![]() |
Test server sie skonczyl.
Test server zostal wylaczony. Nie mozna juz wiecej sie na niego zalogowac.
Podzielcie sie z nami swoimi wrazeniami z niego. Czekamy na fascynujace zdjecia 8) |
Ja niestey sobie za duzo na tescie nie pogralem, ale udalo mi sie zabic kilku ludzi i przezyc rzez na ruuku ;) Szczegolnie podobal mi sie exp za ludzi z wyzszymi lvl'ami. No i zrobilo sie kilka ss'kow :)
|
szkoda ze test sie skończył mało na nim gralem tylko po resecie a moje najciekawsze ss to są moje deady
|
4 światy
Siema ludzie są 4 nowe światy Dolera ; Elysia ; Inferna ; Xsantera
|
@up
Xantera nie Xsantera. |
;( Ja sie niedostalem na testa ;( Niestety. Ale niema tego złego co by na dobre niewyszło :] , (znalazłem fire sworda na depo bo ktos złapał wriza 8o )
Teraram ,23 lvl Danubia |
dla mnie super ale niestety postacia bez pacca wbiem sie tylko 1 raz i szybko poleglem a postacia z pacciem z 43lv na 24lv , tylko grupy tam wytrzymuja jak jestes sam nie przezyjesz:]
|
Powiem tyle : Straszny niewypał X( X( X( Nigdy nie udalo mi sie wejsc na tego test servera chociaz nieraz prubowalem caly dzien. A tak chcialem na nim pograc i spasc do 1 levelu, no cóż moze za jakis rok znów bedzie szansa :(
|
;( Ja sie niedostalem na testa ;( Niestety. Ale niema tego złego co by na dobre niewyszło :] , (znalazłem fire sworda na depo bo ktos złapał friza 8o )
Teraram ,23 lvl Danubia |
patrzajcie uwaznie na tibia.com !!! ;)
Dolera off Elysia off Inferna off Xantera off |
no wlasnie sa off a kiedy bedzie mozna na nich grac?? bo teraz mam postac zalozona na tym serwerze na X (nie pamietam jak sie nazywa) i jak probuje sie zalogowac to jest napisane ze serwer jest prywatny CO MAM ZROBIC?????????
|
Widać, że Tibia szybko się rozwija...........
Prosze o przetłumaczenie newsa z oficjalnej strony tibi (www.tibia.com). :baby: |
ale sie rozpisaliscie :/
Ale sie rozpisaliscie... spojrzcie na tibia.com tam jest jakis obszerniejszy news... ja angielskiego nie umiem ale jest cos o 4 nowych swiatach w tym 2 z wymuszonym PvP
|
wszyscy czekają na tłumaczenie newsa!!
Tibia.pl Team Hurry Up!! :)) |
Nie będę się na razie wypowiadał nad treścią newsa, bo bardzo słabo znam angielski lecz w tibi mi to wystarczy :D.
Te światy właśnie w tej chwili są już aktywne, np. w "Xantera" jest juz aktywnych 200 użytkowników ;). |
A ja byłem z 5 razy :D W 4 przypadkach zginałem po 5-10 min... Ale raz wytrzymalem pól godziny , jak sie skumałem z innymi :D
|
************DO WSZYSTKICH POLAKÓW************
Jeśli chcecie poszaleć na serverach z wymuszonym pvsp zakładajcie postacie na INFERNIE. Polacy muszą trzymać się razem!!! See you in Tibia. :)) |
Tlumaczenie:
(tylko sie nie smiejcie jak by byly jakeis bledy) Po zakonczeniu testow w przymusowej walce gracza przeciwko graczowi stworzylismy 4 nowe serwery w tym 2 nowego typu: Inferna zlokalizowany w niemczech z przymusowa walka PvP Dolera zlokalizowany w USA z przymusowa walka PvPElysia zlokalizowany w niemczech z regularna walka PvP Xantera zlokalizwany w USA z regularna walka PvP Prosze zanotowac ze uaktualnilismy Zasady Tibii odnosnie do zabijania graczy. Prosze zapamietac (zrozumiec) ze gra na serwerach pszymusowego PvP jestb trudniejsze dla graczy malo doswiadczonych. Zeby dowiedziec sie szczegolow na temat swiatow z przymusowym PvP prosze zobaczyc bierzace nowosciCo wiecej, zmienilismy liczbe graczy na jednym accouncie. Zeby miec pewnosc ze kazdy moze dolaczyc do nowego typu gry limit wynosi 20 postaci. Jak zawsze tylko posiadacze premium account moga wejsc na nowe serwery w pierwszych dniach. (jedno zdanie ktorego nie rozumiem ale cos w nim jest o limicie osob na rooku ze jest ustawiony tak jak byl CHYBA). Wkrotce limit zostanie ustalony i posiadacze FACC beda mogli wejsc na nowe serwery. I przypominamy zeby kazdy musial przestrzegac Zasad Tibii, a specjalnie tych ktorzy graja na nowych serwerach. |
zwala
sie niedalo nigdy sie zalogowac !
|
:] proboalem probowalem i sie dostalem .
bylo extra jak gram bez pacc'a wchodzilem pare razy z 37lv zrobil mi sie 20 . :D tam niedalo sie przezyc jezeli grales sam. << jak w zyciu silnijeszy wygrywa >> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:05. |