filmik brzmi zachecajaco - komentarze tez. ;)
|
Cytuj:
|
Filmik ciekawy. Wielkie brawa dla tego pana swietnie sie uhal i rowniez uwazam ze mial jakegos bota bo mial czas na pisanie w trakcie uhania raczej malo kto by odrywal reke od uha nakierowanego na swa postac w takim wypadku.
Przyznaje swietnie uciekal 35 vs 110 malo kto by wytrzymal do samego konca a gdyby mial jeszcze ze 2 bp moze by mu sie udalo zniechecic i pojsc na kompromis za mala oplata. polecam filmik |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hejka. Fajny film. Proponuje go przeniesc do mojego tematu o Titani. Oto link :
http://www.forum.tibia.pl/showthread...686#post725686 ;) Pozdro |
[;
Rotfl!
Filmik jest na serio wypasiony... Tutaj wlasnie widac slabosc palków, na takim lvlu walił z bolca za 60? SD 230? No i zrobilo sie z tego kilkadziesiat minut filmiku. Mysle, ze jakby Steel miał wiecej uhów to by jeszce go trapnal xD, na poczatku juz pall sie otarl o hydre i poison storm ;]. Siara dla tego hlvla:(. Polecam filmik, hasła są tez fajne.:dance: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:23. |