![]() |
TIM NA NOWY SERWER non PvP
I znowu powstaly serwery PvP.
Ja wraz z kilkoma swymi kolegami czekamy na serwer non PvP. Juz mi sie znudzilo ciagle przemieszczanie z jednego na drugi przez glupie wojny. Niewazne ilu kumpli mialem jake wsparcie od nich zawsze gdy wbilem pozadny level i gra stawala sie ciekawa musialem konczyc.Szukam chetnych do glidi a nawet do rodzinki poniewaz odrazu gdy powstana nowe serwery zakladamy glidie. Co to ma za znaczenie na serwerze non pvp ? Ano wlasnie ma. Wspolna pomoc w questach, polowaniach oraz nowe przyjaznie ( przeciez to sie najbardziej liczy w tibi) Ten temat jest po to by sie dowiedziec ilu chetnych jest na taki serwer i by zjednoczyc polskich graczy na nim. Pozatym jesli powstana 2 non pvp zmuwimy sie na ten sam by bylo z kim grac (a nie sami swe ...) Wiec niech pisza ci ktozy chca zaczac gre na nowym serwerze i jesli posiadaja jakes informacje kedy moga powstac lub nawet domysly to pisac. Pozatym jakes propozycje ? |
Ja sie pisze na rodzinke, jedyny moj problem to to, ze raczej na poczatku nie kupie pacca ; /
Ile osob planujesz do rodzinki/gildi przyjac? btw co do propozycji... wg mnie nalezy przeprowadzic jakis test inteligencji/umiejetnosci pisania w jezyku angielskim. |
Do rodzinki biore tylko zaufane osoby i ktore dobze znam. Jak chcesz sie ze mna zapoznac napisz cos na moje gg lub podaj swoje.
Co do testu na jezyk angielski nie mam pojecia w jaki sposob go przeprowadzc tlamaczac dane teksty? pozatym to jest zbedne kazdy sobie radzi jak moze. Zawsze moze kolega pomuc po to wlasnie jest ten temat by sie lepiej poznac ( zaprzyjaznic ) a potem wspierac w grze. Pozatym mam prosbe byscie pisali gdzie wczesniej graliscie i jake osiagi mieliscie :] Co do paca malo kto bedzie mial na poczatku wiec to zadnel problem. Facc szybko nadrobia straty bo co to sa 3 tygodnie w porownaniu do lat. |
Taaa fajnie byłoby sobie zagrać na non-pvp mam już dośc dedów od PK, poza tym w rodzince bedzie fajnie i przyjemnie może się jeszce zobaczymy.
P.S Ja na razie też nie bede kupowął PACC-a( a angielski znam raczej bdb moge chyba nawet robic za kogos jakby tlumacza).:cygaro: |
Na nowe na moje oko z miesiac sobie poczekacie jeszcze ;p
poszedlbym, lubie nowe servy ale juz sprobuje sie ustatkowac na xerenie ;]. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Zawsze sie przydadza jacys dobzy gracze i nowe znajomosci na serwie. jA TU SZUKAM TAKICH LUDZI. |
Cytuj:
|
Siemka salzar na non pvp sie wybierasz ? : (
Tu Dedro~ |
Cytuj:
|
w****iles mnie Exo
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:33. |