Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Gildie (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=23)
-   -   TIM NA NOWY SERWER non PvP (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=68548)

Nataniel 09-03-2006 19:45

TIM NA NOWY SERWER non PvP

I znowu powstaly serwery PvP.
Ja wraz z kilkoma swymi kolegami czekamy na serwer non PvP. Juz mi sie znudzilo ciagle przemieszczanie z jednego na drugi przez glupie wojny. Niewazne ilu kumpli mialem jake wsparcie od nich zawsze gdy wbilem pozadny level i gra stawala sie ciekawa musialem konczyc.Szukam chetnych do glidi a nawet do rodzinki poniewaz odrazu gdy powstana nowe serwery zakladamy glidie.
Co to ma za znaczenie na serwerze non pvp ? Ano wlasnie ma. Wspolna pomoc w questach, polowaniach oraz nowe przyjaznie ( przeciez to sie najbardziej liczy w tibi)
Ten temat jest po to by sie dowiedziec ilu chetnych jest na taki serwer i by zjednoczyc polskich graczy na nim. Pozatym jesli powstana 2 non pvp zmuwimy sie na ten sam by bylo z kim grac (a nie sami swe ...)

Wiec niech pisza ci ktozy chca zaczac gre na nowym serwerze i jesli posiadaja jakes informacje kedy moga powstac lub nawet domysly to pisac.
Pozatym jakes propozycje ?

Ksabi 09-03-2006 19:53

Ja sie pisze na rodzinke, jedyny moj problem to to, ze raczej na poczatku nie kupie pacca ; /

Ile osob planujesz do rodzinki/gildi przyjac?

btw co do propozycji... wg mnie nalezy przeprowadzic jakis test inteligencji/umiejetnosci pisania w jezyku angielskim.

Nataniel 09-03-2006 20:29

Do rodzinki biore tylko zaufane osoby i ktore dobze znam. Jak chcesz sie ze mna zapoznac napisz cos na moje gg lub podaj swoje.
Co do testu na jezyk angielski nie mam pojecia w jaki sposob go przeprowadzc tlamaczac dane teksty? pozatym to jest zbedne kazdy sobie radzi jak moze. Zawsze moze kolega pomuc po to wlasnie jest ten temat by sie lepiej poznac ( zaprzyjaznic ) a potem wspierac w grze.
Pozatym mam prosbe byscie pisali gdzie wczesniej graliscie i jake osiagi mieliscie :]

Co do paca malo kto bedzie mial na poczatku wiec to zadnel problem. Facc szybko nadrobia straty bo co to sa 3 tygodnie w porownaniu do lat.

Tabulator 09-03-2006 20:47

Taaa fajnie byłoby sobie zagrać na non-pvp mam już dośc dedów od PK, poza tym w rodzince bedzie fajnie i przyjemnie może się jeszce zobaczymy.
P.S Ja na razie też nie bede kupowął PACC-a( a angielski znam raczej bdb moge chyba nawet robic za kogos jakby tlumacza).:cygaro:

Łolek 09-03-2006 22:59

Na nowe na moje oko z miesiac sobie poczekacie jeszcze ;p
poszedlbym, lubie nowe servy ale juz sprobuje sie ustatkowac na xerenie ;].

Exonios 10-03-2006 16:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nataniel
I znowu powstaly serwery PvP.
Ja wraz z kilkoma swymi kolegami czekamy na serwer non PvP. Juz mi sie znudzilo ciagle przemieszczanie z jednego na drugi przez glupie wojny. Niewazne ilu kumpli mialem jake wsparcie od nich zawsze gdy wbilem pozadny level i gra stawala sie ciekawa musialem konczyc.Szukam chetnych do glidi a nawet do rodzinki poniewaz odrazu gdy powstana nowe serwery zakladamy glidie.
Co to ma za znaczenie na serwerze non pvp ? Ano wlasnie ma. Wspolna pomoc w questach, polowaniach oraz nowe przyjaznie ( przeciez to sie najbardziej liczy w tibi)
Ten temat jest po to by sie dowiedziec ilu chetnych jest na taki serwer i by zjednoczyc polskich graczy na nim. Pozatym jesli powstana 2 non pvp zmuwimy sie na ten sam by bylo z kim grac (a nie sami swe ...)

Wiec niech pisza ci ktozy chca zaczac gre na nowym serwerze i jesli posiadaja jakes informacje kedy moga powstac lub nawet domysly to pisac.
Pozatym jakes propozycje ?

Zapedziles sie zabardzo ziom :] ja zakladam rodzinke i niechce nikogo po za old good friends. Sklad gildi zwerbuje sie na new worldach jezeli kiedy kolwiek powstana.

Nataniel 10-03-2006 16:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exonios
Zapedziles sie zabardzo ziom :] ja zakladam rodzinke i niechce nikogo po za old good friends. Sklad gildi zwerbuje sie na new worldach jezeli kiedy kolwiek powstana.

No tak rodzinka ustalona. Serwery powstana predzej czy pozniej zreszta sam na nie czekasz.
Zawsze sie przydadza jacys dobzy gracze i nowe znajomosci na serwie.
jA TU SZUKAM TAKICH LUDZI.

Exonios 10-03-2006 19:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nataniel
No tak rodzinka ustalona. Serwery powstana predzej czy pozniej zreszta sam na nie czekasz.
Zawsze sie przydadza jacys dobzy gracze i nowe znajomosci na serwie.
jA TU SZUKAM TAKICH LUDZI.

Niezaufam nikomu kogo nieznam i niepoznam w grze. A co do nowych wcale nieczekam, poprostu zaczne grac jak beda albo i niezaczne. Gildia niebedzie az tak potrzebna na non-pvp. A co do dobrych graczy ktos kto nieradzi sobie z pk niema nawet co mazyc o tym bym z nim zamienil 2-3 slowa.

Exodus 10-03-2006 20:09

Siemka salzar na non pvp sie wybierasz ? : (

Tu Dedro~

Salzar Exonios Salvator 11-03-2006 12:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus
Siemka salzar na non pvp sie wybierasz ? : (

Tu Dedro~

eee wlasciwie narazie nigdzie sie niewybieram ale jak powstana non-pvp to chyba ide a ty ziomus przylaczysz sie??

Nataniel 14-03-2006 22:15

w****iles mnie Exo

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:33.