![]() |
/Black Widows vs New Stars/
No i kolejna wojna. Jak w temacie, BW vs NS.
Tutaj macie oficjalne wypowiedzenie wojny NS'om przez BW: http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1152417 Lista fragów:http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1152498 Niedawno padł Gran Divonnium, dotychczasowy leader wsród knightów Xereny... Wojna zaczęla sie od tego, iż dowiedzielismy sie z naszego pewnego źrodla, ze NS zamierza zaatakowac nas, kiedy skonczy z gildią Iyphona...Nie moglismy czekac! To juz 4 wojna w historii Xereny, lecz wyglada na to, ze bedzie ona najdluzszą i decydujacą o przyszlych losach tego servera...Niech wygra lepszy! I pamietajcie, zamiast mocy Twojej broni, miast sily Twojej runy, czasem warto uzyc glowy... |
a Ty shaman za kim i jak sadzisz kto wygra? i czy NS maja jakies friendly guild na ktore moga liczyc?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jestes smieszny...:confused: |
Wieści sprzed 1h :P Byłem zobaczyc troche tą wojne
http://rapidshare.de/files/15190394/war.rec.html tu macie film z tego później ich nieznalazłem i loga dałem bo było bezsensu. |
Cytuj:
|
pewnie Twoja głupota :D
co do wojny to we fragach narazie prowadzi BW ale kto powiedzial ze fragi decyduja o zwyciestwie,wojna bedzie dluga.... |
@do szamana ^^
Smieszy mnie postawa Bw (smieci :P) w wojnie poniewaz to co prezentuja wybiegajac na nas (20) gdy ich jest (40) jest poprostu zalosna , czym samym shamanku ty tez jestes zalosny..
Btw Polscy Szwedzi zaczynaja juz placic x-) |
Druga Berylia się szykuje ;) Nic dodać nic ująć
~~HAIL BW~~ ~~HAIL EXILE~~ |
BW to banda n00bow z kazdego swiata ich zawsze wypier**lali z tego tez ich wywalą predzej czy pózniej. ;]
|
Cytuj:
No chyba jej brak. A co do wojny mam nadzieje ze BW przegra, tak jak to sie stalo na aldorze. HAIL NS !! PS Shaman przyznalbys sie jaki masz nick... Ja sie nie ukrywam, wiec ty tez nie musisz. |
W czoraj niedaleko kazo polacy zaczeli sie szykowac na walke ze szwedami.
Bylo nas 2 albo 3 razy wiecej, wszytko by bylo pieknie gdyby nie to ze polacy sie rozdzielili. Szwedzi uciekli na Edron i tam powybijali nas pojedynczo:S. |
Cytuj:
|
Nie macie szans z BW. ;) Wkońcu dojdzie do tego, że nie będziecie mogli expić...
|
Cytuj:
|
|
Iyphon chyba zwariowal raz go zabili i juz kasuje postac B). To dla nas dobra wiadomosc.
|
cieszy was iphon to niech was martwi phranella (deleted) i pelno osob ktore z NS padły niedawno doslownie okolo godziny temu :/ Zwid 2x padl i wiele innych fragow na koncie BW niestety
Można to określic jednym słowem PORAŻKA :(( |
Cytuj:
a co do Iyphona, juz oddeletowal a co do NS to "bauahuahuahuahaua" wszyscy padli, ktorzy tam byli xD Ale fajnieeeeeeeeeeeeeeee, mialem sweet trapa i nie padlem :P (pierwszy raz na open battle nie padlem, Hahaahahahha) |
Cytuj:
Pozatym wracajac do twojej inteligencji to widac ze ona siegnela dna, huntowac kogos za napisanie opini na forum..Nice :) GL & HF :) PS Mam nadzieje ze jeszcze pojada po tobie twoje kochane szwedy, zobaczymy wtedy kto sie bedzie smial :D PS2 Name: Iyphon, will be deleted at May 11 2006, 19:04:26 CET Dalej deleted :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:41. |