![]() |
Rookgard na teście
Dzisiaj zabawiłem się trochę na test serverze. Zrobiłem kilka fotek, a wybrane zamieszczam tutaj. Mam nadzieję, że Wam się spodobają i proszę o komentarze ;)
screen 1 - tym razem na roku potworków nie brakowało screen 2 - a tutaj się pochwalę moim 7 lvl, bo wchodząc na testa miałem 3 :P screen 3 - lądowanie naszej Polskiej armii na szwedzkim dachu screen 4 - środek walki o dach wroga, walczyliśmy słowem i przepychaniem się :P screen 5 - zdobycie dachu i ostatnie potyczki z niedobitkami wroga :D (poprzepychaliśmy ich i się poddali) screen 6 - wrogowie próbowali zająć nasz dach, ale skończyło się to ich zablokowaniem :) screen 7 - gm przywołał orc warriowa, nikt jeszcze nie wiedział co się stanie za chwilę :) screen 8 - moja śmierć od slimów, schody były tak blisko :) screen 9 - walka ze slimami i ofiary tej bitwy ;) Wczoraj był Dragon, ale mnie tam nie było ;( Jak zobaczę coś extra to od razu umieszczę. A teraz pozdrowienia dla Aschara i Arevila (fajnie się z nimi grało na teście) i wielkie dzięki dla Fargassa (dług będę chyba spłacał do końca wakacji ;) ) Obiecałem, że coś jeszcze dodam i dodaję niestety ostatnie ssy z testa. Właśnie został zamknięty ;( Oto 2 ostatnie ssy (słabe bo nie skapiłem się co tam jest ;) ) screen 10 - zastanawiało mnie co zrobiło takie spustoszenie screen 11 - i za chwilę się dowiedziałem :D looknijcie dokładnie co stoi koło świątyni i looknijcie na chat (od czego obrażenia dostałem) |
Bardzo ladne ss'y.Rob wiecej!
|
Niezłe screen'y...
Bitwa mi się najbardziej podoba :P. |
Bardzo fajne ssy.
Pierwsze sa troche nieciekawe ale potem juz sie rozkreca ;). A te slimy. Slime to wedlug mnie najbardziej chamski potwor do zabicia na rooku. Gratz SSkow. Pozdro. <------------111 :P |
hyhy fajne skrinyy ,... a wiecie ja jestem na jednym :D:D:D : look te screen with orc warrior and find Raven the Masth :) ale to moja postac ktora mialem grac na Titani .. lecz postac nie ujrzala nawet maina :)))
|
Wow 8o fajne a najfajniejsze bylo to jak demon byl a w koncu ktos zabil go ?? czy az do reset swrwa byll??
|
Nawet fajne, ale CIP-y z tym domonem to troche przesadzili. Chociaż na rook to każdy silniejszy podtwór zrobi spustoszenie.
|
Odpowiedź co do demona:
Jak zobaczyłem, że to demon mnie zabił to od razu chciałem się z powrotem zalogować i walnąć mu kilka ładnych fotek. A, że nie mam pacc więc się nie udało. Natomiast demon sobie przeżył, bo jakieś 15 minut po mojej śmierci zamknęli test server. A mogły być takie ładne ssy ;( |
Hehehe dobre fire elementh ehhee to chyba byl szko eheh odrazu dead .. :D 8o ?(
|
Demony na rooku rox!!!
Bardzo fajne.... a najlepszy to ten demon zlurowany pod swiatynie :D :D Szkoda, ze to juz koniec Testa... N to jeszcze raz Gratz! ;)
|
SPOKO SSKI
ALE CZY JAK ZGINIECIE TO TRACICIE WSZYSTKO NA TESCIE NA NP. NA NIE TEŚCIE NA MAINIE MACIE TE RZECZY CO ZOSTALY CZY TE KTÓRE MIELISMY 8) ALE NAMIESZAŁEM :P |
fajne ss
szkoda ze na zadnym nie uchwyciels demona i fire elementala w calej okazolosci ;) ;) |
Hehe
Hehe tez tam jestem :D Moj inny char taki na rook, nie gram nim ale na testa wszedlem (Wulkan of paladyn) :P Spoko zdjecia, tez mam kilka takich i moze pozniej wkleje :D
------ Wulkan of the druid -> Julera -> 19 lvl Wulkan paladyn -> Calmera -> 11 lvl (nieaktywny) |
Ja tez tam bylem moim rook charem nik to PRUS na tym screenie z orc warriorem szkoda ze gandalf nie zrobil screena jak an dachu wszyscy polacy(to byl moj pomysl) zrobili flage ale troche nei wyszla mielismy party i chyb a30 polakow hehe ale potem zostalo 10 szkoda ze screena nei zrobilem fajnie to wygladalo:D
|
Wow
szkoda że dopiero teraz zobaczyem te zdjęcia... A ten demon był najlepszy :D
|
fajne ss jeden mi nie działa ale spoko ;P test rox plx
|
fajny ten screen z ladowaniem na swe dachu ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:21. |