![]() |
mój eq na teście >:)
No więc to tylko 3 z 7 screenów ekwipunku który "miałem zaszczyt" nosić na teście... Opłacało się wbić choćby dlatego żeby móc przymierzyć ten stuff...
1) Coś co mogłem nosić długo, bo było w 100% moje... piękny, wypasiony i absolutnie niesamowity... Blessed Shield Blessed Shield 2) Coś co miałem w łapach przez ok 30 sekund... na tyle długo żeby zrobić screena. Niepowtarzalny i jedyny... Cyclopmania Sword. Dzięki wielkie Spirit ;) Cyclopmania Sword 3) Ten przedmiot też trzymałem tylko chwilkę... ale prezentują się nieźle, prawda :P? Jak dla mnie rox... Golden Boots . Podziękowania dla Xoma :* Golden Boots 4) Dementuję wszystkie plotki na temat następnego przedmiotu. Testowałem na wszelkie możliwe działanie... one nic nie robią:/ Ale są fajne Soft Boots 5) A tutaj coś do czego dążę. Po zdobyciu tego przedmiotu najprawdopodobniej skończę grę. Miło było podzierżyć go przez chwilę. Thx again Spirit ;) Sword of Valor 6) A tutaj dla odmiany coś co miałem przez dłuższy czas na własność. Achhhh... żebym tylko miał w tym momencie jeszcze golden armor i golden butki (+ ew. golden ring). Golden Helmet 7) A tu wg mnie najlepiej prezentujący się item w grze. Cięzki jak sk***, ale strasznie mi się podoba ogólna prezencja takiego eq. Thunder Hammer 8) A tutaj pierwszy ultra rare jaki miałem okazje przymierzyć. Skrzydlaty i elegancki :) Winged Helmet I to już koniec. Nie udało mi się dorwać dragon scale legs, demon legs, demon armor, demon helmet, stonecuttera i horned helmeta. Przez chwilę miałem w łapie great shielda, ale ss mi się nie zapisał :(. No cóż ... na następnym teście ... ...Gotta catch'em all! |
Widze tylko 1 O.O z kad miales tego shielda??w ogole nice EQ ale ta tarcza :] reszty nie widze :( szkoda ale sa to jedne z najlepszy SS z testa jak narazie
|
Piękny stuff , ja byłem na tescie przez 20 sek i dorwał mnie behemot :) ale fajnie też było 8) A ten miecz to poprostu cudeńko tarcza , zresztą tez ;)
|
|
Teraz to już widać!
|
Dzięki Stanton... próbowałem chlasnąć takie linki, ale coś nie za bardzo mi wypaliło:/
Anyways, wkrótce dalsza część screenów ;) |
sorry za double posta ale chciałem tylko ogłosić że
=== THREAD UPDATED === |
Siema!
Fajne ss'y Zlodziej.Zrob wiecej i dawaj na forum! |
ach
szkoda ze to byl tylko test... mialem w tedy bohy i gs'a a takze g-seta, ach to byly czasy... :baby:
|
o kur.....
ehhehehee ty podniecasz sie tym ? jak to twoje nawed niebylo od kolegi brales na screen stales jak noob przez depot lub w dpeot nawed nikogo pewnie nie zabiles stales i blokowales depot jak inne noob taki jak ty to z kolega zabijalem na sd zal mi ciebie i twoich screenow :( :baby:
|
O kurde stary takie zeczy miec to jets potega ! Ja bym ich nie oddawal :D
|
Cytuj:
Paladinka Bartek Von Ulryk Kravl Lineczkaa Lovix Nightmare The Devil Fingerout Przez 15 minut nie dala rady mnie zabic (w koncu zrezygnowali a mi nadal zostalo 14 z 20 BP UH). Jak widac takimi wielkimi PK jak myslisz nie jestescie. Ps. Mialem 65 lvl wtedy. |
@ Paladinka
jesteś hardym daunem Cytuj:
|
@Paladinka
Sadze ze za ostro pojechales po Zlodzieju, pewnie niektórzy z forumowiczów nie widzieli takiego eq, to teraz mieli okazje sie przyjzec dokladnie i z bliska. |
Mi się tam podobają ss'ki, są spoko ogulnie.... :))
@Paladinka wklej lepsze zdjęcia z testa jak taki mądy jesteś X( |
Myślałem, że Paladinka jest trochę bardziej mądrzejszy/a sam nie wiem w końcu czy to baba czy facet bo taki pedalski nick. Już Paladinka duży lvl to może fikać innym. A tu chodzi tylko o zazdrość. Niestety Paladinka możesz tylko pomażyć o takich itemach.
Bardzo fajne SS'y. GRATZZZ!!!!! |
niezly loot...ja tam wole sie bawic na tescie niz pokolekcjonowac. no ale mimo wszytsko nie pogradzil bym takim stuffem :D
|
Spoko ss'y mogles przy okazji pokazac jak klogos bijesz ;) , ale i tak fajne ss'ki. Mam jednak pewne wattpliwosci, poniewaz thunder hammer jest dwureczny (chyba) a ty trzymasz go z tarcza ;/ prosze o wyjasnienie :baby:
|
pozostaje tylko zyczyc dorwanie takiego sprzetu na normalnym serwie 8)
|
Thunder Hammer jest absolutnie jednoręczny, a screeny to nie fotomontaż jeżeli o to ci chodzi ;)
Niestety mam niewiele screenów jak bije ludzi:/ Ale zająłem się łażeniem po tym forum od niedawna. Obiecuję że na następnym teście, który będzie już wkrótce postaram się zrobić więcej "pamiątek" :P ~Zlod |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:03. |