![]() |
Behemoth Qwest-Aurea
Witam!Wraz z kumplami wykonaliśmy Behemoth qwesta.Było ciężko ale sie dało wykonać to link:http://rapidshare.de/files/14118911/..._hunt.rec.html
|
Coś jest nie tak... :(
pisze, ze nie znaleziono pliku... :/ |
Ta tez u mnie pisze "File not found" X( X(
|
Cytuj:
Do Pana "hackera" od razu po nazwie tematu domyślałem się ze to Keyloger nie Qwest lecz Quest. Widać że większość z was "hackerów" to Nooby, pewnie nawet niezrobiłeś nigdy sam High lvla! Tylko żerujesz na kogoś czasie który został poświęcony na Tibie! Żałosne... |
O czym ty piszesz Nekro ?!
To normalny link do rapidshare, nie żaden keylogger >.> A film swoją drogą chyba został usunięty z rapidshare... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To ciemna strona mocy! Adoy [zły bliźniak Yody] instaluje keyloggery bez włączenia komputera :P
|
Do autora:
IDIOTA Do osob co mowia ze to keylog IDIOCI |
@up
idiota ? 8o |
To jest ten sam keylogger jak w topicach up, tylko że teraz z rozszerzeniem "rec" z tego co wiem właczając ten plik przez TibiCAM nie da sie zaktywować keyloggera. Ale dla bezpieczeństwa lepiej usuńcie plik i passworda zmieńcie. Tylko pod żadnym razem NIE włączajcie pliku bezpośrednio! Gl and hf.
|
To byl keylogger wczoraj ten sam typ wciskal keyloggera tylko ze teraz idiota zmienil koncuwke z exe na rec zobaczcie po za tym kiedy dolaczyl do forum idiota nawet nieumie napisac quest i nawet sie niepofadygowal zmienic nazwy filmu bo wczoraj dawal ze to jest banshe quest a byla nazwa behe~
|
Cytuj:
|
@Dj Nekro
Jak za każdym razem bedziesz sie domyslał ze keylogger potym jak ktos napisal "qwest" to daleko nie zajdziesz. A haker ****a tak podstawia geyloggery ze az zal dupe sciska |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:29. |