![]() |
Second Annihilator on Refugia [wmv] (Randall Sullivan Studio)
Witam!
Oto mój kolejny film wmv. Tak jak obiecałem z Annihilatora. Zapraszam do oglądania i komentów. http://rapidshare.de/files/15224909/...fugia*****.html A oto temat z moim poprzednim filmem z Banshee Questu: http://forum.tibia.pl/showthread.php...=banshee+quest |
wrzuc moze film na cos innego bo z rapidshare jak zwykle nie mozna sciagnac...
|
narzekasz, mi ładnie ciągnie :)
|
Wyoknanie filmu ładne
Gratz dla całej ekipy (a Dzitzy drugi raz szedł na samobójstwo) |
:D gratz :P szkoda ze all dead aaa why warrior of refugia walil z arrows a nie z boltow /power boltow to mnie dziwi :P
|
Może dlatego że jestem knightem :)
Pozatym filmik spoko,dobra robota :dance: |
pięknie...i jeszcze ta muzyka System'a ~ ....
|
Taa Hydra Egg RoxAnDo ;D Btw Fajne WmV xD
|
Muzyka ownuje ;)
W pewnym momencie myslalem ze seler zsoluje 75% questa, ale skończyło się na nadziei ;> |
More CoMMenTs plx :))
|
Ja osobiscie nie wchodze na ten link-.- pozatym jesli chcesz prezentowac swoj film to zrob wlasny temat a nie wbijasz sie na moj. I jesli to jest film to dlaczego podajesz tylko strone ?
|
Sebcio : )
Mozesz wrzucic ta piosenke SoaD'a na rapida, bo mi w ucho wpadla :P. |
W ogole to moglbys napisac na filmiku jaka muza ;P. Filmik nawet spoko ale przy koncu mi sie ciac zaczal xD
Edit: Tytul piosenki to Chop Suey ;p |
~
Gx. Filmik git :) Nawet mi sie nie zacinal... Koncowka fajnie wygladala B) Zarzuc tytulem tej piosenki SoaD bo fajna :p
|
anni
Kto spiewa i jak sie nazywa ta piosenka co leci w tym
Po za tym zaj... filmik :cygaro: GRATZ |
500+ sciagniec i 0 komentow ....
Co to ma znaczyc do roboty nieroby ^^ ! |
;p
Spoko filmik, no wreszcie ktoś, kto słucha SOAD'u... Chop Suey świetna! Zagadaj na Tibii jak Ci się bedzie nudzić :P Nick pisze w profilu na forum :) Pozdro dla fanów SOAD...!
|
Very, very nice :)
Btw. Weź wrzuć jeszcze Chop Suey na rapida to masz ode mnie jeszcze 1 komentarz wiecej :P |
nice nice !!
|
Mam takie pytanie czy w ogole to ktos przezyl?
@topic Bardzo mi sie podobalo8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:51. |