![]() |
Co Tibia robi z ludźmi ?;>
http://rapidshare.de/files/13712408/...lt_Pc*****.html
może koleś nie gra w Tibie ale dam rękę uciąć że nie jeden tak robił z powodu Tibii. Ja mam ciągle klawiature tą samą więc wiecie :P ten koleś to niemiec może to jeden z tych czterech pedałków co założyli tibie xD Film wzięty z forum pandori |
Ostatnio na forum był film o niemcu który rozwalil klawiature etc przed kompem , prawdopodobnie to ten sam film.
|
ten filmik jest na alejaja.pl a tibia tak na ludzi nie dziala tlyko jak jakies typki po 10-14 lat w to graja i po nocy w gacie sikaja to tak jest ... zreszta ten chlopak ma downa chyba <lol2> :P
|
Cytuj:
Może byś podał adres strony z kąd to masz? Ja bym się bał na miejscu rodziców tego dzieciaka bo któregoś dnia mogą mu dać szlaban na kompa, a on ich zadźgać nożem w nocy... |
Ten niemiec nie gra w tibie tylko w CS's :]
|
oO kurde ale koleś wymiata :D jak mu nie szkoda klawiatury :D
|
@upup
napisałem że mam ten film z forum pandori. @up nie CS's tylko CS. I nie musi to być tylko counter strike może być też battlefield albo jakieś inne strzelanki |
:o
Gosciu ma chyba jakiegoś downa :faceoff: na miejscu rodziców serio bym sie bał :confused:
PS : Dobrze że mam 12 lat i do dzieci długa droga :p |
noł koment.....
na szczescei ludzie grajacy w ET nie maja takich schiz.....wspolczuje koledze ze szkolnej lawki. ciekawe co robi jak dostaje pale....czy od razu na sali jest psycholog... |
.
Gosc wymiata :faceoff:
|
Gość jest za***isty xD
A tak w sprawie w co gra, kiedy następuje koniec i jest w miare cicho słychać w co gra... UT 2004, ale niekoniecznie, bo muzyczka z planszy jest również na innych UT starszy albo młodszy... |
Kolo gra w Unreal tournament , dajcie sobie głośniej to usłyszycie muzyczke z menu UT bodajrze 2004
|
Omg!
Na początku się smiałem ;) ale potem zrozumiałem że ten gośc ma downa to co smieszyło wg mnie jest to straszny przypadek i taki gosc co w UT2k4 gra i rozwala klawiature potrzebuje terapi... www.pegasus.bo.pl
|
najlepsze jest jak zdobywa 2 fragi i takie zadowolenie a później taka k.u.r.w.i.c.a. :D
|
Ale teraz pomyślcie, czy takie dziecko grając w komputer miałoby kamere włączoną przez cały czas i w ataku takiego szału nie rozje~ by jej? Imho to jest kręcone tak na pokaz. Ot co.
|
Widziałem już to na joemonster [albo na maxiorze]...
Jest jeszcze filmik z tym dzieciakiem jak siedzi przed pegazusem i gapi się na kreskówke, a potem ekran zmienia się na jakąś twarz z horroru i chłopak się przewraca ze strachu >.> Nawet śmieszne, ale mam nieodparte wrażenie że to wyreżyserowane... |
rehost plx lalala
|
To jest gdzieś na maxiorze...
weźcie się nie śmiejcie, to dziecko potrzebuje rodziny ; / btw. ... najfajniejszy motyw był taki, że jak poodpadały klawisze od klawiatury, on chciał potem jeszcze grać xD hehe tylda odpadła, już nie po haxuje~ rotfl. |
Przeciez to normalne ja to co dziennie musze miec nową klawiature <joke> :P A tak na serio to wydaje mi sie ze to jest specjalnie nakrencone
|
po pierwsze primo to ja podalem ten link www.youtube.com ;p
po drugie primo nie pisze sie zaden Cs's czy jakos tak;p CSS(Counter Striker Source):P po trzecie primo moj temat przetrwal 3 dni i jakis modek go usunal;p po czwarte primo koles nie gra w zadnego Css'a czy w jakis inny badziew;p jak dobrze slyszycie koles gra w WoW'a!;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:22. |