![]() |
Fajna gierka flashowa
Jak komu¶ się nudzi to niech se wejdzie :
www.wagenschenke.ch <--bardzo fajna gierka flashowa.Polega na tym aby odprowadx naj......pijanego ( ;) ) kolesia do domciu.Mo rekord to 49 metrów.Czekam na wasze komentarze :) |
od tygodnia link do tej gry krazy po sieci
myslalem ze nikt nie wpadnie na taki glupi pomysl zeby go tu zamiescic no coz, bladzic jest rzecza ludzka spam dopadnie cie wszedzie (tak jest to spam, nie chce tego a dostaje) na gg, mailu i nawet na forum dyskusyjnym ludzie nauczcie sie ze jesli dostaliscie cos na maila badz gg to ktos inny tez to dostal i nie trzeba przesylac tego dalej jak jakis lancuszek szczescia ***** jego mac |
MayGyver - czemu od razu mieszasz tego goscia z blotem ????? Np. ja tego adresu nie znalem a teraz zanm :D Sama gra jest ok.
|
Mi ten link nie dziala.
|
pokaz mi to palcem, w ktorym momencie moje slowa zostaly skierowane bezposrednio w strone przedpiscy?
w ostatecznosci slowa "nikt nie wpadnie na tak glupi pomysl" sa do niego skierowane z tym, ze mieszaniem z blotem bym tego nie nazwal a jesli jest mieszaniem z blotem, to jak nazwiesz to: ******** ******** ******** ******** z tym linkiem od slowa spam wyrazam swoje mysli na glos wiec raczej nikogo z blotem nie mieszam a od slowa ludzie do konca posta jest to rada skierowana do wszystkich czytajacych i piszacych i tutaj tez nikogo z blotem nie mieszam nie wiem wiec na jakiej podstawie wnioskujesz stwierdzenie ze mieszam go z blotem (za duzo mieszania z blotem) wez takze pod uwage fakt ze ten link krazy po sieci od tygodnia co drugi maila to wlasnie ten link polowa znajomych z dosc duzej listy na gg ma ten link w opisie o kanalach ircowych z topikiem i informacjach od nieznajomych przez gg nie wspomne w pewnym momencie ma sie juz tego dosc i objawem tego jest wyzej napisany post moze lekko przesadnie napisany i zawierajacy kontrowersyjne sformulowania jednak przekazujacy cala frustracje jaka we mnie sie zebrala po odczytaniu posta przedpiscy |
re.up
Bardzo dziwne do mnie nie doszedl zaden tego typu e-mail.Zadna wiadomsc na gg z rtym linkiem. |
Re: MayGyver - sorry zle cie zrozumialem
Re: Bysiek - widocznie mam szczescie |
@ bysiek
to moze zalozmy ankiete: w jaki sposob dowiedziales sie o fajnej gierce flashowej: gg mailu przeczytalem w prasie szedlem ulica i sam wymyslilem link sam ja napisalem nie dowiedzialem sie jeszcze co to "gierce" ? ;) |
re.up
No dobra to zaloz to ankiete. |
Mnie co¶ ten link też nie działa, pewno mi sie co¶ server spie***** X(.
LOL Jak narazie 45 metrów :D :D :D |
Jak go wklejam tez mi nie dziala. X(
|
Moj rekordzik to 64 metry. Dalej poprostu sie nie da isc. Gosciem rzuca jak maluchem przy 100km/h :)
|
@niektórzy co mówili nie na temat np.bysiek i mcgyver
Ten topic nie jest po to żeby się kłócić o nie wiadomo co , tylko oceniać czy gierka jest fajna czy nie. @ci co mówili że im link nie działa daje jeszce raz dla przypomnienia , bo znaj±c niektórych to dali jeszce pewnie te strzałki :P www.wagenschenke.ch I musi no 1000000% działać |
74 metry, wcale nie jest tak trudno, troche to podobne do skoków narciarskich, tyle że to ciekawsze :D.
|
MacGyver: to tutaj nie jest spamem. Wystarczy ze nie bedziesz wchodzil do tego tematu (spam to niechciane wiadomosci jak sam napisales).
i nie wiem czemu zakladasz ze wszyscy ta gre widzieli... i informacje o niej dostali juz z 1000 zrodel... widocznie wszyscy twoi znajomi graja w to samo... a moj rekord to 72m :) pracuje nadal --------------------------------- juz 82 ;) |
No teraz gdy podlinkowale to mi dziala.Narazie moj rekord to 51 metrow ale trenuje dalej.
|
wcale nie ejst tak trudno, moj rekord to 82 :]
|
Mój rekord to jak narazie 63. A co do dowiedzenia się o tej gierce, to ani prze email, ani przez gg mi to nie przyszło.
|
moj rekord to 45 metrow Nigdy nie bylem zalany wiec nie mam wprawy :P :P
|
Mój rekord to 90 metrów.Gra fajna i wmiare prosta zaobserwowałem też że co 15 metrów uzupełnia swoje promile i gdy ¶piewa bardziej się chwieje :P .
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:51. |