![]() |
Xeretza hacked?
Czyżby Jejihev został hacknięty, czy tylko wyładowuje złość?
Character Information Name: Xeretza Sex: male Profession: Sorcerer Level: 96 World: Kyra Residence: Venore Last login: Mar 12 2006, 22:00:18 CET Comment: Face me, Hail me, Fear me, I don't dread any of you. -Bloodsbrother to Xoreso Account Status: Free Account Character Deaths Mar 12 2006, 21:59:52 CET Killed at Level 99 by Geo Aldarion Mar 12 2006, 21:20:11 CET Killed at Level 102 by Moothonost Mar 12 2006, 20:50:52 CET Killed at Level 106 by Geo Aldarion and by Abo Tagteamz Mar 12 2006, 18:37:24 CET Killed at Level 108 by Vodoor Feb 21 2006, 18:58:37 CET Killed at Level 108 by Mizaeron Feb 20 2006, 21:31:15 CET Killed at Level 109 by Tetro Aurelius Feb 17 2006, 16:44:36 CET Killed at Level 104 by an ancient scarab |
Nieeeeeee , Xeretza poprostu sellnol chara ;] I to nowy owner nim tak pada bo chyba niewie ze ma hunta forever :D
|
@up
Normalnie bym nie uwierzył, że sprzedał chara, ale kto jak kto, ale Ty masz chyba najlepsze info ;p Nawiasem mówiąc nowy owner to niezły noob, jeśli zabił go 46 lvl MS |
ciekawe za ile...
|
Sprzedal hara tak samo jak na galnie osignol wszytko i musie znudzilo to tez sprzedal hara
tym razem to nie hak tylko jakis noob grac niepotrfi i neiwie ze jest hunted naczy juz wie :) |
ten 46 ms nie zabil go sam tylko to bylo kombo noob charow, a tak w ogole to xeretza stal sobie pod depo z red skullem... spadl z niego mastermind, g-legs, boh itp :D i nie sprzedal go dlatego ze wszystko osiagnal, tylko wlasnie dlatego ze mu sie nie udalo, i wiedzial ze niebedzie mial juz szansy w przyszlosci.
|
rotfl? on serio miał na sobie to eq?
nie rozśmieszaj mnie, żal chłopaka xd a jeszcze bardziej że jak ja bym huntowanego chara kupił i zobaczył że hunted to bym sprzedał odrazu :>, a ten se pada dalejj... |
lol
Jeśli on rzeczywiście sprzedał chara to ten nowy właściciel jest jakimś nobem.:D Niezły loot był wczoraj z niego z tego co słysze:baby: Szkoda że mnie nie było.X( |
@up ukradbys co ?
no szkoda xeretzy a takie akcje robil ... ;(:confused: |
Ano sprzedał, tego jestem prawie pewien, chyba ze Diego kłamie ^.-
A że przez długi czas znajomosci nie kłamał, to mu wierzę ; ) Sprzedał z powodu hunta + tego że nie może sobie rządzić. W sumie to się nie dziwie, teraz sie spodziewajcie Panów z DT na nowych serverach. Bo z tego co mi wiadomo to gdzies sie wybierają. Co do jego eq gdy padł nie mam żadnych informacji. IMHO nawet moja siostra nie była by taka głupia żeby latać z RSem, w g legach, mmsie etc. Nic, postaci tylko szkoda. Swoją droga - albo cena była w c*** niska za tego chara, albo kupujący nie wiedział ze postac jest 'chónted'; D |
heh zal czy niezal..
a co wam do tego dlaczego sprzedal chara?! jakby noobki nielizaly dupy ng to xeretza by wygral..kazdy noob mowil memberom ng co robi xeretza w danym czasie... pamietajcie ze kyra to gowniany serwer dlatego z ng zrobilo na nim takie Pa jakiego nikt jesio niewidzial..gratuluje mam tlyko prosbe niechnie s*******aja innych serwerow...Tetro uwazaj bo padniesz od 8 lvli:P...bo brat za pozno powie ze cie bija 0o |
:@Tomciu
Nie ukradłbym.... Xeretza to był za***isty gracz.I na Galanie(jako Jejihev) i na Kyrze.Szkoda że odchodzi ale cóż, nie miał odpowiedniego wsparcia podczas wojny.Gallar mówił że DT wybierają się teraz na nowe servy.Uważam że to bardzo prawdopodobne także lepiej tam się nie wybierać:) |
No cóż....mam nadzieję, że Kyra nie stanie się drugą Arcanią....
P.S Chcecie się pośmiać??:D www.photobucket.com album: nextg Polecam "RL Photos" :D:D |
haha Krazen od kiedy to pisujesz tutaj?:D pierwszy raz widze.. :P co do xeretzy pisal kiedys : i'll be back.. hmm no coz zanosi sie ze juz nie na tym charze..
|
@up
Xeretza pisal "I'll be back" wcale nie tak dawno, bo przy okazji zakończenia wojny. Gracz jego klasy chyba nie pisał tak bez powodu ;p |
Pamiętam Xeretze z Galany mial nick Jejihev ale za jego rządów Galana była lepsza niż za Kondy:p Na galanie Xeretza pomógł mi kilka razy wiec mysle ze spoko typek szkoda ze chara sprzedał o ile mi wiadomo to grał po hacku Jejiheva na Beryli.. ehhh coraz wiecej osób odchodzi z Galany a wy macie nowy serwer chyba sie przeniose;) Powiedzcie mi tylko czy u was jest PA??
|
@up
Jeśli Ci chodzi o kyre to lepiej nie zakladaj tam postaci.PA, masa noobów(niektórzy mają protektów w NG),zajete wszelkie expowiska.Kyra jest gównianym serverem i zdecydowanie Ci ją odradzam. Najbadziej mnie wkurzają pl i br nooby:baby: a Princes Keaya ich protektuje:) |
Niestety z Kyry odszedł najlepszy jej gracz, co do tego nie ma wątpliwości. Z tego co wiem to Xer~gra teraz na berylii. Szkoda, że już go nie ma. Wśród teraźniejszych high lvli na kyrze nie ma gościa, który do pięt by dorastał Xer~w pvp w pg.
Eh, kyra ze zastraszającą szybkością schodzi na psy. Większość N-G to PA, np. taki Blan Somu - największy idiota jakiego widziałem. koleś sobie zajmuje całą północną od miasta część w Port Hope i wyp***** wszystko co się rusza i znajduje się w zasięgu jego wzroku. Fakt, że też są w N-Gnomalni ludzie [patrz Glaxu]. Ale ogólnie coraz mniej mnie bawi gra na kyrze. Seey a |
Cytuj:
|
To inaczej, Xer~miał zdecydowane najlepsze pvp z ludzi, którzy brali udział w tej wojnie. Nie mów mi o Tetrze, tylko o Tetrze i jego ownerach i btw to Xer~pobił rekord najszybszej 100-tki w tibii nie Tetro i ownerzy. Tak się składa, że nie widzieliśmy Xer~ przy władzy, więc nie wiem czy władza uderza mu do głowy, czy też wręcz odwrotnie. Z tego co słyszałem na Galanie było lepiej kiedy u władzy był właśnie Jejihew. I propos rady, gram w tibie nie tylko dla siebie, ale też dla przyjaciół, a ci grają na kyrze, więc i ja gram na kyrze. Powodzenia na iridii, było tam idealnie do czasu dr vs ss i hacku RD, Rhy, i GL.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:02. |