![]() |
Który tomb najlepszy??
Cześć. Jestem paladynem na 38 lvlu z 70 dystem. Kupilem sobie PACC'a i chciałbym sobie poexpić w tombach. Tyle że nie wiem który tomb jest najlepszy do expienia( chodzi mi o to żeby exp był dobry, loot no i było w miare bezpiecznie).Czy może ktoś zna odpowiedź na moje pytanie, jeśli tak to prosze czy mógł by mi powiedziec. Z góry thx.
|
Ruin tomb(ten najbardziej na północ):
-Pierwszy poziom z potworami: starczą same bolty+mana na światło i exura vita. Rób lootbaga z brass/viking helmetami, wysyłaj do carlin(dobrze mić tam drugiego chara/kolegę). Opłaci się na pewno. -Drugi poziom z potworami: tam jest fe i vampir. Może być niebezpieczne, ale nie jest nierealne tam expienie(sporo tam siedziałem ~35lv i 67dist). Lepiej już zabrać HMM-y i Uhy. Tak na wszelki wypadek. Tar tomb: Drugi poziom z potworami: często zatłoczony. Trochę stalkerów. Największa atrakcja to mumie. Hmm, uhy i lootbagi. Ogólnie, chodząc w te miejsca wychodziłem nieźle na plus. Jednak problem jest taki, że trzeba taszczyć lootbaga. Co zbierać: Magic light wandy(3, 3-5k/bp), kosztowności, brass/viking helmety, 2hs(z chamblerów), loot z beholderów itp. Najlepiej sprawdź te miejsca sam i oceń, które ci najbardziej pasuje. |
Dobry exp:Spawn dragów na zachód w ankh
Dobry loot: Spawn dragów na zachód w ankh Bezpiecznie:zależy od Ciebie :p Tam dla takiego palka jak Ty byłoby najlepiej;) |
Nie chce zakładać nowego tematy dlatego spytam tu :
Czy opłacało by mi sie3 chodzić na tomby moim 20 palkiem 60 dist. Jaśli tak to na jaki?? |
Cytuj:
|
A ja polecam tomp miejski tam masz takie szkielety, dżule i wogule wypas nawet mumja sie znajdzie.
:cygaro: |
Co zbierać: Magic light wandy(3, 3-5k/bp), kosztowności, brass/viking helmety, 2hs(z chamblerów), loot z beholderów itp.
Zastanawiam sie tylko kto kupi wandy po 3-5k za bp, skoro u djinnow kosztuja 2.4k... |
Lovah, do Tombu miejskiego chodzi się raczej po pieniądze na parcel albo podróż, exp tam jest śmieszny.
A jeśli chodzi o tomby - obejrzyj filmiki od Cichego. |
Cytuj:
Topic: jak dla mnie najlepszy jest tomb, pomiedzy ta czarna woda, na północny wschód od Ankh. |
Co to som TOMBY??
Co to som TOMBY??Mam 14lvl i chce wiedzieć co to TOMBYX( X(
Chcial bym łazić terz na TOMBY nawet nie wiem co to jest ale jak czytam co piszecie musi tam byc fajnie.Ale jeśli jest to w krajach pustynnych to odpowiadajdzie jak bende mial PACCA POZDRO DLA WSZYSTKICH TIBJAŃCZYKÓW:cygaro: |
Tomby są to grobowce nieumarłych ( mumie, vampirki, CS w głebokich tombach [za tele] sa też banshee, liche, necro i tego typu badziewia) :cygaro:
Zeby móc wejść do tombów należy mieć pacc'a tzn. żeby popłynąć na Ankrahmun |
Wielkie thx. A czy ktoś mógłby mi wkleić mapkę z miejscami gdzie znajdują się tomby? Z góry thx i pozdrawiam.
|
Cytuj:
@Sorry za offtop :p |
tomby są zaznaczone w poradniku o Ank
|
Cytuj:
A ty mbardziej lvl ktory ma w profilu? może ma poprostu gra inną postać lub kożysta z konta kolegi ?:cygaro: |
moim zdaniem najbezpieczniejszy tomb to ten na pustyni bo w miejskich wszystko moze cie zaskoczyc a na dodatek sie zgubisz :cygaro: tam na pustyni sa faraonowie ale baaardzo gleboko i jest do tego bramka. a w miejskich sa od poison spiderow po ghosty i vampy
|
A dla maga ktore sa najlepsze Tomby ?
|
Cytuj:
|
@Dwimenor
Nie prościej viking i brass helmety wysłać do Darashii? Kasa ta sama, a taniej na podróży wyjdziemy. @topic Najlepsza jest Tomba koło ropy i dla palka (70~ dist) i dla sorca (33 lvl, WoI). |
Trudno powiedzieć który tomb najlepszy dla maga bo to zależy od lvl...
Tak koło 70 Tar Pits i Peninsula za teleportem. Można tam iść z knightem[jeśli kogoś zdołasz namówić] albo iść solo z zapasem run i manasów na e-visy [jest ciężko ale się da...] Na niższych lvl lepiej pobawić sie z ghoulami na wyższych poziomach [peninsula nadal jest niezłym miejscem ale przed tp, tak samo tar pits] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:24. |