![]() |
Monk - kiedy się leczy
Witam,
mowa o summonowanym monku. czy możecie mi powiedzieć kiedy monk się leczy a kiedy nie? czasami jak go uderze, to potrafi tak stać i pol minuty i się nie uleczy, a czasami robi to co chwile . dzisiaj bilem ds'a i on sie ani razu nie uleczyl i dednal:/ a wcale po 2 hitach nie padl (chyba 5). - stalem 2 kratki od niego .. czasem jedna. czy sa jakies zasady co zrobic zeby monk sie czesciej leczyl? z dizsiejszych przezyc wniosuje, ze on wcale nie robi tego w regularnych odstepch czasu... chyba, ze nie umiem zaklec rzucac i mi wyszedl monk z downem xD pozdro |
Miałeś pecha. Monki leczą się różnie, czasem często, czasem bardzo rzadko. Najlepiej nosić ihy i je leczyć.
|
Jak napisał kolega wyżej monk leczy sie w tedy kiedy mu sie zechce, ale wydaje mi sie że leczy sie częsiciej kiedy nic nie bije i nic go nie bije.
|
Nic dodać, nic ująć.:)
|
A jednak !
Moim zdaniem to on jednak miał downa, wiesz zdaża sie :]
|
ja przypuszczam ze ten monk był felerny, ale kiedy summonowalem ghoula to on sie leczył tylko jak ktos go bił :D ale nieweim jak to z monkiem jest
Zdrówko! Wszystkim kobietom życzę wszystkiego najlepszego! :) a najbardziej Malwinie :P |
Cytuj:
Cytuj:
Ogólnie, musze Ci powiedzieć, że jesteś troszkę szalony:P. Chodzisz expić z monkiem na dsy. Monk ma 200~ hp a DS 400~, pozatym ds znacznie mocniej bije i ma większą obronę. To było całkiem pewne, że ten Twój monk padnie. ;) Pozdrawiam, LK |
idz na DS z Ds'em ;p bedzie zabawa ;p
ja dla zabawy chodzilem rotem na roty jak mi sie nudzilo xD |
Kiedy jesteś w PZ, monk też się nie leczy.
|
Cytuj:
|
kiedy ja przywolam monka, to najczesciej sie leczy gdy nikt go nie atakuje oczywiscie:]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:39. |