![]() |
Fotki od Ufoludków <LUCERA>
Witam all. Temat ten bedzie nawiązywał do gildii "Ufoludki" na serwerze LUCERA.
Gildia powstala z nudów ale mamy nadzieje ze dlugo przetrwa i beda do nas dolaczac coraz to nowi gracze. Gildia bedzie rekrutowac tylko polakow (jeszcze nie wiemy jak bedzie przebiegac rekrutacja moze jakies "psychotesty" hihi :P). Zapraszam do wklejania screenow z advancetow,expa,lootow,qestow,huntow itp a tak że do comentowania :> Pozdrawiam Palladynek Jessy |
Ohoho ale się zdjęć naogladaliśmy:confused: moim zdaniem zakladający temat powinen wrzucić fotke ale moje zdanie jest moim zdaniem...
|
Super temat
a tak wlasciwie to kolejny z cyklu "Jestem 13 lvlem i chcialem wam pokazac moją gildię, może niedługo (za jakieś 2 tygodnie jak nabije 14 lvl) wkleję jakiegoś ss'a i będzie na nim napisane ~*^~Hail Ufoludki~^*~" To niejest tak że ja się z Ciebie naśmiewam albo poniżam Cie, ale meczy mnie juz takie cos.. Wez nabij lvlek, skille, poswiec troche czasu naucz sie wklejac screeny (?) i dopiero załuż taki temat. ok?.. Peace |
Cytuj:
A tutaj moj skromny awans zeby nie bylo ze nie wklejam ss (naskilach 68/55) http://img458.imageshack.us/img458/2...nek00145gc.jpg |
Szczerze? Daje reporta... nawet nie masz interesujacych skreenow, radze wrocic jak nazbieracie.
|
Ha ha ha.
Widzisz Jessy. Poco było nabijać te 45+ lvle żeby teraz za kolejnego chara dostawać posty że jesteś newbie. BTW. Jak się do gildii dopisze to wkleje kilka ssków co to się na dziś wieczór zapowiadają ^.- CYA in TIBIA |
Hihi mam nadzieje ze to sie zmieni. Teraz mi sie nie chce bo zaraz spadam spac ale jutro wkleje kilka screenow z Lady Jessicki i moze pokusze sie Webem o jakies solo :P tylko gs-a nie mam ;/ albo Lady pujde kilka hydr solo ubic (waste sd) :P Mam nadzieje ze salmek cos wklei i obka skusimy na zmiane gildii :P
CYA in Tibia |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:19. |