![]() |
Hydry,Demony
Od ktorego lvl i jakich skilli moge bloczyc spokojnie hydre i demona?
|
patrzac na twoj podpis na hydry juz mozesz chodzic a na demonki hmm chyba 80 tak cos przypuszczam :P
|
Cytuj:
|
gdzieś czytałem że na demony mozna od 75/75 ale trzeba dobre eq a bez dobrego eq (dobre w znaczeniu jakieś MMS itd) jakieś 85/85 powinno starczyć
|
Cytuj:
|
LOLOLOLO
bloknij demka skile 85\85 z dragon shieldem,plate setem ik dark helemtem a ze skilami 75\75,golden setem,mms i royal helmetem. |
Cytuj:
na 50 lvlu to expiac na larvach i nie robiac zadnych lootbagow bedziesz mial kase na crown seta wiec p-set to chyba ajronia |
jak dla mnie mozna blokowac od 50lvlu demony tyle ze hp szybko ucieka i moze byc rune waste na starszych swiatach, a hydry? ja bloknolem na 35lvlu moim knightem(nie chodzi tu o jakies szybkie zabicie tylko o 3 godzinny hunt na którym niezle zarobilem)
|
Hydry bez problemu blokuje na 40 lv wiec nie powinieneś mieć problemu natomiast na demonach kumpel byl na 50 lv (oczywiście blokować) zabili hyba z 10 a potem padl bo mu uh braklo ale ogólnie nie na 60 lv powinienes zablokowac
|
Cytuj:
mam eq crusader helmet,crown armor.platinum amulet,knight legsy,vampire shieldi bright sworda ----->po haku ;/ |
Cytuj:
mam eq crusader helmet,crown armor.platinum amulet,knight legsy,vampire shieldi bright sworda ----->po haku ;/ aha i ile musze miec bp uh zeby spedzic tak z 3h na hydrach |
Cytuj:
Cytuj:
|
Hydry juz mozesz;) a demona dasz rade z szczesciem zablokowc;) ja sam blokowalem na 56 lvl waste uh i mialem 2x uhera blokowalem 20 raz bylem deep red po wejsciu w tp od komba zostalo mi 40 hp;) od 75 lvl jest legal;) Choc czasami zaskakuja ;)
Wracajac blokowalem ze skilami 75 shielda i c secie z c shieldem ;);) Po update silniej z lapy bija;) |
Cytuj:
|
szkoda tylko ze od upd potwory chodza. Teraz demon nie stoi grzecznie na 1 kratce. bardzo czesto schodzisz na dol i w pierwszej rundzie dostajesz beam +gfb +piastka, co przy dobrych wiatrach zabiera 1100+ hp.
|
koleś orschabala na 125 albo na 142 lvl bloczył w dragon shieldzie fire swordzie knight armor widziałem też filmik jak 27knight bloczył demon i mu się udało ale na 2 padł;/
|
a tak pozatym to durzo uhów by ci szło na te demony a jak byś miał laga to ded
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:02. |