![]() |
Furora 1 starcie
A więc byla cisza aż tu nagle .....
http://rapidshare.de/files/15165270/furora_war.rec.html Zobacz a naprawde warto link do filmu zasposorował .... xD Ciekawe kiedy Tajfun ruszy do walki ale cigale expą i expią Biedna ta postac |
ahhh
Ja pamietam jak jeszcze Tajfun na Hibernie wymiatał... Old good Times.... |
|
ostro s; 9 ziomkow vs pasterz i dal rade ich bloknać!
20:33 Bleastman: i wychodzi nack z gildi 20:33 Bleastman: i idzie do nas no to ladnie wojna bedzie wygladac ;> |
Hail and die.
|
Ciekawe kiedy taifun zacznie walczyc ale i tak mojim zdaniem sunbladzi wygrajom bo większosc ludzi nie znosi taifuna.... i beda walczyc przeciw niemu...
|
Omg
gratz Pasterz ;)
sunablade udowodnilo ze sa nobami |
Filmik fajny warto ściągnąć
Ps: Merfi proszę cię zajrzyj do słownika czasem:) |
Cytuj:
|
Jest to walka pomiędzy Weed Friends a Sunblade, Sunbalde SE.
A nie Duskiness, zostawcie tego biednego Taifuna w spokoju, nie dość że codziennie robią o nim topici na tibia.com to jeszcze tutaj ... Phatetic. ~Yours Jojo |
Kozak ?
Powiem tylko jedno....
....:::: Pasterz The Fragmaster ::::.... |
I co sie tak podniecacie -.-
Sunblade vs Weed Forever
6 : 3 Sunblade frags: Arisstos - Mar 10 2006, 14:27:07 CET Killed at Level 72 by Yakapushi Mastah and by Tarrin Kerrax. Yiubh Do'Urden - Mar 09 2006, 22:45:24 CET Killed at Level 101 by Caltus and by Kijancz Raile - Mar 10 2006, 15:24:19 CET Killed at Level 67 by James Caros Mar 10 2006, 01:51:20 CET Killed at Level 69 by Dracenius and by Gremar Hexas - Mar 09 2006, 23:29:14 CET Killed at Level 50 by Yeebak and by Caltus Bleastman - Mar 09 2006, 22:50:48 CET Killed at Level 55 by James Caros and by Stigandi Weed Forever frags : Caltus - Mar 10 2006, 17:08:19 CET Killed at Level 72 by Pasterz the Axemaster James Caros - Mar 10 2006, 17:10:58 CET Killed at Level 69 by Pasterz the Axemaster Sendrius - Mar 10 2006, 17:02:07 CET Killed at Level 100 by Pasterz the Axemaster Best fragers from Sunblade: 2 frags - James Caros, Caltus 1 frag - Yeebak, Kijancz, Stigandi, Gremar, Yakapushi Mastah, Tarrin Kerrax Best fragers from Weed Forever: 3 frags - Pasterz the Axemaster ~HAIL SUNBLADE~ |
No Pasterz The Botmaster...
Chyba widzieliscie ze sie uhal, rozmawiajac ciagle z anabollem, przegladajac ciala oraz w pewnym momencie uzywa uh i mf jednoczesnie hmm DZIWNE UH BOT... pajac i tyle Yiubh Do'Urden falszywa suko zginiesz 100x ;] Czemu dzisiaj wszyscy dali loga o 12 i jeszcze niezalogowali tylko siedza pod desertem ;] |
......::::::::Żal::::::::......
[
ja *******e O ****a Boter Spoko Tylko Ze 9 Osob W Tym Sorc 100~lvl Nei Byli Wstanei Poskladac Na Kombo 119 Ek Zalosc Sunblade Zostalo Zniszczone Przez Jedna Panienke Przez Pastucha Gadalem Z Nim Potem I Powiedzial Ze Nei Chcial Palic Uhow Bo By Pare Osob Wiecej Padlo ;< Jedym Slowem Pastuch Moja Szkola ;> {: > |
Cytuj:
Hail Debica Pasterz co ? ^^ |
Sunblade nuub's?? buahha Pastersz mial bota gadal mfowal i uhal sie dziwe albo jest taki szybki :) nom ale gz 3 dobre fragi w kilkanascie minut gz
|
To sie nazywa matriX panowie :>
Mf + uh + pierdnięcie z patrzenia na Sunblade - Bot = Bezcenne ^^ Ogólnie byłbym bezstronny, gdyby nie jedna menda z Weed~~ A więc jestem po stronie Sunblade ~Hail Sunblade! ~Yours Jojo |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
OTS plz czy jestes glupi?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:24. |