![]() |
pytanko o expienie sorcem
Czy oplaca sie expic sorcem na rotach i dwarfach z war hammerem i robic jednoczesnie runy?
|
Jeśli masz takie eq, że cię nie będą jechały to się opłaca.
|
mam p set i c helmet to starczy?
|
Tak. <10 znaków>
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Druidem na 17lv z p setem, dwarven shieldem, moon light roodem biłem spokojnie po 4-5 rotów. Gów** mi robiły... |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Ja myśle, że mógłbyś bez problemu iść ( oczywiście z wandem ) na amazon camp ... ;)
Edit: Hmmm ... przemyślałam i uważam że zależy jakiego masz wanda - jak dragonreath (1K w sklepie - 13+ lvl ) to dasz rade... ale jak pójdziesz z wand of vortex ( pierwsza darmowa 7+ lvl ) to czarno to widze ... :/ Z wandem od 19+ lvla dasz już sobie tam świetnie rade :) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ps. Żaden człowiek który robi runy, nie bije z różdżek, więc więcej rotów niż jeden an 10 sekund nie potrzeba. Wkońcu z tego fs-a i tak nie ubijesz ich za szybko : P |
mi cohdzi o to gdzie expic z wh zeby robic runy i troche poexpic!! a nei gdzie expic bo z wandem na guardach siedze
|
Rotwormy. <10 znaków>
|
Ja powiem tyle:
Expię na rotach mimo stanowczo za wyskoiego na nie lvl, bo lubię :] . Dziennie mam z tego 7k złota z rotów bez loota (expię na fibuli) Dodatkowo robię koło 2-3 bp hmm Idzie około 1lvl dziennie Ja mimo niezłego eq porzuciłem warhammera bo 2 roty to spox, ale przy 6 leciały ostre hity ( a raczej dużo, nie ostre) więc przeszedłem na skullsstaff + d-shield i jest genialnie. Zdobądź jakoś kasy na fs (bo na skull staff za dużo czasu ci zajmie) i expisz tam nawet do 40lvl + kasa + runki... ps. moi kumple expią na dragach, ale zanim te dragi są wolne od high lvl w stylu "leave" to ja już 30k expa mam z rotów. To jest powód dla którego nie chodzę na nic lepszego :D . |
Jezeli ci chodzi zeby robic tylko runki to najlepiej kup se jedno reczna bron 30atk + i laz po dawrfach pod dp w Kazo i dobrze na tym wyjdziesz :) Bo z war hammerm to nie bradzo ...
|
Cytuj:
@topic - Sorc z wh? Odważna [i ryzykowna :o ] prpozycja. Ja nie pojmuje expienia bez różdżki. Chodzi o nie-zużywanie many? Próbowałem - mam sorcem top skilla Sword Fighting, podniosłem jakąś tam katanke i nie mogłem trafić w rotka :D Co prponujecie? [Jaki sword kupić i jaki sens ma expienie z bronią białą?] |
Rzadko odpowiadam, ale tutaj postanawiam pomóc, bo mnie już...
Mam druida i od 16 do 30 lvl, expiłem na rotworm z eq: plate legs/plate armor/stell helmet/war hammer w venore wschodnia część. Exp leci szybciej niż siedziałbyś na cyklopach itp. do tego runki i kasa z rotów. |
Powie mi ktoś jak dostac sie do rotów na Fibuli?
|
powiem tak
najlepiej do 33 lev uzywac warhamera najlepsze eq to k set cięzki ale po 1 łatwo potem sprzedac a i tak wiele run przy sobie nie nosisz do kolegi wyżej ja sobie nie wyobrażam jak można marnowacczas i pieniądze używajc wandów przed lev 33 pozdro do zioma blokujacego 3 rootwormy z dwarven shieldzie bo moje sleepry zeby na 8 lev mogly tam spokojnie stac to biegaly w DSM + inne eq |
Cytuj:
Ekhem na 2 raz postaraj się zawrzeć WSZYSTKIE pytania w jednym poście ;p A co do Tematu skoro teraz są wprowadzone wandy... lepiej exp za ich pomocą. Rośnie Ci mlvl, stosunkowo szybko lvlujesz, kasa z mobów tak czy siak wypada.Jeśli chcesz za ta kase z run kupic lepszy eq to na razie odradzam. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:53. |