![]() |
Hunty na pandorii x(
Na pandorii zaczelo dziac sie cos niedobrego , gdyz osobnik o nicku Lucas Sunshine zaczyna huncicbogu ducha winne osoby . np moj kolega 67 elite knight dzis dostal od niego wiadomosc ze ma hunta . Tylko pytanie za co jak ongo nie zna i nic mu nie zrobil :confused: . Jak tak dalej pojdze to Lucas Sunshine zacznie huntowac nalogowo . Wiec musimy cos z tym zrobic X( .
|
lol....
nie martw się lucas ma już od nas czyli Tala Khan hunta więc jak będzie miał pz to raczej zginie ;)
|
no spox , tylko jak go mozesz huntowac skoro tala khan ma 1 lvl :P:faceoff:
|
Jeśli się nie myle to Lucas ma nowego ownera(nawet nie pytaj kto :D) Dlatego tak rozrabia.
@ UP Ty chyba nawet na pandorii nie grasz -.- Tala Khan to gildia,i to silna. Ps. Musimy? Zostaw to h lvl'om bo za dużo nie zdziałasz... |
Tak wiem lucas ma ownera ktory gral sir dolem X(
@Walekifa Gram na Pandorii:p |
ja nie mam hunta i padłem i ?
|
Cytuj:
Witamy na Pandori :). Pozatym Lukas tylko teraz moze sobie postraszyc, bo jak zalapie PZ locka to padnie, Jego i "ekipe PK ejów" chunci TK oraz wiekszosc hlvl. Lukasem gra teraz Doll któremu skasowali postac ;). btw. to juz conajmniej druga jego postac skasowana na Pandori ;). Wczesniej gral postacia Castor Imm~ |
jak widze na pandori niewiele się zmieniło
miło usłyszęć że dollowi postać skasowali |
Taak tez gram na pandorii i Lucas sie robi nudny...tez dostalem liscig ze hunted :D ale mnie to duzo obchodzi chociazby dlatego ze i tak z wielu gildi ma huntow...nie bede se brudzil rak i moji koledzy tez wiec??tak jak kolega pisal zostawmy to high levelom bo nic nie zorbimy :)
|
EEE tam...
Nie ma co sie przejmowac jak Lukas~ to jest na prawde Swir Doll ;pW sumie nic sie nowego nie dzieje tylko tyle ze najwiekszy Pa zmienil sobie chara.Lucas~ bedzie pewnie teraz gral tak samo jak ow Swir Doll czyli non stop PA itp. Swoja droga ze tez mu sie jeszcze chce grac na tym serwie...lol2. Czekam teraz na filmik w ktorym pada :D
|
Cale te hunty skoncza sie tak samo jak poprzednie...
Pk eje potraca lvl i odejda z serwera :). Rządzacy serwerem nie pozwola na to by Power abusowal ktos inny niz oni :P skonczy sie to tak samo jak próby Crutha, master zartoha i im podobnych a to jeden z ekipy Lukasa (dolla) Name: Phrix Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 58 World: Pandoria Residence: Venore Last login: Mar 16 2006, 16:36:18 CET Comment: Brother to Lucas Sunshine Play the game how it shall be played! Account Status: Premium Account Character Deaths Mar 16 2006, 16:20:21 CET Killed at Level 59 by Gonzalez de'Brava Mar 16 2006, 16:05:03 CET Killed at Level 61 by Dura Deluxo and by Gonzalez de'Brava Mar 16 2006, 15:54:43 CET Killed at Level 62 by Wulfgar von'Cookie Mar 11 2006, 12:49:26 CET Killed at Level 64 by Amilad Erus and by Wulfgar von'Cookie Banished: until Mar 23 2006, 16:37:38 CET because of excessive unjustified player killing juz stracil 6 lvl i zalapal bana na tydzien. to samo czeka reszte. takie jest moje zdanie |
Omg sie przejmujecie Lucasem...Zauwazcie ze Decoy Kaluce tez ma nowego ownera-swe wczescniej byl pl. Ladu Skuggan hunci mojego palka za to ze se stalem przed dp-dobry trik nie? Zobaczcie tez liste deadow Decoya i liste dedow mojego palka-Fear Of The Dead (net suxX( )
Dotego PA stosuje dwóch największych idiotów z Pandori: Rhaldus oraz Clastor n/c. Nie oplaca sie grac |
Cytuj:
PS: osobiscie nie uwazam zeby Clastor był "najwiekszym idiotą na Pandori"... :faceoff: <-- fajna ta minka xD |
po 1 nie obrazac Clastora bo to moj Prot :D
po 2 juz kilka osob napisalo ale ja tez sie dolacze ze takie sprawy zostawcie h lvlom... gadalem z ginewra, gonzem i wulfgarem (my rl friends) i oni jakos mowili ze oni na to narazie jeszcze leja a wy z tymi 30 lvlkami chcecie na nich isc?:faceoff: powodzenia :D (sorki jezeli obrazilem kogos lvl ale nawetr z 60 lvl ciezko by bylo zabic lucasa ;]) P.S. niom nawet powiem ze za***ista jest ta minka ==> :faceoff: |
lol...
Decoy to jest ten sam owner co kiedyś a dlatego umie szwedzki bo mieszka w Szwecji ale jego matka jest polką i dlatego umie 2 języki ( polski i szwedzki) ;)
|
Cytuj:
|
buhahha ,ty chyba jestes noob,to ze nie ma racji wcale nie oznacza ze jest nobkiem tylko ze nie mowi prawdy ;p(Wyjasnie Noob -newbie player -osoba zaczynajoca gre nie znajoca dobrze jej zasad )
|
omg Lukas sam ma przejechane od Gonza xD wiec niech se nie pozwala xD nie przejmujcie sie takimi :axeman: :/niech se nie kozakuje xD:)
|
@up
straaaaaaaaszne gonz go zabije(chcialbym to widziec) @topic no hunted beacuse no cookies. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:49. |