Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Zdjęcia ludzi z ng, w tym tetro (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=68423)

Geli 08-03-2006 18:10

Zdjęcia ludzi z ng, w tym tetro

tu jest link do fotek dość sławnych graczy z krainy kyra :)) czyli pare ludzi z next-generation ... :))
http://photobucket.com/albums/f330/Nextg/Rl%20Pictures/

ripper 08-03-2006 18:39

Tetro - own3d. Wygląda jak przyćpany na tej fotce xD

Magma 08-03-2006 18:49

Taaa... Tetro by sobie zrobił przerwe od Tibii, tak trochę nie teges wygląda B)

Dark polo 08-03-2006 18:54

Omg.

Teraz to im lipe zrobiłeś :evil:
Teraz niech mi tylko Tetro w tibii podskoczy:) Mieszkam dosyć blisko Braniewa (lol). Moim zdaniem to chłopaki mogą mieć przeje... Nie wszyscy są lubiani na serwie......... HEHE

No cóż:)
Pozdro

Winkler 08-03-2006 19:22

Przynajmniej wiemy, dlaczego tetro sie w tibii wyzywa na ludziach. Rodzice go dotkliwie skrzywdzili, wiec gdzies musi nadrobic braki.

Woyas 08-03-2006 19:57

Proszę podaj jeszcze wiek tych ludzi. Moim zdaniem pierwsze zdjęcie roxuje za ten pistolet i wyraz twarzy. Dobra jest też ekipa ze zdjęcia 11, u gracza "Zylius" na zdjęciu 10 pojawia się mały garb od grania w tibie. Geo Aldarion (łańcuch jest wyjechany w kosmos) i to twoje szarmanckie spojrzenie dziewczyny jak cię chyba widzą mają kisiel w gaciach. Tetro proszę rzuć to g**no (nie ćpaj gdyż tak na zdjęciu wyglądasz może bierzesz jakieś psychotropy?) i zajmij się ortografią, kiedy czytam twoje posty chętnie mam ochotę rzucić szkolę gdyż i tak więcej umiem od innych. Pan ze zdjęcia, 7 czyli Jinxz pseudo skate jak widać.

Koniec dalej już nie miałem siły oceniać, widać tibia szkodzi ...

Falrir 08-03-2006 20:18

OMG nic dodać, nic ująć. Ludzie!!;czy was podnieca widzenie graczy z NG w rl'u.
Jak tak idz się z nim spotkaj, umów, a nie co chwilę tandetne tematy na forum zakładacie.Reasumując wrzućcie na luz, to jest tylko gra, co was obchodzą inni...

Jalokowy_ 09-03-2006 14:56

lol a ten zylius do mojej szkoly lazi ;p

Rybzor 09-03-2006 19:14

Ciekawe ktory to owner tetro ;D

Ksabi 09-03-2006 19:46

Hehe fotki zajedwabiste ; d Tetro mi przypomina troszku kolesia z filmiku, w ktorym maniak siedzi przed kompem, rozwala klawiature i cos tam krzyczy po niemiecku ; d

=Pekin= 09-03-2006 20:13

Lol boze co za ludzie na tych screenach są ... wykonczeni przez tibie do reszty, tibia wyssała z nich zycie ..
xDDDDD jedynie Eon Aldarion ( ktory w sumie schowal sie za okularami i czapeczką ) wyglada normalnie :]
Aviorian jak tym najtem expi to paznokcie poobgryzał do reszty bo mu klejnoty nie leciały xDDDDDD

Exodus 09-03-2006 22:25

Jak juz komentowac tez zdjecia sam nie wiem po co . To chyba tylko Azeris i Eon wygladaja normalnie..

Rith 10-03-2006 15:34

Komentując czyjś wygląd, pozbywacie sie kompleksów? Jeśli te fotki są prawdziwe miło widizeć kilka osób z którymi walczylem ramię w ramię na Arcanii

Rith 10-03-2006 15:39

Komentując czyjś wygląd, pozbywacie sie kompleksów? Jeśli te fotki są prawdziwe miło widizeć kilka osób z którymi walczylem ramię w ramię na Arcanii

Edek Rozprowacz 10-03-2006 19:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ksabi
Hehe fotki zajedwabiste ; d Tetro mi przypomina troszku kolesia z filmiku, w ktorym maniak siedzi przed kompem, rozwala klawiature i cos tam krzyczy po niemiecku ; d

Mialem dokladnie takie samo skojarzenie ;p. Tetro to chodzacy wrak czlowieka który mysli ze jego mega super Lev cos znaczy. Ciekawy jestem czy on ma zamiar powiedzmy zdac mature bo z takim podejsciem nie wróze mu duzych sukcesów ^^.

Woyas 11-03-2006 07:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rith

Oczywiście, że nie gdyż jako takich nie mam. Chętnie umieszczę jakąś moją fotkę żebyśmy razem pośmiali się z mojego wyglądu i tak nie będę tego do siebie brał-mam piękną kochającą dziewczynę dobrze się uczę, czego chcieć więcej. To, że na kilku twarzach pojawi się uśmiech na widok mojego zdjęcia mnie nie obchodzi. Więc jak chcecie fotkę?

Boss'iarz 11-03-2006 08:40

xD

up@ Po co dawać swoje zdjecie jeszcze dzieciom kompleksow narobisz ;]

pijopiwnik 11-03-2006 09:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ksabi

tez to oglądałem :P

@ topic

ten tetro to chyba jego brat co ma 10 lat (?), a jak to on to ciekawe czy ktoś go lubi bo wygląda jak totalny pantoflarz

fannet 11-03-2006 09:25

yhy tetro wygląda szczeze jak ciota, przynajmiej ja tak uwazam

Hengar 11-03-2006 11:49

Eon wyglada najlepiej, czuc sympatie od niego od razu ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:04.