![]() |
Maly dl hunt ;D
http://rapidshare.de/files/15085708/..._lord.rec.html
Bylismy na dl (ja 38 EK,36 Palek,27 ED) ale niespowdziewanie ED na koncu Padl xD |
ja bym mogl zaryzykowac stwierdzenie ze dl'e biora na combo 42elita..;p wiec jak juz na jakies dl'e to zrob przynajmniej 45 lev:P
wchodzisz You are dead. to taka rada z mojej strony:D |
No to musze ci powiedziec jedno: masz bardzo duzo szczęścia, ani razu nie dostales 200 od dl'a, a moi koledzy nie raz tam na 50 lvl padali od komba i mała prośba, potrenuj troche :P
|
dl'e to najmniej przewidywalne potwory. Ja raz wszedlem 47 knightem na wyzsze pietro zobaczyc czy jest dl ulamek sekundy i mialem 80 hp. Ale to tylko raz mi sie tak zdazylo wczesniej blokowalem od 40 levelu i szlo gladko i spokojnie
Ladny ale smutny film lubie jak na dlach poluja low levele jest ciekawiej |
Tak masz szczescie.... ja padlem na 41 lvl... z full hp do 0 combo:(
Ale mialem shotterow do dupy... |
ojjj cycu maniaku!!
SIEMA!!wszystkim jestem pierwszy raz na forum:( ale jak zobaczylem ze moj rl kumpel wystawil filmik na forum to nie moglem sie powstrzymac zeby spoketowac:p z tego co widzialem to nawet cool ale shooterzy o maly wlos nie padli:( dziwilem sie ze dl mu komba nie puscil tak to nudno bylo:faceoff: mysle ze na kolejnym huncie bedzie ciekawiej pozdro alll
|
Cytuj:
|
Ja ne moge otzworzyć filmu co trzeba zrobic?:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Omg... macie problemy.... Ja z kolegą 31 knightem jako bloker poszedlem na dl'e (był pierwszy raz)... Dobrze sobie radził... Padł bo uderzył dla z hmma, dostał kombo i nie trafił uhem... A tak sobie BARDZO dobrze radził, dlatego uważam, że mówienie o szczęściu w tym przypadku jest przegięciem :D
|
No tez nie wiem o co im chodzi... Raz mialem tylko czy 2 razy red hp ale to urzywalem exury i bylem exhausted. :D
|
Jakiego dista mial ten palek bo cos slabo strasznie hitowal
|
Ja moim 50 pallem bylem z kumplem (43 pall) i blokerem na dragach na dragon lair.Bloker 25 knight na dragach dawal spoko rade,potem poszlismy na dle tez dawal rade chodz po combo mial red hp...Bylo spoko ,ale potem padl jak go 3 draggs dopadly.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:25. |