![]() |
Cztery nowe swiaty ruszyly.
Po skonczeniu testow z wymuszona walka PvP CipSoft wlaczyl 4 nowe swiaty w tym 2 z nowym typem wymuszonej walki PvP.
-Inferna, zlokalizowana w Niemczech z popierana walka PvP -Dolera, zlokalizowana w Ameryce z popierana walka PvP -Elysia, zlokalizowana w Niemczech z normalnym systemem walki(czaszki i bany za duzo zabic) -Xantera, zlokalizowana w Ameryce z normalnym systemem walki(czaszki i bany za duzo zabic) Prosze zwrocic uwage na to ze CipSoft uaktualnil Tibia Rules odnosnie zabijania graczy na nowych serverach z popierana walka PvP. Miejcie na uwadze ze granie na swiatach z popierana walka PvP przez niedoswiadczonych graczy moze byc trudne. Co wiecej CipSoft zwiekszyl liczbe postaci na koncie do 20. Aby upewnic sie ze wszyscy gracze beda mogli grac na nowych swiatach. Jak zawsze narazie tylko gracze z platnym kontem beda mogli wejsc na nowe swiaty. Aby utrzymac liczbe graczy na nowym swiecie na sensownym poziomie na Rookgaardzie zostala ona ograniczona. Wkrotce CipSoft podniesie limit graczy oraz pozwoli wlasciciela darmowego konta na logowanie sie na nowe swiaty. Przypominamy takze wszystkim gracza aby przestrzegali TIBIA RULES, szczegolnie na nowych swiatach. Powodzenia na nowych swiatach zyczy tibia.pl team~ |
podobno niedługo ma być następny testserver w którym bedzie można odwiedzić nowe tereny i miasto na daramie.
|
No to ładnie.Tylko szkoda że tylko PACCe znowu mogą się logować.Po tygodniu "wpuszczą" FACCów i juz będą tam 30lvl-e dominować nad nami :(
|
eee no BRAVO chlopcy za predkosc w tlumaczeniu 8o 8o 8o HeHe
Jestem strasznie ciekawy tego nowego terenu na Draramie [i tego miasta] :rolleyes: |
i gdzie ta slynna Chaotica ehehehehehe (i nikt nie pomyslal ze takie servery musza byc dwa bo amerykanski i niemiecki) heheh wszyscy Chaotica a tu jakies zwykle nazwy
edit: a no wlasnie czy to jest tylko zrobienie nowych serverow czy to juz po update a jak nie to kiedy bedzie update i no musi byc nowy test server:D:D8okiedy to wszystko???????? |
Wszystko nowe
Coraz wiecej jest nowy rzeczy swiatow itp :) d walki lecz na wszystko wymagany jest pacc :( narazie i mam nadzieje ze to sie poprawi ;) a logowanie nie bendzie trudne :)) papa
|
Ja juz uradowany ze wejde na nowy swiat zrobielm posatc a tu mi ciagle wyskakuje ze za duzo osob na Rookard ;(
|
A ja sie tak staralem!!!!! ;( napisalem swoje tlumaczenie (z kilkoma bledami ale bylo) probuje wejsc na tibie i nie udaje mi sie ( mam facc) wchodze na strone a tu oficjalne tlumaczenie!!! troch mnie to podlamalo ale nie ma co sie uzalac nad tym ze niepotrzebnie tlumaczylem tylko isc dalej i patrzec jakie bledy popelnilem
a do tematu: Cytuj:
|
Prosze niemarudzić że tydzień 1 tydzień minie raz dwa i bedzie mozna a jak bedzie sie grało 24h to napewno niebedą dominować nad nami a jak sie już przenieśiećie na inne światy to ja będe miał wiecej wolnego miejsca na Eterni dla sebie :)) :miecz: :berserk: :lucznik: :axeman: :2handed: :evil: :rolleyes:
|
Ja bardzo się ciesze, że powstały nowe światy.
Nareszcie będę mógł uciec z tej porąbanej Isary :P Ja ide na Elysie, tak jak moi qmple, może tam sobie normalnie pogram ;) |
troche głupio, że te nowe światy tylko dla pacc.... X(
|
http://www.members.lycos.co.uk/dziamdzia/newbie.gif
Czy to nie Ty Gosu? Może kurs czytania ze zrozumieniem? Te światy są dla PACC tylko przez PEWIEN OKRES CZASU, do kiedy odludni się rookgaard. |
@up
tylko przez najblizszy czas |
jakob czy jak ci tam jest... ja wiem ze to tylko przez jakis czas ale kolesie z pacc nabija sobie teraz lvl i jak wejdziesz na maina to cie od razu zaczna pkowac...
|
poco grac
;( ;( ;( ;( ;( ;(
ci co maja premium akont zaczynaja gre wcesniej i beda zabijac wszystkich to poco grac tak bazsensu i tak mnie wkurza blocked ajpi |
Fajnie że nowe światy ruszyły, pewnie ludzie polubią nowe światy. Ale dla mnie jest niezrozumiałe przenosić sie z jednego servera na drugi skoro na starym ma się wysoki lvl etc. Ja sama zostane na starym, moze kiedys jednak zmienie zdanie.
|
No i fajnie:] Inferna fajna nazwa, nawet lepsze niż Chaotica [chociaż zamiast Dolera mogłaby być inna jakaś].
Cytuj:
|
Napisałem twemat przed Dr. Omader'em. A wogule się cieszę, że są nowe światy. Nareszcie nie będę w Tyle. Biorę świat na literkę X. I mam nadzieję, że tam będzie duuużo polaków.
|
LOOK!!!
************DO WSZYSTKICH POLAKÓW************
Jeśli chcecie poszaleć na serverach z wymuszonym pvsp zakładajcie postacie na INFERNIE. Polacy muszą trzymać się razem!!! See you in Tibia. |
Fajnie ze ruszyly no servy mozenie bedzie takiego tloku na starych.I moze wiekszosc tych Pk przeniesie sie na
Inferne i Dolere. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:55. |