![]() |
Go-fan work - COME BACK!
Powracam na scenę graficzną, chociaż powracam to chyba zbyt duże słowo, przecież nigdy nie byłem na "scenie". Hahaha no dobra daje tapetkę Lamparda, jak narazie i avatar który mam w profilu sam robiłem.
Frank Lampard & Chelsea http://img125.imageshack.us/img125/8574/franek6qq.jpg |
eeeeeeeee......
Średnie |
Cytuj:
Co za komentarz, średnie.. boże ;p |
poprostu widać że ty gofan nie umiesz sie pogodzić z tym ze ci ktoś negatywnie zkomentowal pracke -.-
pracka, hmmm... nie jestem fanem pilki noznej ale masz te 4/6:faceoff: |
Cytuj:
Cytuj:
|
brzydkie tlo, slaba czcionka, a i zdjecie samego Franka nienajlepsze. No i znaczki klubowe Chelsea poukladane niesymetrycznie, co tez najlepszego efektu nie dalo. Lepiej...? --"
|
Dałem ci średnie bo:
1. Brzydka czcionka 2. Tło nienajlepsze 3. Zdjęcie tego piłkarza słabej jakości 4. Skleiłeś pare rzeczy a sam mało co zrobiłeś (napis który jak wyżej napisałem słaby i takie samo tło) Ogólnie praca słaba nawet nie średnia jak napisałem no ale nie chciałem cie poniżać:p 3/6 |
Up:Napisałeś to samo co Hoomik -.-
Topic: no nie wiem nie podoba mi sie za bardzo może przez te kolory. Za dużo patrzeć na to to oczopląsu można dostać. |
Eh. Ja ogolnie mam nastepujace nastawienie do tego typu prac : Grafiki przedstawiajace zawodnikow lub kluby sa z reguly kiepskie. Po prostu nie ma jak sie odniesc do twojej pracy. Wklejony pilkarzyk, zwyczajne tlo, powklejane znaczki ktore nie sa zbyt ciekawe... Moze sprobuj po prostu zrobic wlasne zdjecie albo stworzy w 100% wlasna grafike? Przynajmniej byloby na czym oko zawiesic. Powodzenia.
|
jak dla mnie też średnie choc kocham Chelsea ale np. obok ręki prawej ma takie czarne ktorego nie wyciales. 6/10. Nie długo swoje prace powrzucam :D
|
Wlosy - poszarpane strasznie
Tlo - niepostarales sie czcionka- tez nie zabradzo slabo i nienawidze Chelsea :P |
Monotonna tłe, strasznie nudzi oczy,
Nic co przykówa wzrok... (no może jego wyraz twarzy jak by ledwo co dostał w brzuch), Czcionka zrobiona w kilka sekund (i to jeszcze kiepska) "chaotycznie" (czyli w roznych miejscach - prawie) powklejane loga... Ogólnie cieniutkie... Tymbardziej że nie lubię piłki nożnej (za mało powiedziane to "nie lubie" ). |
praca malo spojna, zla kompozycja, czcionki bee, hmm zupelnie nie pasujace efekty itp.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:14. |