![]() |
Taifun Devilry pierwszy polski sorc 200level a zarazem rekord w szybkosci :)
20:49 Taifun Devilry: 20:42 YOU ADVANCED FROM LEVEL 199 TO LEVEL 200
Dodam ze koleszka gra sam w 100% jestem tego pewien wiec prosze nie pisac bzdur ze ma 10 ownerow itp bo to wierutna bzdura gra sam Pozstaje gratulowac tempa w kturym to zrobil jest to nowy rekord Furora została stowżona w siepmniu 2005roku wiec zajeło to temu panu ~~8 miesiecy A oto film niezdradzam jak to sie stało zeby niepsuc zabwy ogldajacy ale wydazenie to jest niecodziene :) http://www.rapidshare.de/files/15345...urora.rec.html |
,,Dodam ze koleszka gra sam w 100% jestem tego pewien wiec prosze nie pisac bzdur ze ma 10 ownerow itp bo to wierutna bzdura gra sam''
Tak gra sam z dwoma bracmi :D Joke :) Grats grats ale jakos nie wierze ze nie ma ani 1 ownera |
a tobie trzeba pogratulować pisowni.
|
Skoro piszesz, że rekord szybkości powinieneś podać czas, sam jestem ciekaw w jaki czas można by było zdobyć 200 lvl, bo 100 to ok 30-40 dni.
GZ dla tej pani :D PS: Na tibi.com pisze że to meska postać, więc z kąd wiesz że to kobieta? |
Prawdopodobnie wbił 200lv podczas Annihilatora, wiecie może czy jest jakiś film z tego?
|
Congratz, Tak jak napisalem na tibi.com wymienie tutaj czym ziomek z mego serwera moze sie poszczycić, :D Czyli.. Najszybsszy 200 lvl w Tibi, Trzecia 200 lvl w Polsce, Pierwszy 200 lvl MS w Polsce,Oczywiscie Pierwsza 200 na Furorze :P, No i podczas 200 lvl Taifun zrobił Annihilatora :D, Szkoda jednak Nackersa który siadł... na Queście =/
|
Dajcie więcej infrmacji o tym "wydarzeniu" wywiad albo coś
|
woooh
yyy w 8 miechów :O, ten koles pewnie scignie EO po jakimś czasie ;p
|
Rehostnij ktos na tibicams...
|
@uhuh
jestem w 100% pewien ze jestes popier****** on jest czystym sharerem
x) |
Gratz Taifun :)
Co do tych ownerów, to Taifun to dwójka. Nie 10, nie jeden, lecz 2. I to raczej nie jest jakimś niusem dla tych co grają na Furorze. ~Yours Jojo |
Cytuj:
|
Cytuj:
Liczyłem na spam UE, a tu wybrali drugi wariant... ale i tak gratz dla nich :) |
GZ ani, i GZ takiego lvl w takim czasie :)
|
smieszy mnie pucowanie sie ludzi ze taifun ma 2-10 ownerow
moze miec 50 ale jak to prawda predzej czy puzniej dostanie bana wiec mozecie przestac narzekac prosze ^^ wracaja do watku Gratz taifun xD |
omg
omg, gra sam... tak, jasne... wiadomo ze nie napiszesz ze gra we 2 to to by bylo troche nie ten teges... ale co kto wie - to wie... Ima~~ editnij posta i wytnij "x)" bo to nie "x)"
|
gratulacje
Gz! TD- najleprzy polski Sorc!!!
8o WoW i to z 'mojego' servera heheB) |
Moze sie powtarzam bo juz napisalem to na Tibi.com ale uprzejmie prosze nie pisac ze "jest to najlepszy polski sorc" Obrazacie wszystlich nie sharowanych sorcow w ten sposob.
Znam dobrze mozliwosci sorca i ile czasu i gp wymaga takie expowanie. Nikt nie ewytrzyma takiego tepa tyle czasu jest to fizycznie niemozliwe dla ludzkiego organizmu. pfff papa |
Furora powstała dokładnie 6 lipca i od początku wszyscy bili ostro expa, właściwe nikt nie krył że sharuje i Taif~ też sharował, niestety gdzieś koło 20 sierpnia dostałem hacka mając 80lvl, Taifun miał wtedy z 81, swego czasu miał nawet w commencie bloodbrothera do mnie, a po hacku wyszło z niego że się bał bym go czasem nie przebił w expie. Wyszło to też później gdy wywalił z serwa 1. w expie Mestor Rhu czy póżniej Draverik albo Katrila. Jest to swego rodzaju pocieszenie dla mnie bo mnie tez by wywalił z serwa kiedyś na wiekszym lvlu, to bym bardziej żałował starty postaci :D
każdy kto był na teamspeaku dusk-ów na dolince czy gdziekolwiek to teraz maja powie wam ze na tym charze gra taif i petros, a to ze nie ma bana i ma senior tutor'a (sic!) pozostaje tajemnica (przypomne ze jego poprzedni char Taifun La'Elder dostal delete na Hibernie za łamanie regulamin wiec nie jest on święty) co do jego umiejętności pvp (chodzi mi o to że jest best sorc poland etc) to przypomne jak raz próbując zabić trenującego Dronne (wtedy 90ek) zabił z UE swoich podwładnych Spoxster i Sarandiel (ten pies tez zle skonczyl) a propos spoxstera ktory juz ma 160+ i jest tez na filmie to w momencie gdy ja mialem 80 to on z 60 i gral jeszcze sam, pamietam ze mial duze problemy z netem bo padl kilka razy na 60 nawet miałem do niego pass'y zebym runki robil, wiec nikt mi nie powie ze nie jest share'rem, teraz tez sharuje i ma dzieki temu niezly lvlik (również w duzej mierze dzieki ostatniemu update'owi z mf'ami) tak czy owak 200 lvl w 8 miesięcy i 1 tydzień, jest godnym pozazdroszczenia osiagnieciem huhu, gratz |
Ciekawych rzeczy mozna sie od Ciebie dowiedziec masz tu moje gg napisz zaraz
1180256 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:49. |