![]() |
First Old Widow In Kyra !!!
Witam All :D
Właśnie Padłem Na Old Widow Niestety ma sie tego pecha :/ Mar 06 2006, 09:03:14 CET Killed at Level 48 by The Old Widow . No i wraz z Ziomkami poszlismy go Ubic :d Byl to Pierwszy Old Widow na Kyrze ,takze warto zobaczyc . Tu macie Linka : http://rapidshare.de/files/14817887/Old_Widow.rec.html Miłego Oglądania . Cya pozdro dla Ziomków z Kyry :D |
Spoko film, troche szybko padł B)
@Edit Ups powiedziałem loota, mam nadzieje ze nikt nie przeczytal |
Szkoda ze sie nie przezucil na shooterów :)
|
Cuż mogę napisać poprostu wielkie GratZ !! ;D
Też gram na kyrze i mam nadzieję że nigdy niespotkam Old Widow ;D Napol :P |
siema ;]
daj rehosta plx np na tibicams |
Brawka
Szybka akcja skoro twoje ciało nie zdazyło zniknac. Wielkie brawka za filmi ale przedewszystkim gz kumpli nie ma to jak muc na kogos liczyc a oni szybko sie zebrali i ci pomogli.
|
Gz
Gratki :P szybko poszlo :P
|
Ladna, szybka akcja. Dobry filmik.
|
czemu nie nosisz uhow?
|
o.0 ? o co ci facet chodzi?
uhy sd i td, wypadły mu na pohu i właśnie po to poszedl po co miał specjalnie kupować uhy jak ma vite i go qmple mogą uhnąć |
@UP
Olorion ma racje - kazdy shooter musi miec uhy... Co by sie stalo jakby mu sie mana skonczyla a kumple byliby zajeci nawalaniem w Widowa? Bez uhow niebezpiecznie jest. |
bardzo fajny filmik.
spox go pojechaliscie gz :D |
Spoko filmik, nie myślalem ze Old Widow jest taka szybka wydawało mi się czy ona sie uleczyla gz skilli masz niezly shielding, no i gratz takich kumpli(up).
|
A aj mam pytanie: Czy satysfakcjonuje cie p set??
Czy p set starcza na takie hunty?? pzdr |
ja tam biegam po PoH juz od tygodnia ale jeszcze old widow nie widzialem, akurat dzien po jego pojawieniu sie na Kyrze zaczelem tam expic na gs'ach ;]
@up biegam w p secie, lepsze itemy sa tam dla pala niepotrzebne |
Potwierdzam skoro ma sie dobrych kumpli gra jest the best gorzej gdy w ciężkich chwilach niema si ena kogo liczyc xD ale mniejsza z tym fajny filmik i super akcja daje 6+xD
|
dajce rehosta na tibicams
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:30. |